Nie jesteś zalogowany.
Czemu nie:P... Moze odrazu mu dac GunBlade z FF8 albo bron gitaro-podobna ktora mogl sie poslugiwac Dante ?
Ostatnio edytowany przez JaDaK (2006-09-26 16:39:33)
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Nie chce mi sie szukac, jak Yoruichi mowi, ze scyzoryk Zarakiego jest uwolniony tak samo jak u Ichigo.
ja se jakoś nie mogę tego przypomnieć i z tego co wiem, to żeby osiągnąć formę shikai to trzeba znać jego imię, tak jak było w przypadku Ichiga, że zyskał tą formę miecza dopiero po poznaniu imienia zanpakta:)
ja tez cos takiego slyszalem ze zaraki ma juz uwolniona postac bo ma za mocny zeby byl w normalnej formie, pozatym mi sie bardziej podoba miecz Zangetsu bankai Ichiga niz Shinkai... wole takie subtelniejsze miecze niz gigantyczne
Nie ty jeden, a tego co mówiła pani kot o Zarakim to nie pamiętam.
no ale przecież zarazki używa tylko miecza jako narzędzia i nie korzysta zjego mocy:)
Napewno trzeba znać imię swojego miecza żeby osiągnąć Shinkai? Ja jak dobrze pamiętam to miecze Ichigo i Zarakiego są stale w tej formie. Przecież Ichigo ma taki miecz od treningu u Urahary, a wtedy nie znał jescze jego imienia.
właśnie na początku treningu miał tą pęknniętą katane, a dopiero jak poznał imie miecza to zmieniała mu się forma:)
no chyba mówiła coś takiego podczas treningu z Ichim ale do końca też nie pamiętam
ale zdaje mi sie ze zaraki jest inny... osiagnal shinkai bez znania nazwy swojego miecza swoja olbrzymia duchowa energią
to moze osiagnie tez bankai:) to by bylo naprawde ciekawe:)
Przyszłość wszystko pokaże a my musimy poprostu czekać.
na www.bleachexile.com jest do sciagniecia najnowszy chapter mangi Bleach oznaczony cyferka 245, jest to RAW jak i ang. tlumaczenie. nazwa chaptera: THE WAY WITHOUT ENEMIES
Edit: Chapter moim skromnym zdaniem jest zaje**y moze nic sie nie dzialo ale w koncu widac facjaty espady nie wiem czemu ale jakos mi wszyscy sie odrazu spodobali. Czekam z nie cierpliwoscia na kolejne chaptery
Ostatnio edytowany przez JaDaK (2006-09-30 10:08:56)
ja poczekam na polską wersje rozdzaiłu:)
Oj, jest na co czekac jest
Z tegco co mówiła pani Kot , to Zaraki ma taką energie duchową , że miecz nie może być w innej formie niż nie obudzonej. Ale nie nazwałbym tego shikai poniewż nie może korzystać z jego mocy.
shinkai jak juz coś... te Shin pochodzi od slowa shine - "Giń!"
może kożystac z jego mocy jakby znal jego imie
Shinkai to przecież półotwarcie, a bankai to pełne otwarcie.
mowisz o znaczeniu slow?? shinkai to nie znaczy chyba polotwarcie ani bankai otwarcie...
Raczej uwolnienie , a bardziej by pasowało przebudzenie.