Nie jesteś zalogowany.
~Lukasz_1986: czytając twój poprzedni post wydawało mi się, że obchodzi cię, co zrobię.
~Winged: zmieniam gatunek
Coś duża się ta konkurencja robi. Tylko czy jest sens, żeby tyle osób tłumaczyło jedno anime? :/ No nic, zobaczymy, co z tego będzie.
Nie no ja w sumie sie czaje na to od miesiaca, no a Jasmine, jak decyzje podjelas nic na to juz nie poradze, wiec teraz to juz rybka. A co mam powiedziec ze rezygnuje... jak narazie o tym nie mysle
Wkoncu manga jest poprostu bardzo dobra, i z tąd takie wielkie zainteresowanie... ja ma tylko nadzieję, że anime będzie przynajmniej w połowie tak dobra jak manga.
Trzech mężczyzn i jedna kobieta. To nie wróży nic dobrego. Czy boheterowie poradzą sobie z tym jakże trudnym zadaniem? Wszystkiego dowiesz się w następnym odcinku z cyklu "Przetłumacz albo ugryź się w język" xD
[EDIT] Ech te kobiety xD Nie kumate stworzenia... nie chodziło mi o Anime Garden xD
Ostatnio edytowany przez Karasu (2006-09-25 21:54:02)
Trzech mężczyzn i jedna kobieta. To nie wróży nic dobrego. Czy boheterowie poradzą sobie z tym jakże trudnym zadaniem? Wszystkiego dowiesz się w następnym odcinku z cyklu "Przetłumacz albo ugryź się w język" xD
W Anime Garden jest czterech mężczyzn i jedna kobieta Jak już pisałam, zobaczymy, co z tego wyjdzie. Może w trakcie konkurencja się wykruszy
mowisz o nas czy o sobie
W Anime Garden jest czterech mężczyzn i jedna kobieta Jak już pisałam, zobaczymy, co z tego wyjdzie. Może w trakcie konkurencja się wykruszy
Ej Jas pieguskiem nie jestem żebym miał się wykruszać:P
mowisz o nas czy o sobie
O wszystkich Choć ja, jeśli się za to wezmę, nie zrezygnuję Nie mam w zwyczaju porzucać projektów.
Jasmine no to jest nas 2, chodz poczekajmy co czas pokaze...
Znowu jak psy się rzuciliście na jakąś serię. Co do tego kto to ma tłumaczyć to sądzę ze będzie miło jak będzie konkurencja akurat w tym anime bo wielu liczy ze będzie naprawdę dobre. Co do mojego zdania to narazie nie wiem kto da lepsze. Wiem za to kto sobie 1 zaklepał serię bo Lukasz_1986 pisał do mnie pw abym go na liste tłumaczonych anime wpisał własnie obok tytułu Death Note.
To ja może też się za to wezmę? xD Nie no, bez przesady xP
No ja tam nie wiem, co Ĺukasz_1986 do tej pory spłodził, ale przy tym anime i tak ludzie dopiero zdecydują kogo wolą. Walka będzie toczyc się pewnie przez pierwsze 5 epków, a i tak zadecyduje zawsze, kto pierwszy wypuści napisy ;]
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Lol, a co to w ogole za zaklepywanie serii??? Niech kazdy tlumaczy to co chce. Jasmine juz od miesiaca mowi o tym projekcie w AG. Chodzi tylko o to, zeby nie robic czegos 2x. Zobaczymy co z tego wyjdzie
Lol, a co to w ogole za zaklepywanie serii??? Niech kazdy tlumaczy to co chce. Jasmine juz od miesiaca mowi o tym projekcie w AG. Chodzi tylko o to, zeby nie robic czegos 2x. Zobaczymy co z tego wyjdzie
KAT - Karasu nie rozumieć ciebia No to żeby nie robić czegoś dwa razy to się zaklepuje, a że lukas był pierwszy to już inna bajka:P
Ostatnio edytowany przez Karasu (2006-09-25 18:30:21)
Oficjalnie niby tak, ale ja wczoraj się dowiedziałem, że Jas chce robiś tą serię
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Bez znaczenia kto pierwszy i kto lepszy.
Niech to będzie zdrowa rywalizacja, chociaż tego nie odbieram w ten sposób.
Nie wiem co będzie wykładnikiem "jakości" ilość pobrań? komentarzy?
Ĺwiat się nie zawali jak będą dwie wersje do jednej serii. W końcu tyle ile ludzi tyle gustów. Jak będą sie podobać choćby jednej osobie to dla mnie będzie to sukces.
Ostatnio edytowany przez dzimbo (2006-09-25 18:44:25)
Znowu jak psy się rzuciliście na jakąś serię. Co do tego kto to ma tłumaczyć to sądzę ze będzie miło jak będzie konkurencja akurat w tym anime bo wielu liczy ze będzie naprawdę dobre. Co do mojego zdania to narazie nie wiem kto da lepsze. Wiem za to kto sobie 1 zaklepał serię bo Lukasz_1986 pisał do mnie pw abym go na liste tłumaczonych anime wpisał własnie obok tytułu Death Note.
[cytuj=Quithe]ale ja wczoraj się dowiedziałem, że Jas chce robiś tą serię[
Hmm... dziwne Bo wydawało mi się że u Eragona zaklepuje się tytuły:P
Ostatnio edytowany przez Karasu (2006-09-25 18:46:20)
U niego oświadcza się, co się robi, takie moje zdanie przynajmniej xD
Chociaż sam przy Black Heaven pisałem: moje, nie ruszać xD
Quithe a widzisz... , no ale co sie stalo... wynik tego jest taki ze za te anime bierze sie wiecej niz jedna osoba...
Ale się zamieszanie zrobiło Jak to się mówi: "Co nagle, to po diable" i tak też może być z napisami robionymi na szybko. Cóż, przy takiej konkurencji przynajmniej jakość napisów będzie wysoka
Ale się zamieszanie zrobiło Jak to się mówi: "Co nagle, to po diable" i tak też może być z napisami robionymi na szybko.
Jasmine, tak jest najczęściej z napisami robionymi na szybko