Nie jesteś zalogowany.
No to jeszcze kilka
[URL=http://img246.imageshack.us/my.php?image=121448560lra9.jpg][/URL][URL=http://img246.imageshack.us/my.php?image=122794813llj9.jpg]
[/URL][URL=http://img177.imageshack.us/my.php?image=122803637lmj5.jpg]
[/URL]
I jeszcze komiks
Dokładnie. Nawet Kiedys kakashi powiedział że chakra /naruto ( nie kyuubiego ) jest wyższa od Sasuk i jego. Naruto kiedys był słabszy od Sasuke ale po treningach z Jiraya stał się od niego silnioejszy bez urzywania mocy kyuubiego. Sasuke napewno by przegrał z Naruto w Dolinie końca gdyby ten przyzwał żabę szefa.
dokladnie eterint 100% racji to byl epek wktorym wspinali sie na dzrzewa
jakby naruto wreszcie zauwazyl hinate a i shikamaru temari to juz by bylo bosko... poprostu naruto - jako anime skacze u mnie o poziom w gore ofcoz... dla mnie jak w anime nie ma wątku milosnego to nie ma 1/4 wszystkiego,
Sasuke przegralby bez tej swojej pieczęci bo naruto jest wytrzymalszy... mam nadzieje ze przyjdzie Sasuke rozum do glowy bo chyba sobie wakacje urządzil bo jesli sie nie opamieta to moze zdychac jak dla mnie, Sakura tak samo, ona nie jest warta naruto...
jakby naruto wreszcie zauwazyl hinate a i shikamaru temari to juz by bylo bosko... poprostu naruto - jako anime skacze u mnie o poziom
w gore ofcoz... dla mnie jak w anime nie ma wątku milosnego to nie ma 1/4 wszystkiego,
Sasuke przegralby bez tej swojej pieczęci bo naruto jest wytrzymalszy... mam nadzieje ze przyjdzie Sasuke rozum do glowy bo chyba sobie wakacje urządzilbo jesli sie nie opamieta to moze zdychac jak dla mnie, Sakura tak samo, ona nie jest warta naruto...
shikamaru pewno zauważy, bo nie jest taki głupi, w końcu od czego ma te iq powyżej 200:D w odcinkach 135 coś było pokazane odwzajemnienie jak narazie uśmieszków;)
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-09-26 06:20:27)
Ja chciałbym się dowiedzieć między jakimi odcinkami oglądać Speciale i Moviki
To już było poszukaj sobie. Maksymalnie 6-7 stron do tyłu.
A zresztą... masz:
[cytuj]Najlepiej oglądnij:
Naruto movie 1 (około 100 odcinka )
Naruto Movie 2 po 136 odcinku
Naruto OVA 1 Obojętnie kiedy
Naruto OVA 2 też obojętnie kiedy
Naruto OVA 3 ( około 100 odcinka )[/quote]
Ostatnio edytowany przez bodzio (2006-09-26 07:56:02)
dla mnie jak w anime nie ma wątku milosnego to nie ma 1/4 wszystkiego,
Przecierz jest wątek Sakura and Sasuke... Więc nie mów że nie ma.. a pozatym tego co najbardziej nienawidze w anime to to, że w prawie każdej serii jaką do tej pory widziałem pojawiał się wątek miłosny :/
Hybrid napisał:dla mnie jak w anime nie ma wątku milosnego to nie ma 1/4 wszystkiego,
Przecierz jest wątek Sakura and Sasuke... Więc nie mów że nie ma.. a pozatym tego co najbardziej nienawidze w anime to to, że w prawie każdej serii jaką do tej pory widziałem pojawiał się wątek miłosny :/
Nie wyrywaj zdań z kontekstu. Przecież on napisał o tym, że taki wątek jest, ale gdyby go nie był, to takie anime nie ma 1/4 wszystkiego.
A co do lidera akatsuki to nasuneły mi się trzy teorie.
1. Yondaime przed śmiercią po zapiecętowaniu kyuubiego urzył ostatniej swojej techniki dzięki której stworzył swoje alter ego.
2. Po zapięczętowaniu kyuubiego urzył jakiejś techniki dzięki udało mu się stworzyć klona który miałby moc taką jak yondaime i niebyłby od niego zalezny.
