Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Widzieliście już angielski dubbing w Bleachu w pierwszym epku ??. Możecie obejżeć go tutaj. Czekam na wasze opinie dotyczące podstawianych głosów i wogóle czy wam się podoba, a tak według mnie to głosy są dopasowane co do poszczególnych osób lecz do Rukii zupełnie mi nie pasuje (zbyt taki jak by to miły) denerwuje mnie także to angielskie (amerykańskie) przeciąganie wyrazów nie powie ci taki normalnie Kurosaki tylko Kurąsaki zresztą sami sprawdźcie.
mnie sie to nie zbytpodoba. jakoś mi angielski dubbing nie pasuje do anime:)
Szczerze powiedziawszy to mi także a szczególnie w angielskim to nawet humor zdeka nie wychodzi (dzwięk, wymowa) nie to co w japanese już lepiej jak by dali jak na hiperze tylko suby.
Angielski strasznie mi nie leży ten dubing jestem ciekawy jak wy wyglądał polski Może damy tym od borewicza etc.
Ostatnio edytowany przez Lompi (2006-09-18 18:41:26)
żadnego anime po angielsku po prostu nie da się oglądać
a moze znacie jakas stronke z napisami po ang do bleach? nie bede tam pierniczyl ze jestem hardcore'owcem i musze ogladac po tylko po japonsku, tylko chce obejrzec czasem z ang subami jest gdzies zrodlo takich napisow?
żadnego anime po angielsku po prostu nie da się oglądać
Ja mysle tak sam[okej], chociaż w Bleachu ang dubbing da sie znieść
bleach? z dubbingiem? angielskim? oł szyt szkoda, że po czeczeńsku nie zrobili
od oglądania takiego czegoś to sie pryszczy dostaje, wiecie o tym?
KDE4 ssie
mi sie jednie angielski dub podobal w filmie Vampire hunter d: bloodlust:)
E tam, nie było tak źle, wyobraźcie sobie dubbing niemiecki:D
Serio: to było straszne i odbije się na mojej psyche jeśli nie obejrzę natychmiast jakiegoś normalnego japońskiego jako antidotum.[fuj]
Zazwyczaj kiedy oglądam anime z angielskim dubingiem to dostaje wysypki ze zdenerwowania (nic nie "brzmi" wg mnie tak jak powinno, te piskliwe głosiki które mogłby zarysować szkło...) Jestem temu zdecydowanie na "nie".
mi sie jednie angielski dub podobal w filmie Vampire hunter d: bloodlust:)
Innego nie można było w sieci dostać, ale przyznam że to nieliczny (jedyny?) wyjątek który potwierdza regułę
Czy przypadkiem Ichigo nie ma podkładanego głosu przez tego samego gościa który podkładał głos Dantego z DMC3? Całkiem fajnie wyszedł.
Nie mówcie że podobał wam się głos Goku w japońskiej wersji Dragon ball . Za przeproszeniem brzmiał tak jakby go wykastrowali. W angielskim wybielaczu Ichigo brzmi spoko , reszta niezaciekawie. Ale i tak nic nie przebije gościa który podłożył głos pod Caleba w grze Blood 2. Gdyby w nocy jakiś gość do mnie zagadał tym głosem to bym się w majty zesrał Mroczny i klimatyczny. Boski
no mi też się nie podobał zdeka głos Goku w wersji JAP ... właśnie nie wiedziałem kogo mi przypomina głosik Ichigo z wersji ang możliwe że to jednak Dante ??, może jakies inne propozycjeco do tego ??
Strony 1