Nie jesteś zalogowany.
To anime ma bardzo dużo bugów.
LOL:-D jakiś prześladowca? xD
hatake cham napisał:To anime ma bardzo dużo bugów.
LOL:-D jakiś prześladowca? xD
nom, zamierzam przejmować powoli twoją torzsamość aż w końcu przejme pełnąkontrolę.:D
Hatake napisał:tak jak obiecałem zapodaję:
oto co przed chwilą znalazłem na programie zwanym BearShare: LINK
hehe, pewno fake, ale jak się okaże prawdziwe, no to super.
Ten "opening" pochodzi z op singla 4:
Go!!! - FLOW - 02 Rising Dragon
i know, i know, ale pomarzyć zawsze można nie;)
ej hatake masz dubblera w aniesub?? Jesteś wielki no jak gwiazda jakaś
dajcie sobie buzi i po krzyku kochajmy sie
I udało się przejąłem prawie pełną kontrolę nad hatake.
A tak na marginesie to ten odcinek z karteczkami był nudny. Ale w zapowiedzi następnego powinno być już ciekawiej ( w końcu będzie jakaś walka ).
Ostatnio edytowany przez hatake cham (2006-09-17 21:32:58)
ty kur****. to ty mi się wjebałeś na konto i zmieniałeś dane!!! ty k**** zgłaszam cię do admina
ty kur****. to ty mi się wjebałeś na konto i zmieniałeś dane!!! ty k**** zgłaszam cię do admina
[beznadzieja]Do kata z nim zbanować hatake chama
[ban]
ja ci zadnych danych nie zmieniałem. I się nie włamywałem na twoje konto. Przysięgam że to nie ja.
ja ci zadnych danych nie zmieniałem. I się nie włamywałem na twoje konto. Przysięgam że to nie ja.
w takim razie jak wytłumaczysz zmianę danych czyli emaila ze "straylife@o2.pl na chujek2000@wp.pl? masz to w profilu, a mi to przyszło na maila, po za tym miałeś tą samą sygnaturkę co ja, a tego normalnie nie skopiujesz, musisz sie zalogować na konto i skopiowac kod HTML, czuj się bo ci uwierzę, z idiotami nie gadam.
treści wszystkich mailów poszły do taipana, więc odpowiednio się admin tobą zajmie. nawet twoje IP mam. nawet wieku nie usunąłeś ze swojego profilu...
Ale mówisz, że to nie ty, to kto, skoro jak zmieniałeś dane, czyli 21:26, 21:29, 21:30 oraz 21:48, a te 3 pierwsze to akurat jak wracałem autobusem do domu...
Edit: Satoshi, to nie IRC, KAT tu nie rządzi:D
EDIT2: chyba wiem dlaczego przychodziły mi te maile, zmieniłeś w swoim profilu na mój, i przy zmianach wszystko przychodziło do mnie, to ci mogę prawie wybaczyć, że się nie włamywałeś, ale nie wybaczę ci, skopiowania moich danych. who let you do this?
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-09-17 22:20:39)
[beznadzieja]Do kata z nim zbanować hatake chama
[ban]
No no, KAT. Już się dorobiłeś ciepłej posadki moderatora forum A mnie nic nie mówiłeś [roftl]
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
powiem tak: hatake cham nie nalezy do kroliczkow skoro takie numery robi[zly]
hatake cham napisał:ja ci zadnych danych nie zmieniałem. I się nie włamywałem na twoje konto. Przysięgam że to nie ja.
w takim razie jak wytłumaczysz zmianę danych czyli emaila ze "straylife@o2.pl na chujek2000@wp.pl? masz to w profilu, a mi to przyszło na maila, po za tym miałeś tą samą sygnaturkę co ja, a tego normalnie nie skopiujesz, musisz sie zalogować na konto i skopiowac kod HTML, czuj się bo ci uwierzę, z idiotami nie gadam.
treści wszystkich mailów poszły do taipana, więc odpowiednio się admin tobą zajmie. nawet twoje IP mam. nawet wieku nie usunąłeś ze swojego profilu...Ale mówisz, że to nie ty, to kto, skoro jak zmieniałeś dane, czyli 21:26, 21:29, 21:30 oraz 21:48, a te 3 pierwsze to akurat jak wracałem autobusem do domu...
Edit: Satoshi, to nie IRC, KAT tu nie rządzi:D
EDIT2: chyba wiem dlaczego przychodziły mi te maile, zmieniłeś w swoim profilu na mój, i przy zmianach wszystko przychodziło do mnie, to ci mogę prawie wybaczyć, że się nie włamywałeś, ale nie wybaczę ci, skopiowania moich danych. who let you do this?
Sygnaturkę skopiowałem na pc i dodałem do fotosika. Stąd miałem twoją sygnaturkę. A inne twoje dane skopiowałem z twojego profilu. Ale nie włamałem się na twoje konto.
A i to był taki zarcik, który juź więcej sie nie powturzy. Chyba się nie obraziłeś co?
Ostatnio edytowany przez hatake cham (2006-09-17 22:53:37)
avatara jeszcze niedawno też miałeś takiego samego, wiem bo widziałem jak w skojrzeniach pisałeś...
powiem tak: hatake cham nie nalezy do kroliczkow skoro takie numery robi[zly]
[okej]świetne, tak tak pa3cja, wyraź swoją złość:D
hatake cham, ja się nie obrażam, ja się denerwuję. człowieku, nie rób tak więcej, bo potem kogoś ch** strzela. jak chcesz robić jakieś żarciki np. tego typu, to powiedz mi o tym, bo zrobisz sobie tak i bedziesz pisał niewiadomo jakie rzeczy, a ludzie pomyślą, że to ja...(80 procent ludzi rozpoznaje właśnie po avatarze)
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-09-17 23:02:11)
Nie będę narzekać na naruto, bo mnie już nudzą te zrzędzenia. Zastosujmy prostą matematykę Standardowa seria anime posiada minimum 13 odcinków. Jeśli pomnożymy 13x16 da nam to 208 odcinków. Tak więc najbliższa prognoza odcinków naruto na najbliższe 9 odcinków rysuje się przed nami następująco
:
201 - koniec papierkowej historii naruto zwycięrza z dziadkiem
202 - prawdziwa twarz kakiego ;-) cz2
203, 204, 205 - całodzienny plan zajęć Naruta (w planach miedzy innymi takie atrakcje jak wcinanie ramenu i 1h ćwiczenia kage bunshu no jutsu )
206 - prawdziwa twarz kakiego ;-) cz3
207 - prawdziwa twarz kakiego ;-) cz4
208 - prawdziwa twarz kakiego ;-) cz5
209 - Kakashi Gaiden (ostatnia cześć telenoweli o kakashim ;-))
Domysły są czysto matematyczno abstrakcyjne, i nie uwzględniają licznych założeniem mi czy ramen będzie za słony
Tak swoją droga przydał by się jakiś odcinek Naruto erolutions - takie fillery to ja rozumiem
ja chce historie Rondla (Gaary):D
Serie mają zazwyczaj albo 13 albo 12 albo wielokrotność tych liczb więc tutaj podałeś małą nieścisłość.
podaj serie która ma 12 odcinków. Bo takiej jeszcze nie widziałem
Ostatnio edytowany przez hatake cham (2006-09-17 23:58:09)