#761 2006-09-22 23:04:15

RiXeD
Użytkownik

Odp: Higurashi no Naku Koro ni pierwsze wrażenie

Virus napisał:
RiXeD napisał:

I widać że Reny nie znasz. Bo jej najsilniejszą bronią wcale nie jest ów billhook.

Znam napewno lepiej niż ty... jeszcze zanim powstało anime, wiec mnie nie wk***aj, że pozżerałeś wszystkie rozumy, bo zachowujesz się jak te dzieci neostrady (nie dostały zabawki i ryczą[blee])

W psychologii to się nazywa projekcja. Piękny przykład tutaj widzimy, naprawdę.

I że niby Reny nie znałem przed anime? Ojjj, nie odzywaj się, jeśli jesteś niedoinformowany w temacie. Dla przykładu, nie wiedziałeś o prawdziwym imieniu Reiny. Ja tak. Po drugie - Rena Pan. Wiesz co to? Ja tak. itepe itede

Virus napisał:
RiXeD napisał:

A, i nie żal mi rozdarcia planety, jeśli tylko doprowadzi to do zniknięcia istoty, która próbowała (marnie bo marnie, ale zawsze) przywłaszczyć sobie MOJE skarby. A co do ciebie, nie masz żadnej mocy, kundlu, więc nie jesteś w stanie mi zagrozić. Przykra rzecz, lecz prawdziwa.

Czy ci już mózg wyparował czy co? Mnie się nie da zabić... możesz próbować a i tak ci się nie uda... "istoty, która próbowała (marnie bo marnie, ale zawsze) przywłaszczyć sobie MOJE skarby." nie rozśmieszaj mnie, twoim jedym skarbem jest twoje gówno które sam wysrasz, nic poza tym.  Jak już ci mówiłem, jesteś żałosny i tyle... przechwalasz się... nic poza tym... a z nudów wszczynasz kolejne wojny szukając mocnych wrażeń.

Ahem, to TY popełniłeś błąd, ja go poprawiłem i dlatego się zdenerwowałeś... Piękne zachowanie. Naprawdę godne "nie-dziecka neostrady (nie dostało zabawki i ryczy[blee]".

Virus napisał:
RiXeD napisał:

RiXeD przynajmniej nie mówi o sobie w trzeciej osobie. A jeśli Virus także, RiXeD wywnioskowałby, że wcale nie jest Oyashiro-samą, co w ten sposób Virus by potwierdził.

Mnie wybrali wierni na Oyashiro-sama... a ciebie (przedstaw chociaż jedną osobę... ja w obecnej chwili moge podać z 10 osób)? NIKT! Sam się nazwałeś królem i myślisz, że wszystko należy tylko do ciebie. Pokaż mi chociaż jedną istotę, która czuje do ciebie jakikolwiek respekt... no może psy na ulicy, ale to już inna bajka! zly

Ile for moderujesz? Adminujesz? Ile site`ów w sieci jest stworzone przez ciebie? Iloma klanami w jakiejkolwiek grze dowodziłeś?
Mówimy o RL? A proszę - w ilu klasach byłeś najlepszy z jakiegoś przedmiotu? (bo nie sądzę, żebyś już wyszedł poza wiek szkolny) Ile razy widziałeś jak ludzie spijają każde słowo z twoich ust?

Kończę tą dyskusję. Z takimi jak ty "nie-dziećmi neostrady (nie dostały zabawki i ryczą[blee]" nie ma sensu - każdemu słowu zaprzeczą choćby im się pokazało czarne na Reinie-- znaczy na białym że się mylą.
Obydwaj wiemy do kogo naprawdę należy Reina. Rozpaczaj, gryź paznokcie, krzycz, PŁACZ, i tak tego nie zmienisz. I ja nie zamierzam.

Ostatnio edytowany przez RiXeD (2006-09-22 23:14:04)

#762 2006-09-22 23:15:07

Rafcik_PL
Użytkownik

Ĺťe tak się nieśmiało spytam - ardus cały czas tłumaczy, czy przestał?

#763 2006-09-22 23:20:04

_KiRA
Użytkownik

Taa... na bank oglądałeś już Shakugan no Shana Movie 1 i 2, Higurashi no Naku Koro ni Sezon 2 i Haruhi Movie... Tak czy siak ja rozpocząłem manię na Higurashi nie ty (trzeba było się obudzić na początku)...