3. Po śmierci Yondaime ktoś zebrał jego próbki i zabawił się genetyką w odtworzenie lub stwarzenie nawego Yondaime który byłby pod jego kontrolą. Jednak Yondaime zabił swojego stwórcę i Stworzył akatsuki. Nie mógł wytrzymać że został stworzony, i starał się zrobić wsystko aby przewyzszyć oryginał i latego zbiera Demony aby je połączyc i wchłonąć ich energię. Co dałoby mu nieograniczonę chakrę i siłe.
harnas02 napisał:Hybrid napisał:dla mnie jak w anime nie ma wątku milosnego to nie ma 1/4 wszystkiego,
Nie wyrywaj zdań z kontekstu. Przecież on napisał o tym, że taki wątek jest, ale gdyby go nie był, to takie anime nie ma 1/4 wszystkiego.
No fakt źle przeczytałem Ale nie napisał też że takowy wątek w naruto jest
napisał tylko że dla niego taki wątek musi być
3. Po śmierci Yondaime ktoś zebrał jego próbki i zabawił się genetyką w odtworzenie lub stwarzenie nawego Yondaime który byłby pod jego kontrolą. Jednak Yondaime zabił swojego stwórcę i Stworzył akatsuki. Nie mógł wytrzymać że został stworzony, i starał się zrobić wsystko aby przewyzszyć oryginał i latego zbiera Demony aby je połączyc i wchłonąć ich energię. Co dałoby mu nieograniczonę chakrę i siłe.
To się nazywa efekt Cell'a z DBZ
Praktycznie identyczne co cyborgi i Cell zrobiły z doktorem.
A jak chcecie wątki miłosne to signijcie po doujinshi
Ktoś chce to mogę przesłać jeden niezły XD utrzymany w klimacie serii i z kreską prawie jak w mandze
A co do lidera akatsuki to nasuneły mi się trzy teorie.
1. Yondaime przed śmiercią po zapiecętowaniu kyuubiego urzył ostatniej swojej techniki dzięki której stworzył swoje alter ego.
2. Po zapięczętowaniu kyuubiego urzył jakiejś techniki dzięki udało mu się stworzyć klona który miałby moc taką jak yondaime i niebyłby od niego zalezny.
boże przecież to bzdura po 1 te grafy z yondim to fotomontaz widzalem takie nawet z hokage pierwszym a nawet z naruto to bzdura wymysly fanow
i cale szczescie eterint ze to sa twoje tylko domysly
nie wymyslaj terori bo pozniej taki zartownisc tworzy stronke nawet o takich bzdurach i myli wszystkich fanow(jedno anime juz na tym stracilo a dokladniej DB te af milliony stron o plotce:P)
Ostatnio edytowany przez sebastianx (2006-09-27 12:17:24)
Koniec z tymi bezsensownymi pzypuszczeniami
Czas sie pośmiać jak wtedy ze Stevem
Click here to watch The-Ultimate-Naruto-FanFlash
Click here to watch The-Ultimate-Naruto-FanFlash-2
Click here to watch The-Ultimate-Naruto-FanFlash-3
Ponoć też jest częśc 4. Jak ktoś odnajdzie niech sie z nami podzieli
EDIT: Sam znalazłem juz
Click here to watch The-Ultimate-Naruto-FanFlash-4
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-09-27 17:49:27)
Dobra następne części
naruto-fanflash 4
naruto fanflash 5
hehe calkiem niezle, ale gdzies widzialem lepsze tylko nie potrafie sobie przypomniec, oczywiscie nie ten styl, ja widzialem podkladane rozmowy do anime
Obejrzałem pierwsze dwa flashe i ani razu najmniejszy grymas usmiechu nie pojawił się na mojej twarzy więc reszte sobie darowałem mam zupełnie inne poczucie humoru
TutajTataj możecie ubrać postacie z Naruto jak chcecie
A tutaj macie taniec kakashiego.
Za to tutaj macie najciekawszą rzecz jaką znalazłem. Polecam.
Ostatnio edytowany przez Eternit (2006-09-27 18:49:21)
SPOILER!
Mam pytanko odnosnie 202 odcinka... czy to nie lekkie przegięcie? Gość specjalny audycji, którą prowadzą Naruto i Sakura, to Jiraya (Naruto wściekły, że ten go nie trenuje), Orochimaru (i jego pogadanka w stylu: Sasuke nie oddam, bo on chce być ze mną)i uwaga, uwaga... Sasuke (ja zostaje z Oro). Przeginają trochę... a nastepny odcinek to specjal. Całe 90 minut fillera. Pysznie.