Nie jesteś zalogowany.
Jak by Zaraki mial bankai, to by wszystkich na strzala rozwalal.
z tego co mi sie wydaje to Zaraki mowil ze podobnie jak Ichigo jest za silny zeby miec normalna postac miecza dlatego jego miecz caly czas jest w shinkai, a nie uzyskal bankai bo nawet nie zna nazwy swojego miecza, w ogole wydaje mi sie ze zaraki jest dosc slaby... kiedy walczyl z Ichigo to obaj mieli shinkai i zaden z nich nie mial bankai wiec byli na podobnym poziomie, teraz ichigo jest znacznie lepszy, osiagnal bankai, na dodatek [jak narazie tylko 12 sek] potrafi kontrolowac moc hollowa ktory jest w nim... jak zaraki sie nie polepszyl to czarno go widze
nie zapominaj ze Zaraki pokonal Tousena który uzył bankai i nawet się nei zmęczył zbytnio przy tym:)
jakby Tousen byl jakims autorytetem... przeciez on nic ciekawego nie pokazal, przynajmniej przy tym swoim bankai w walce z Zarakim...
nie zapominajmy ze Ichigo byl jedynym ktory Kenpachiego doprowadzil to tak ciezkiego stanu i teraz z checią powalczylby z Ichigo, ale sadze ze teraz mialby jeszcze mniejsze szanse
Jak by Zaraki mial bankai, to by wszystkich na strzala rozwalal.
by nie rozwalal jednak dalej jest delikatnie slaby moze kiedys tam ale watpliwe
Rozwalalby, nie zapominajcie, ze w walce Zaraki vs Ichigo, Zaraki walczyl ,,sam" a Ichigo walczyl wraz z Zangetsu, wiec Zaraki ma wieksza moc duchowa od Ichigo. A bankai przeciez swieksza moc 10krotnie:)[kombinuje]
~Psychopata: DOKLADNIE... ja mysle ze o ojcu ichigo mozna sie bylo wczesniej domyslec kiedy ichigo stracil swoje moce uruhara powiedzial:"To nic ze straciles moce shinigami ktore rukia ci dała, ty masz swoje!" i wlasnie po tym mi zaswitalo w glowie ze skoro nie bylo by nic nadzwyczajnego to normalny czlowiek musialby najpierw umrzec zeby zostac shinigami...
Przeciez Ichigo umarl. Uruhara przecial mu przeciesz lancuch zycia[rip][baka] A o ojcu Ichigo moim zdaniem autor mangi pomyslal juz po zaczeciu sagi...
no ale nie w takim czasie moglby zostac shinigami w jakim to zostal Ichigo... praktycznie 3 dni, w ogole on wszystko robi w 3 dni, zyskal bankai w 3 dni, jakos tam opanowal moce hollowa w 3 dni... szybki bill
Przeciez bankai osignal dzieki metodzie Uruhary ktory tez osiagnal bankai wlasnie w 3 dni i warto zauwazyc ze to rowniez dzieki jego metodzie osiagnal bankai. Uruhara wykorzystal tylko energie duchowa Ichigo, ktora mozliwe ze wywodzi sie z tad ze jego ojciec jest shinigami, lecz jak pisalem wczesniej wydaje mi sie ze o ojucu Ichigo autor mangi pomyslal juz po zaczeciu sagi.
mi sie wlasnie wydaje ze ojciec ichigo byl juz z gory na ustalonej pozycji - Shinigami bo przez niego Ichigo mial wlasnie taka moc na poczatku i taki potencjal a Karin widzi duchy... no ale te metody Uruhary byly wlasnie niebezpieczne a Ichigo sie jednak udalo... wiec o czyms to swiadczy
a ja mam pytanie ma ktoś całą mange PL która wyszła od Bleach Flame R.I.P.
No właśnie . Ma ktoś? Bo chetnie bym sie zabrał za czytanie mangi, a w anime jestem na 71 epku, czyli tam gdzie akcja juz zwolniła troszkę tepo.
to od tego momentu mozesz pobrac od konchu subs:) oni maja tlumacznie wg anime od 63 epa(czyli 182 rozdzial z tego co pamietam):) 64 to juz zapychacz bodajrze:)
naprawde polecam... nie lubie jakos takos mangi ale jak przeczytalem pierwsze pare kawalkow od 182 to poprostu nie moglem oderwac wzroku od tego i obejrzalem od 182 do konca 243 bodajrze z zapartym tchem w okolo 2 godziny
znam to uczucie siedziałem pare godzin w noc by przeczytać mange bo wnerwiło mnie anime ( chociaż zapychacze nie są aż takie straszne to i tak mnie wnerwia, przecierz tyle dzieje się w mangdze ciekawego). Jakby nie było Bleach tworzy grupa on Naruto i wszystko wiadomo -- polubili swoją robotę :)a w dzisiejszych czasach takie bezrobocie więc chcą wykorzystać każdy procent popularności tytułów, co bardzo mnie wnerwia bo powinno się dbać o jakość a nie o ilość.
Kamyl, wiesz czemu puszczaja zapychacze?
ofcoz pomylilem tematy i musialem edytowac[shithappens]
a zapychacze wypuszczaja po to zeby manga mogla uciec anime
Ostatnio edytowany przez Hybrid (2006-09-21 20:13:59)
właśnie konchuu wydało 244 rozdzial:D
właśnie konchuu wydało 244 rozdzial:D
PO polsku czy ang ? I skąd bierzecie polskie tłumaczenie ?
Przemek3 napisał:właśnie konchuu wydało 244 rozdzial:D
PO polsku czy ang ? I skąd bierzecie polskie tłumaczenie ?
po polsku, stąd
edit: jestem juz po lekturze i robi sie coraz ciekawiej:D juz nie mogę się doczekać następnych rozdziałów:D
Ostatnio edytowany przez Przemek3 (2006-09-23 22:21:26)
ja bym sie smial jakby tam wparowali [kto czyta ten wie o co chodzi] i chad wszystkich by rozwalil i uratowal inoue a Ichigo i Ishida nie drgneli nawet palcem... w sumie to chcialbym zeby tak sie stalo
A mangi nie oplaca sie czytac po kolei... najlepiej po 3 odcinki naraz bo czesciej to poprostu mozna zapomniec co sie dzialo w ostatnim - bo malo sie dzieje
moze i lepiej 3 naraz, ale ja nie mam tyle cierpliwosci zeby czekac az 3 tygodnie:)