Nie jesteś zalogowany.
Jesteś niezorientowany? Przecież do tej pory nie ma tego, co jest w mandze i nie wiadomo czy będzie. Ciesz się pięknem zapychaczy.
Twój kumpel powtarza plotkę, którą żyje większość ludzi oglądających Naruto. Ĺťe fillery się skończą, i to niedługo. Kto wie. Narazie nic nie jest pewne. Uwierzę jak zobaczę.
do bylo lol`owate:P
ale wiadomo jak nie wiesz to pytasz tak robi 80% ludzi
i powtorze to co bodzio nic nie ma nadal ciekawego mozesz spokojnie ogladac 1 ep na dzien albo moze nawet 1/4 epka na dzien i moze jak dojdziesz do 200 moze bedzie koniec fillerow:P
moze moze moze moj blad sorrka:P
Ostatnio edytowany przez sebastianx (2006-09-28 16:15:14)
ja przy 200 będę chyba jeszcze dzisiaj ^^ bo kończę 196 właśnie ;]
Ostatnio edytowany przez grejpfrut (2006-09-28 19:49:24)
Ja powiem że koniec fillerów jest bliżej niż dalej. Bo jeśli panowie od Naruto planują jeszcze 2 lata filerów to równie dobrze mogą zakończyć już dziś serie bo nikt tego nie będzie oglądał.
Po oglądnieciu końcówki z odcinka 202 jestem coraż bardziej przekonany że na końcu specjala naruto wyruszy z jirayą na trening.
myśle, że jak nastąpi konieć fillerów to trzeba będzie dac niusa na głownej o tym:D
A nie zastanawialiście sie dlaczego Następny naruto ma AZ 90 minut??!!! Przecież dotychczas naruto specjal miał maxymalnie 45 minut!?? cos musi w tym być
Ostatnio edytowany przez Hyuga (2006-09-28 21:04:59)
A jeśli nie i znowu się przejedziemy na tych plotkach ??
Dobry pomysł można by było dać na główną stronę forum, informację jak sie zakończą fillery, bo nie każdy tu zagląda.
A co do tego czy naruto na końcu wyruszy na trening, to musimy poczekać jeszcze tydzień. ( jeszcze tydzień udręki i niepewności )
Ostatnio edytowany przez Eternit (2006-09-28 21:37:33)
Ta ostatnia historyjka fillerowa była świetna
Ten (chyba najmonotonniejszy na forum) wątek to kuriozum. Zaglądając doń co parę dni można odnieść wrażenie, że tu się modły odprawia w intencji zakończenia fillerów. To naprawdę jakąś liturgię przypomina. Rytuał jakiś.
He, he. To pewnie nie tylko przypomina rytuał, ale nim jest. A kysz filery, a kysz. W imię dobrego smaku i gustu, zgiń, przepadnij, maro nieczysta.
Ostatnio edytowany przez bodzio (2006-09-29 07:21:27)
Ten (chyba najmonotonniejszy na forum) wątek to kuriozum. Zaglądając doń co parę dni można odnieść wrażenie, że tu się modły odprawia w intencji zakończenia fillerów. To naprawdę jakąś liturgię przypomina. Rytuał jakiś.
Mi to bardziej przypomina wołanie o litość i pomste do nieba w jednym.Pomieszane z ciągłym narzekaniem.
hmmm mam naruto 202 i nie jest 90 minutowy