[cytuj]Ahem, to TY popełniłeś błąd, ja go poprawiłem i dlatego się zdenerwowałeś... Piękne zachowanie. Naprawdę godne "nie-dziecka neostrady (nie dostało zabawki i ryczy".[/quote]

Tu już nie chodzi o imię Reny... tylko o co innego... to wojna zapomniałeś? Nie próbuj się podlizywać bo już za późno na zgodę (choć... hmm...). Ja się nie poddam... Nigdy! Nawet jeśli zostanę sam (któryś raz to powtarzam)... Poza tym nie chce mi się gadać z heretykiem, który co serię zmienia obiekt porządania... to jest wnet żałosne! BTW: Kim ty jesteś żeby mnie pouczać? Dziecko Neostrady? Ja? Dame, dame! Ja tylko walcze na swoim froncie... w celu przegonienia wrogów z mojej świętej ziemi...

#764 2006-09-22 23:37:25

Psychopata
Użytkownik

Zgadzam sie z tym co pisze Virus... Btw, ile Rixad mogles doswiadczyc zycia i jak mozesz kogos pouczac, kto zyje na tym swiecie dluzej i na pewno wiecej wie o zyciu niz ty.

#765 2006-09-22 23:53:01

_KiRA
Użytkownik

Od kiedy to ilość for, stron it decyduje o tym, że ma się władze czy nie... z tego co wiem to jesteś RiX zbyt leniwy, żeby cokolwiek robić... a jedyna twoją strone co znalazłem to jakiś marny spis anime oO. Poza tym trochę czasu minie zanim osiągniesz to co ja osiągnąłem... a na 100% w temacie anime siedzę dłuzej niż ty...

Hmm... skoro jesteś taki mądry, idealny, nieomylny: to cię przetestuję... Ile jest gier z Higurashi(wszystkie platformy - dokładny opis)? Wymień wszystkie! Dalej... wymień cały stuff z Higurashi (prościzna)... Na razie to tyle... jak sobie nie poradzisz to marne twe przechwałki.

#766 2006-09-23 00:14:48

Rekid
Użytkownik

eh ludzie uspokojcie sie bo zaraz warny i bany poleca bo to juz przestaje sie robic zabawne temat jest o konkretnym anime i trzymajmy sie tego a takie wojenki prowadzcie sobie na innym  watku badz prv durne kalosze

SZUKASZ INNYCH SPOSOBÓW ZARABIANIA PIENIĘDZY, ZGŁOŚ SIĘ DO MNIE !

rekid.gif >>> ANIME I KOMIKSY

#767 2006-09-23 00:42:15

Psychopata
Użytkownik

Jak dostane bana to i tak nic nie strace.

#768 2006-09-23 00:46:05

Rekid
Użytkownik

to sobie nie trac wypowiedz nie dotyczyla ciebie a ich zachowania wiec czego sie udzielasz skoro nic madrego nie powiedziales

SZUKASZ INNYCH SPOSOBÓW ZARABIANIA PIENIĘDZY, ZGŁOŚ SIĘ DO MNIE !

rekid.gif >>> ANIME I KOMIKSY

#769 2006-09-23 00:52:51

Psychopata
Użytkownik

Bo tutaj nikt nic madrego nie powiedzial, a ja nie bede odstawal od reszty.

Ostatnio edytowany przez Psychopata (2006-09-23 00:58:50)

#770 2006-09-23 01:22:16

strusic
Użytkownik

Mi po prostu brak słów na Ciebie RiXeD... Weź idź i gdzieś spłoń co? Wyświadczysz nam przysługę.
Sha-Naziści - jak wogóle można coś takiego powiedzieć! Przez tak prowokujące teksty tylko sobie robisz wrogów.

Tak więc PŁOŃ!

Ostatnio edytowany przez strusic (2006-09-23 01:22:51)

strusic.pngmalsig2.png

#771 2006-09-23 01:50:36

Dżibril
Użytkownik

Strusic nie zaczynaj , bo sie chłopak jeszcze bardziej rozochoci. Rekid ma racje , ten dialog stał się żałosny i szkoda że Virus dał się wciągnąć w tą rozmowe.

#772 2006-09-23 09:12:51

Cain
Użytkownik

Virus napisał:

Obiecuje ci, wybije Haruhistów co do jednego

ja jestem nieszkodliwy, prosze zostawic mnie w spokoju, a "Higurashi..." czeka w kolejce na obejrzenie.

Ostatnio edytowany przez Cain (2006-09-23 09:13:35)

Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.

