Nie jesteś zalogowany.
Wlasnie obejrzalem 95 odcinek i milo mnie zaskoczyl. Normlanie jestem w szoku, kreska bardzo dobra, choc dziwnie zrobiona, bo przy samej walce ciala sa rozciagniete... Ale tak jest super, walka wydaje sie bardziej dynamiczna. Na prawde postarali sie przy tym odcinku.
bo mimo wszystko ze seria z bounto jest gorsza od glownej lini to jednak warto ja obejrzec bo jest calkiem przyzwoicie wykonana...
Wiem, ze te zpaychacze sa wykonano przyzwoicie (lapiej jak w Naruto), ale pprzy 95 ep. postarali sie jeszcze bardziej.
Fakt, odcinek 95 oglądało się zapartym tchem. Nie spodziewałem się tak dobrze wykonanej walki w zapychaczach. Jedyne co popsuło całą zabawę, to pojawianie się Ichigo. Czy on zawsze musi wszędzie wcibić swój nos . Wolałbym jakby Byakuya sam się zajął Kariyą
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
bo Ichigo zawsze odczuwa potrzebe pomagania innym, zawsze bierze na siebie caly ciezar zeby nie zranic przyjaciol... dlatego pakuje sie w kazda walke
Fakt, odcinek 95 oglądało się zapartym tchem. Nie spodziewałem się tak dobrze wykonanej walki w zapychaczach. Jedyne co popsuło całą zabawę, to pojawianie się Ichigo. Czy on zawsze musi wszędzie wcibić swój nos . Wolałbym jakby Byakuya sam się zajął Kariyą
W 100% zgadzam sie z toba. Gdyby nie Ichigo, to ten odcinek byl by doskonaly.
Mam pytanie dot. Bleach grupy Triumph.
ktoś ściąga to? jest już odc. 90v2 oraz 91.
na anibd w komentarzach piszą że "the video quality (of the h264)is awesome, way better than DB`s".
ktoś to może potwierdzić?
jakość obrazu gorszą niż ma DB jest dosyć trudno zrobić ;]
czyzby w tym tygodniu nie było bleacha? jakos se nie przypomina, żeby coś o tym pisało w 97
Niestety. Na tronie bleachexile napisali, że w tym tygodniu nie ma ani anime ani mangi nowej
na anidb.info jest napisane ze dopiero za tydzien jest next ep ( tez sie nabralem i wczoraj co chwila zerkalem na saiyaman zeby looknac czy jest ( chodzi przeciez o walke zarkiego )
to mangi tez nie bedzie??[placze]
szkoda bo ja chcialem obejrzec wreszcie co zrobi zaraki...
Sry ze zadam to pytanie bo pewnie juz bylo, ale nie chce mi sie naprawde szukac. Mianowicie, od którego odcinka zaczynają sie fillery ?? i jeszcze jedno, jaka jest dobra strona o bleachu gdzie mozna sciagnac scanlacje mangi? oczywiscie w j.ang wg dobrego tłumaczenia, kto robi najlepsze ? z góry dzieki za odp.
a nie lepiej polskie tłumaczenie mangi? co do fillerow, to zaczynają się one od 64 odcinka,w mandze jest to 182 rozdział.
Dzięki. Jesli chodzi o tlumaczenie to wole ang ogolnie i dla nauki. chyba ze bardzo dobre jest polskie to wtedy sciagam polskie skanlacje ;p
polskie, jest bardzo dobre:) przynajmniej dla mnie;)
Grupa skanlacyjna Go-Bakkin Fanskans będzie kontunuowała projekt BleachFlame.
Więcej szczegółów na Go-Bakkin Fanskans
Osobiście to ja wolę tłumaczenie Konchuu Subs ( tłumaczą szybciej niż ś.p. BleachFlame.
Ostatnio edytowany przez pawelo86 (2006-09-27 22:46:55)
Ja też wole Konchuu. Jakoś ich polubiłem^^ no i przynajmniej oni wydają suba na stronce która siętrzyma bez większych kopotów.