Nie jesteś zalogowany.
Dlaczego kochamy tych ktorych kochac nie mozemy, a kochaja nas Ci ktorych kochac nie chcemy ?
Bo "dziwny jest ten swiat"
Ponieważ takiej osobom los niedopisał.
Bóg tak chciał.
Widocznie było takie przeznaczenie.
bo zycie jest POPIERDOLONE (srx musialem)
Agree
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Bo inaczej życie było by za łatwe i wszystko by się kończyło happy endem. A tak to człowiek dostanie kosza, potem sam go da i życie toczy się dalej.
Na tym polega szukanie swojej drugiej połowy..
Sam się zastanów, czy naprawdę byłoby Ci dobrze z osobą, która Cię nie kocha?
Hmmm, a to było do mnie?
Problem jest znaczny, jeśli szukamy tej jedynej. Nawet nie wiem czy ktoś taki dla mnie istnieje. Ale cóż innego mi pozostało, jak nie próbować dalej jej odszukać? Chociaż też jest możliwość że wraz z wiekiem to ja ulegnę zmianie i zmienią się moje odczucia i wymagania. Jednak mam nadzieję że do tego nie dojdzie i wytrwałość się opłaci
Miłość to kupa gó....a. Lepiej zostać SINGLEM.
Hitchhiker's Guide to the Galaxy mówi o miłości jasno: Unikać, jeśli to możliwe
Bo zycie to nie bajka i nie drapie po jajkach
ara ara...
Bo gdyby było wszystko miło to bym anime nie musiał oglądać
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
po tym jak jedna dziewczyna aby zwrócić na siebie moją uwagę namówiła jakiegoś mięśniaka żeby nie natłukł a następna z rego samego powodu przyszła się wiesać (dziewczyny nie róbcie tego to najdgłupsza metoda podrywu), postanowiłem zostać singlem i jak narazie sobie to chwale. ale nigdy nie uważałem że to kupa
Spotkałeś dwie dziewczyny chore umysłowo, nie załamuj się.
Tak jest i tyle nie da sie tego zmienić więc trzeba sie z tym pogodzić
prawdopodobnie tak
gdzie się podziały te wszystkie dziewczyny z którymi można było pogadać jak z człowiekiem
to chyba wymierający gatunek
Ja całe szczęście mam dwie takie kumpele, z którymi moge pogadać o wszystkim. Ale fakt.... to juz jest wymierajacy gatunek - napewno w real'u.