Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
No właśnie, mam kolejną propozycje dla GTW - wprowadźcie powiadamianie na maila (lub poprzez jakąś wiadomość na forum) o np. nowych komentarzach przy napisach, które dana osoba zamieściła. Po co? Czasem ciężko zauważyć, iż ktoś skomentował nasze napisy, a przecież bardzo często wtakich komentarzach zawarte są propozycje poprawek, itp. Krótko mówiąc - dzięki takiemu zabiegowi jakość napisów powinna się z biegiem czasu poprawić ^^.
Ponadto powiadamianie można zastosować w kilku innych miejscach (tu już pole do popisu zostawiam GTW).
Ups, dopiero zauważyłem, że taki temat już był xD.
Prosiłbym o przeniesienie, lub skasowanie tematu ^^.
Dziękuje.
Ostatnio edytowany przez Smoczek (2006-09-15 10:37:10)
dobra nie bede zakladal nowego tematu wiec napisze tutaj ;d może by dać możliwośc kasowania napisów ich autorom ??
dobra nie bede zakladal nowego tematu wiec napisze tutaj ;d może by dać możliwośc kasowania napisów ich autorom ??
Z tego, co pamiętam było już to poruszane i padła odpowiedź "nie". Wystarczy zgłosić napisy do Redakcji, a Oni zajmą się nimi jak najszybciej zgodnie z wolą autora.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
aha nie wiedziałem że to było już poruszane z jednej strony takie rozwiązanie też jest git ^^
Pomysl informowania na mail o komentarzach itp. juz byl na forum, jego autorem bylem ja. Ludzie sie zgodzili, Taipan tez... tylko cos slabo idzie z jego realizacja A strasznie by sie to przydalo.
Wiem, wiem... dlatego napisałem prośbe aby skasować ten temat, jak widać nie udało się xD.
A, że coś takiego by się przydało to oczywiste xD.
aha nie wiedziałem że to było już poruszane z jednej strony takie rozwiązanie też jest git ^^
Spoko, to tylko tak w celu informacyjnym, byś nie musiał wertować forum w poszukiwaniu odpowiedzi.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
usuwanie napisów przez ich autora byłoby trochę bez sensu, np. Ktoś by chciał zrobić na złość urzytkownikom i sobie je usunął.
Ale w napisach przydałaby się edycja komentarza:)
A co? Może tak zrobić, napisy są jego własnością i może je usunąć nawet tylko dlatego, że "nie podoba mu się ten serwis" xD.
Tak przynajmniej sądze xP.
[cytuj]
Ale w napisach przydałaby się edycja komentarza:)[/quote]
Tak w zasadzie to można je edytować, ale tylko przez aktualizację. Mi to zbytnio nie przeszkadza
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Możliwość usuwania postów i edycji bez aktualizacji wprowadzała by możłiwość manipulacji wypowiedziami i wątkiem, co mogło by doprowadzić do przekłamań i przekrętów.
Dlatego jest edycja z oznaczeniem modyfikacji, a post który chce się usunąc wystarczy zgłosić moderatorowi.
P.S.
Smoczek: Źle interpretujesz GTW. Chć z drugiej strony sie nie dziwie. W końcu nie istnieje
Suchy - znaczy nikt z GTW (tak, tak tego nie istniejÄ cego xP) nie usunie napisĂłw, jeĹźeli powie siÄ jedynie "ProszÄ skasowaÄ napisy te i te"? Bo tak rozumiem twoje sĹowa ^^'.
Strony 1