Nie jesteś zalogowany.
W jednym odcinku Orochimaru powiedział że Itachi jest od niego o wiele silniejszy. A skoro jest silniejszy od Orochimaru to czemu bał się zaatakować Jirayę ( sam powiedział że nawet gdyby byłoby ich więcej to i tak mogliby nie dać sobie z nim rady ). Później mówili że Jiraya jest słabszy od Orochimaru!!!
Czyli jak to jest wkończu kto jest silniejszy Jiraya czy Orochimaru skoro ten mówi tak a tamten inaczej?
A mi się zdawało że Itachi nie mówił o tym że Jirayma jest taki silny , tylko miał na myśli
lisa zamkniętego w ciele Naruto. Itachi bowiem nie wiedział jak się rozwinął Naruto , nie miał pewności czy pieczęcie są dość mocne i czy lis nie wydostanie się.Wtedy i całe Akatsuki nie dało by rady .
Akurat przy takim anime jak naruto, które jest nastawione na ilość, a nie na jakość, nie macie co się doszukiwać że twórcy będą pamiętali co zostało powiedziane kilkanaście odcinków temu...
Ostatnio edytowany przez Tarnum (2006-04-25 19:26:10)
Nie wiem czy było jak jest tu opisane, ale to nie jedyne bugi w Naruto. Zauważyłem kilka innych, ale nie chce mi się ich opisywać. W każdym razie wydaje mi się, że twórcy anime nie zwracają zbytniej uwagi na to czy coś się zgadza czy nie, jeśli nie wpływa to na główny wątek. Oglądając jeden odcinek na tydzień, nie zauważysz takich szczegółów.
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Akurat przy takim anime jak naruto, które jest nastawione na jakość, a nie na ilość, nie macie co się doszukiwać że twórcy będą pamiętali co zostało powiedziane kilkanaście odcinków temu...
EEE...
Ja wnioskujac z ilości i jakości Fillerów powiedizałbym, że Naruto jest nastawione na Ilosć a nie na jakość:P
To co napisałem działo sie jeszcze długo przed fillerami.
Arry:
TFU! Dzięki, już poprawiam xD
Jeeejkuu
Te anime ma sporo błędów ! ! ! Wszystko przez idiotyczne zapychanie histori zbednymi pomysłami. Niektore rozwiazania sa tak bardzo pozbawione logizmu ze spokojnie moge powiedziec ze ponad polowa odc w Naruto to zwykła bajeczka
hmm... naruto jest bajeczką z założenia. takim komercyjnym rozwadniaczem , który ma się fajnie oglądać, a nie skłaniać do refleksji...
~Yaku bardzo pozbawione logizmu mnie nieco rozśmieszyło.
~Yaku bardzo pozbawione logizmu mnie nieco rozśmieszyło.
taaa?.. humm - dlaczemu? Czyzbym gdzies sie walnął?
Co do rozwadniaczu umysłu - nie powiem by naruto do nich nalezal.. nie po obejrzeniu drugiego sezony Girls Bravo
Ostatnio edytowany przez Yaku (2006-04-25 21:03:36)
Farfarello napisał:~Yaku bardzo pozbawione logizmu mnie nieco rozśmieszyło.
taaa?.. humm - dlaczemu? Czyzbym gdzies sie walnął?
Co do rozwadniaczu umysłu - nie powiem by naruto do nich nalezal.. nie po obejrzeniu drugiego sezony Girls Bravo
LOGIZM = NEOLOGIZM
LOGIZM = NEOLOGIZM
Az sobie sprawdzilem
Neologizm - to krutko mowiec nowopowstale slowo na potrzeby "nazwania rzeczy lub zjawisk dotąd niewystępujących w rzeczywistości danego języka"
logizm - "powstały w łonie szkoły motistów, zajmował się głownie rozważaniami logicznymi i filozofią języka" (to jakias filozofia chińska z odleglych czasow ^^")
Tak czy inaczej stworzylem kosmos xD
Szczesciem ludzie maja wspaniala wyobraznie, wiec wiekszosc pewnie zakumala co w rzeczywistosci mialem na mysli ^^ Dla reszty tłumacze prostym zdaniem : "w wielu rozwiazaniach tworcow (anime) - brak logiki"
Ostatnio edytowany przez Yaku (2006-04-26 03:38:52)
hehe, jakie filozoficzne wywody
Coraz więczej tych bugów w naruto. Teraz lee stał na wodzie. a podobno nie może on urzywać ninjutsu
Ostatnio edytowany przez hatake cham (2006-09-17 23:52:26)
to w takim razie w Narutimate Hero 3 też jest BUG bo Lee także biega po wodzie. Może Gai nauczył go w inny sposób ale nie wnikam.
od czego ma bramy. mają one różne zastosowanie.
swoją drogą, niezłe z was górniki dwa
dla mnie cale naruto to jeden wielki bug, ktory trza by erase ;]
Ostatnio edytowany przez almisael (2006-09-18 12:31:47)
A mi ten bug podoba sie... Nie liczac zapychaczy.
Twórcy filleów wykłądają na to czy przypadkiem nie wyjdą jakies sprzecznosci z mangą, bo ich obchodzi tylko kasa. Co innego manga, tu jakoś do tej pory nie znalazłem błędów.
ale odrazu widać że rysownicy tych postaci co są w fillerach to rysują na przysłowiowy odpier......l.