Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9
Freeman napisał:Proponuję basen dmuchany z kisielem owocowym
A co będzie jeśli się Kisiel nie zgodzi?
A jak sądzisz u kogo oni wykupują licencję na to? zresztą zapraszam na BAKĘ (macie 10% szansy, że będą zapasy )
He'h, ludki, Gracol jest zarobiony, Taipan wyjechał i prawie wszystko jest na mojej głowie. Wchodzę na ANSI kilka razy dziennie i realizuję nadane zgłoszenia, ale nie mam czasu czytać każdego tematu na tym forum (mało kto ma ) więc takie osobiste prośby zgłaszajcie (guziczkiem Zgłoś) albo piszcie na PM
To tylko wskauzje, że 2+1 to zbyt wątłe zestawienie
jeden mod więcej (byle porządny) na pewno zrzuciłby wam trochę ciężaru z barku.
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-09-17 00:36:03)
Czyli.. ej.. Jin naprawde dostal bana?[brakslow]
O Kane spełnia dzisiaj życzenia? To ja poproszę o napisy do Naruto[hehe]
Idź sobie
Freeman napisał:Pierwszy męczennik ANSI
Chyba ~Sempai był pierwszy.
Zgadza się
#Kane - dzisiaj czuć Twą twardą rękę prawie w każdym temacie. Usunięcia, zamknięcia, bany to Twój chleb powszedni.
Dzięki, staram się dawać z siebie wszystko.
To tylko wskauzje, że 2+1 to zbyt wątłe zestawienie
jeden mod więcej (byle porządny) na pewno zrzuciłby wam trochę ciężaru z barku.
Jak zacznie mi się szkoła lub/i praca pewnie tak zrobię(my). Są już nawet dwaj czy trzej kandydaci do tej godności
Czyli.. ej.. Jin naprawde dostal bana?[brakslow]
Poprosił o niego (pod warunkiem, że będzie mógł czytać forum i komentarze), więc go dostał - nie miałem serca mu odmówić
BTW, myślę, że w każdej chwili może poprosić kogoś z Redakcji aby mu go zdjęli (powołując się na mnie lub na ten wątek) - raz taki numer przejdzie
Ostatnio edytowany przez Kane (2006-09-17 12:23:39)
Imperare sibi maximum est imperium
Sorka za mały offtop, ale za co Sempai dostał bana?? Bo jak wyjeżdżałem do Anglii to był czysty, a jak wróciłem to już zbanowany
"Skazany na zajebistość"
Sempai też dostał go na własne życzenie (bodajże od Taipana) i bynajmniej nie był czysty, miał 2 warny za oględnie mówiąc brak kultury.
Koniec off-topa
Ostatnio edytowany przez Kane (2006-09-17 12:25:56)
Kisiel napisał:To tylko wskauzje, że 2+1 to zbyt wątłe zestawienie
jeden mod więcej (byle porządny) na pewno zrzuciłby wam trochę ciężaru z barku.Jak zacznie mi się szkoła lub/i praca pewnie tak zrobię(my). Są już nawet dwaj czy trzej kandydaci do tej godności
Teraz to nazywa się godność?
Co się stało z "tymi dawnymi i pięknymi czasami". z przymuszenia objmowało sie stanowiska
A tak na serio to wiadomo w końcu co sie stało z anfo? codziennie lub chociaż 2 razy w tygodni tam zaglądam. Trochę mnie to martwi
hmm... a może... Tomeku stał się adminem i zaczęło się psuć
Idź sobie
E wyrzucają mnie:( Ĺadnie to tak, co?
A gdzie mam iść? I co tam dostanę?
Są już nawet dwaj czy trzej kandydaci do tej godności:)
A może by tak jakaś pani co wprowadzi trochę łagodności
Ostatnio edytowany przez lilith_ (2006-09-17 13:27:03)
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
hmm... a może... Tomeku stał się adminem i zaczęło się psuć
Nic nie psuje, bo nie mam takiej możliwości
A oto oficjalne info od BTM na temat ANFO (krótko i treściwie ^^) :
[cytuj]Strona chwilowo offline - prosimy o cierpliwość.
A może by tak jakaś pani co wprowadzi trochę łagodności
Tu potrzeba twardej ręki a nie łagodności
Ostatnio edytowany przez Piter666 (2006-09-17 13:13:36)
Tu potrzeba twardej ręki a nie łagodności
No potrzeba, potrzeba ale trochę łagodności nie zaszkodzi:P
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Będziemy łagodność twardą ręką wprowadzać!
Ostatnio edytowany przez opcy (2006-09-17 13:47:11)
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
E wyrzucają mnie:( Ĺadnie to tak, co?
A gdzie mam iść? I co tam dostanę?
Oj, ja wiem, możesz iść na spacer, a dostaniesz świeże powietrze
Będziemy łagodność twardą ręką wprowadzać!
Tak a wyprowadzać z forum z banem można łagodnie to nikt nie bedzie czuł się zgnębiony, np tak: "Och strasznie dzisiaj brzydko sie zachowaleś mój ukochany userze, dostajesz bana na forum ale nie martw sie, nie tylko Ty jesteś chamski, Inni też dostaną kiedyś a do tego czasu Ty porucisz i bedziesz Mógł liczyć na ciepłe przyjęcie i kolejnego bana " Sorki znowu mi odwala ... xD
Ostatnio edytowany przez Bekon (2006-09-17 14:46:02)
Oj, ja wiem, możesz iść na spacer, a dostaniesz świeże powietrze
No przeszłabym się na spacer ale jestem chora:( A do tego muszę iść do pracy na nockę :/
Tak a wyprowadzać z forum z banem można łagodnie to nikt nie bedzie czuł się zgnębiony, np tak: "Och strasznie dzisiaj brzydko sie zachowaleś mój ukochany userze, dostajesz bana na forum ale nie martw sie, nie tylko Ty jesteś chamski, Inni też dostaną kiedyś a do tego czasu Ty porucisz i bedziesz Mógł liczyć na ciepłe przyjęcie i kolejnego bana "
No takiego bana to każdy by chciał dostać:D
Sorki znowu mi odwala ... xD
Nie Tobie jednemu:D
Nie Tobie jednemu:D
Może i racja, chociaz ja pewnie, jestem w czołówce walnietch
Lilith, życze szybkiego powrotu do zdrowia, bo inaczej Zwariujesz i niewielu normalnych zostanie.
lilith_ napisał:E wyrzucają mnie:( Ładnie to tak, co?
A gdzie mam iść? I co tam dostanę?Oj, ja wiem, możesz iść na spacer, a dostaniesz świeże powietrze
To się zgadza o ile oczywiście nie palisz wtedy lepiej, nie spaceować :P
Ostatnio edytowany przez Bekon (2006-09-18 17:34:49)
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9