Nie jesteś zalogowany.
Jako, że wiele osób ma problem jak sobie z tym dać radę...
Oto programik jakiego używam USdownloader
Wystarczy rozpakować, uruchomić, wstawić linki i sciagać.
Jest już ustawiony do omijania limitu i jest po polsku.
Nie wymaga isnstalacji.
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
jak ma sie firefoxa to nic nie trzeba sciagac: przesle instrukcje ktora znalazlem na bardzo fajnym forum ale nie wiem czy moge podac linka do forum a przydalby wam sie
1. W pasku adresu wpisujemy about:config
2. Klikamy prawym klawiszem myszki na jakimś wpisie, wybieramy "Dodaj ustawienie typu>>Łańcuch (string)"
3. W oknie, które się pojawia wpisujemy: general.useragent.override
4. W kolejnym okienku wpisujemy:
Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322; FDM; Alexa Toolbar)
5. Restartujemy przeglądarkę. W tym momencie nasz Firefox przedstawia się światu jako Internet Explorer z zainstalowanym spyware o nazwie Alexa.
To działa na podobnej zasadzie tylko że nic nie trzeba już konfigurowac w przeglądarce, na dodatek ustwiasz sobie kolejkę sciagania, no i sciaga się szybciej niż przez przeglądarkę
gg - już działa
Aktualnie oglądane :
Cztery sposoby na ominięcie limitów (obecnie działają 3): >>>KLIK<<<
Dwa juz zostały podane na tym forum.
Ostatnio edytowany przez Tomeku (2006-09-19 18:47:53)
Mnie ani nie działają ominięcia, ani ten program ;/ Wyskakuje mi ciągle taki błąd i nie mogę tego zamknąć. Trzeba wtedy resetować. Wie ktoś co może to powodować?
A oto pliczek modyfikujacy rejestr, po jego "wgraniu" problemy ze slotami zniknac na przegladarce internet explo'd'er
Niestety, to samo.
Dzięki mbell.
Właśnie rapget mi padł dwa dni temu i odmówił całkowicie współpracy z MU (stał i stał w kolejce - prawie jak za komuny). Myślałem, ze to wina kompa lub systemu, a tu udostępniony przez ciebie programik śmiga aż miło .
Nie bądź zbyt hardy, życie krótko trwa,
A los twój marny, co przeznaczył, to ci da.
Nie bądź zbyt hardy...
A nie wiecie przypadkiem czy pliki pobrane w ten sposób będą uważane za odświeżone?
Sądzę, że tak, to takie samo sciaganie jak inne.
gg - już działa
Aktualnie oglądane :
Trza sprawdzić najwyżej będę wrzucał jeszcze raz 20 GB anime
dzięki @mbell ;]] zajefajny program :J
Mi nei chciał pobierać gdy nie zrobił aktualizacji pluginów.
po restarcie i ustawieniu go odpowiedniu w firewallu wszystko ładnie działa
używam go od jakiegoś czasu (3-4 tygodnie) bo rapget przestal byc aktualizowany i zatrzymał się na wersji 1.11
sposób co podał Hybrid (jest on od dawna opisany na anfo ale to szczegół) nei działą u wszystkich, mnie w każdym razie nie. Nawet podmiana poprzez User Agent Switcher i wpisaniu tych ustawień
A oto pliczek modyfikujacy rejestr, po jego "wgraniu" problemy ze slotami zniknac na przegladarce internet explo'd'er
naprawdÄ dziaĹa domo KAT
USDownloader już nie działa na megaupload .
U mnie nadal działa na MU Może pobierz aktualizacje pluginów
Z tego, co widzę, to jest róznie u mnie nie działają te programiki mam sposób z anfo. i przegladarką firefoxa potem tylko czekam na mu aż pojawi się download daje "na przycisku" prawym przyciskiem myszki na kopiuj element docelowy i potem wklejam ten adres "paste URL" do FlashGet'a transfer mam zawsze na max no i sciągając po kolei (ustawienie FlashGet na 1 plik maksymalnie) mogę sobie ustawić listę bo inne czekają w kolejce sciągnie sie pierwszy pliczek to zacznie kolejny i nie trzeba mieć zadnych specjalnych programików choc napewno są nieco wygodniejsze
Ostatnio edytowany przez Bekon (2006-10-20 15:45:26)
Z tego, co widzę, to jest róznie u mnie nie działają te programiki mam sposób z anfo. i przegladarką firefoxa potem tylko czekam na mu aż pojawi się download daje "na przycisku" prawym przyciskiem myszki na kopiuj element docelowy i potem wklejam ten adres "paste URL" do FlashGet'a transfer mam zawsze na max no i sciągając po kolei (ustawienie FlashGet na 1 plik maksymalnie) mogę sobie ustawić listę bo inne czekają w kolejce sciągnie sie pierwszy pliczek to zacznie kolejny i nie trzeba mieć zadnych specjalnych programików choc napewno są nieco wygodniejsze
np. GetLink5