#773 2006-09-23 10:59:36

liia
Użytkownik

Rafcik_PL napisał:

Higurashi jest niesamowicie zaskakującym anime. W trakcie ogądania uważałem Shion za najnormalniejszą osobę w całym anime. Jestem po 21 odcinku. Coś tu jest nie tak smile

Oj, w tym anime chyba nikogo nie można nazwać normalnym. No może z wyjątkiem tego starego gliniarza. Co do Shion, to wydaje mi się, że to ona, podszywając się pod Mion, "mieszała" w drugim chapterze. Jestem dopiero po 17 epku i aż mnie zżera z ciekawości cóż tam jest w tych 20-22.
Koniec już niedługo, ciekawe czy ~opcy doczeka się dorosłej Reny?:-D

Ostatnio edytowany przez liia (2006-09-23 11:11:30)

Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi. (Terry Pratchett - Maskarada)

#774 2006-09-23 12:14:58

RiXeD
Użytkownik

Psychopata napisał:

Btw, ile Rixad mogles doswiadczyc zycia i jak mozesz kogos pouczac, kto zyje na tym swiecie dluzej i na pewno wiecej wie o zyciu niz ty.

Liczy się JAKOŚC, NIE ILOŚĆ. Można grać przez dwa lata w ET i i tak się niczego nie nauczyć i zostać zjechanym przez byle początkującego... Przykład takiego wypadku właśnie widzieliśmy.

A dla każdego z was mój kurier właśnie wiezie 5 kilo poczucia humoru i 12 worków inteligencji. Trzeba pomagać tym do których życie się nie uśmiechnęło.

#775 2006-09-23 12:24:09

Psychopata
Użytkownik

Brawo, porownywac zycie do gry. Pogratulowac

Ostatnio edytowany przez Psychopata (2006-09-23 12:24:57)

#776 2006-09-23 12:28:53

liia
Użytkownik

RiXeD napisał:

A dla każdego z was mój kurier właśnie wiezie 5 kilo poczucia humoru i 12 worków inteligencji. Trzeba pomagać tym do których życie się nie uśmiechnęło.

W moim przypadku sobie daruj. Jednego i drugiego u mnie pod dostatkiem. cool

Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi. (Terry Pratchett - Maskarada)

#777 2006-09-23 13:12:23

RiXeD
Użytkownik

Psychopata napisał:

Brawo, porownywac zycie do gry. Pogratulowac

.................................
Naprawdę żałuję że tacy ludzie jak ty jeszcze żyją. Porównanie NIE MA ZNACZENIA. Chodzi o OGÓLNY SENS metafory...

#778 2006-09-23 13:58:30

_KiRA
Użytkownik

RiXeD napisał:
Psychopata napisał:

Btw, ile Rixad mogles doswiadczyc zycia i jak mozesz kogos pouczac, kto zyje na tym swiecie dluzej i na pewno wiecej wie o zyciu niz ty.

i zostać zjechanym przez byle początkującego... Przykład takiego wypadku właśnie widzieliśmy.

Coś sugerujesz? Według ciebie JA jestem początkujący?! Czyś ty na łeb upadł?! Myślisz że jestem zwykłym żółtodziobem, który dopiero co zaczyna?! Niee... siedzę w tym dłużej niż ty... tyle, że nie mam czasu na ciągłe szperanie po necie, bo jestem liderem jednej z lepszych grup fansuberskich w polsce!

RiXeD napisał:

W dupsko se wsadź te worki... mnie wystarczy zwyczajna edukacja, a nie jakieś prochy zly

Ostatnio edytowany przez Virus (2006-09-23 14:47:16)

#779 2006-09-23 14:02:34

Dehumanizer
Użytkownik

Chyba jakiś modek powinien buldożerem przejechać po tym wątku...

[cytuj=Virus]tyle, że nie mam czasu na ciągłe szperanie po necie, bo jestem liderem najlepszej grupy fansubingowej w polsce![/quote]

Ha-ha, aleś palnął, dobre sobie smile_big Już płyniemy w marzeniach? oczkod Koniec, schodzimy na ziemię, smoczek do buzi i spać obaj jezor

Ostatnio edytowany przez Dehumanizer (2006-09-23 14:05:04)

#780 2006-09-23 14:17:44

lb333
Użytkownik

Modkowie już tutaj nie wchodzą chyba... smile

Virus napisał:

Ile jest gier z Higurashi(wszystkie platformy - dokładny opis)? Wymień wszystkie! Dalej... wymień cały stuff z Higurashi (prościzna)... Na razie to tyle... jak sobie nie poradzisz to marne twe przechwałki.

Właśnie mi przypomniałeś, bo miałem się spytać. Co to jest?
[cytuj]9997 - Higurashi no Nakukoroni (JP).zip 17.27 MB

Widziałem to kiedyś na torencie, podobno był to rom na GBA. Tylko czy była jakaś gra Higurashi na GBA? I skąd to wziąć, bo wtedy nie było seedów, a teraz już w ogóle nie mogę tego znaleźć.

Stopka forum

© Animesub.info 2024