Nie jesteś zalogowany.
bosz 203 ma być 90 minutowy czytanie ze zrozumieniem
hejka ludzie niech ci co robia napisy sie ostro do pracy biorą bo juz 202 jest;d
A jakby nie wydano napisow do 202 epka to co? Zabiłbyś ich? Mam dosyć tego poganiania.
~siwy8787 napisy przecież już są... nie widzisz ich?
KAGE BUMP NO JUTSU!
Na końcu odcinka 202 w zapowiedzi pokazali Jiraye, Sasuke i Oro, mozna więc przypuszczać że pod koniec specjala Jiraya wrucie po naruto. Bo niby po co Jiraya miałby wracać i znowu oposzczać wioskę.
Bo to sa zapychacze, a w nich wszystko jest mozliwe.
Ale nawet w zapychaczach by nie zrobilo takiej głupoty. Zresztą w 201 odcinku była wzmianka o orochimaru i że muszą się przygotować jesli on zaatakuje. W odcinku były wspomnienia, z pierwszej serii. A bez powodu by ich chyba nie dali. A teraz będzie 90 minutowy odcinek w którym wraca Jiraya. I te wczesniejsze zapowiedzi ze to końcówka zapychaczy. Ja już jestem przekonany prawie na 100% że pod koniec odcinka Naruto wyruszy na trening.
ja nie chce juz zapychaczy :PPP
202 troszke wyjasnil - i cos mi sie wydaje ze wkoncu zacznie sie jakas akcja
Wkoncu po co byloby przypomnienie tych scen etc.?
i orochimaru z sasuke?
Precz z zapychaczami
jak sie nie chce czekac na polskie suby to trzeba umiec angielski
a co do filerow to zdaje sie ze to koniec ale nie ma sie co podniecac... co bedzie to będzie.
strasznie lipny ten odcinek nie pokazali walki Lee z Gaarą
Ciekawe zeczy piszą na ANN Naruto
Na AniDB tylko odcinek 203 narazie.
204. Yakumo targeted, Sealed abilities
205. Kurenai's top-secret mission~ A promise with the Third
206. Those which control senses (temporary)
207. Abilities that should have been sealed
Ciekawe czy ktoś to wpisał dla jaj czy na serio ?? Z tytułów raczej filery wynikają
Ostatnio edytowany przez Feniks_Ognia (2006-09-29 21:58:08)
Leafninjahttp://www.leafninja.com/ też mają takie tytuły.
Ciekawe czy ktoś to wpisał dla jaj czy na serio ?? Z tytułów raczej filery wynikają
Nie, to są prawdziwe tytuły.
Fillers! Fillers! Fillers! Lets shout hooray for fillers!
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
No i jak zwykle te wasze prawie 100% pewności poszło w pizdu ploty okazały się plotami, japończycy robią wszytko żeby poznęcać się nad fanami ale jeszcze nikt nie rzucił się z okna z tabliczką na szyi : ,,Fillers was kill me".Ktoś chętny do poswięcenia się dla dobra ogółu? Może wtedy skończą się fillery.
ehh przeżywacie to jak mrowka okres...
ogladajce te filery a w miedzy czasie inne anime
Pojawił się nowa informcja na temat odcinkaów 206 i 207, a mianowicie taka że te odcinki będą ciągnąć misję Kurenai. Czyli jednak jeszcze nie wszystko stracone. Ostatni odcinek serii to 208 czyli ja nadal jestem przekonany że po misji kurenei naruto wyruszy na trening z jirayą. Bo Jiraya wrucie do wioski w specjalu. I pewnie wypełnia ta misję do końca i wyruszą na trening. Nadal jestem przekonany prawie na 100% że to już prawie koniec fillerów.
Edit: Dodam tylko to że informacja ta pojawił się w jednym z najlepszych źródeł informacji o naruto jaka istnieje, która jeszcze nigdy mnie nie okłamała. Leafninja
Ostatnio edytowany przez Eternit (2006-09-30 10:27:46)
Obyś się nie mylił Ja się nawet moge o to pomodlić
w tym odcinku specjalnym 202 to chcieli wkurzyc ludzi
podkoniec jeszcze mowia zeby ogladac moze jednak bedzie koniec fillerow
chyba tworcy juz dostali sporo karteczek zeby cos takiego zrobic
dostali moze karteczek sporo ale z ym jesli nei skoncza to zgina :p