Nie jesteś zalogowany.
Tak samo juz wiemy przynajmiej od anidb.net, ze Death Note bedzie liczyl 37 odc. moim zdaniem ta liczba jest idealna
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
zarazem dziwna xD
wiadomo kto bedzie hardy robił??
Ostatnio edytowany przez Hyuga (2006-10-04 14:21:52)
Jest juz 1 ep. Death Note!!!
Chyba Hardsub:P
To nie hardsub.
wiadomo kto bedzie hary robił??
Hary? Brzmi nie smacznie chyba literke "d" gdzieś ucięło. Chyba nie wiadomo, trzeba by pośmigać po stronach grup i po sprawdzać. Pewno dziś albo jutro coś więcej będzie wiadomo na ten temat.
Jest juz 1 ep. Death Note!!!
RAW
Chyba Hardsub:P
niestety raw na dole masz coś takiego jak description of torrent
Ja mam nadzieje tylko, że jakaś lepsza grupa się za to weźmie....
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
No to jest nas dwóch
Na AniDB jest wypis grup, które chcą się za to wziąść.
Ta piosenka w openingu jest daremna xD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
[URL=http://img178.imageshack.us/my.php?image=dn13el3.png][/URL] [URL=http://img96.imageshack.us/my.php?image=dn12hz1.png][/URL] [URL=http://img86.imageshack.us/my.php?image=dn11ke3.png][/URL]
Screeny z rawa 1280x720 (nie wiem czy tego S^M, bo ściągam innego... ale jak patrząc po wielkości to raczej ten sam plik...)
Wygląda jak ten od S^M. Op sam w sobie nie jest zły.
Oh, a więc dziś była premiera... zaraz chyba odpalę torrenta.
37 odcinków, no ciekawea liczba, anime robi Madhouse, czyli może być dobrze, wielkie nadzieje, świerzość w świecie anime, może... zobaczy się. Ja mam tylko nadzieję, że będzie trzymalo poziom mangi.
@FAiM - te screeny oddają prawdziwą jakość tego rawa? Myślałem, że jak na hdtv jakosć będzie lepsza...
@s0n1c - wersja hdtv?
No faktycznie już mnie FAiM maltretował tymi screenami na gadulcu i szczerze musze powiedzieć, że nie są one za specjalne...
Ba jak dla mnie to jakość jest conajmniej kiepska... albo ze mną coś jest nie tak...
Trza będzie poczekać na nieco lepsze :] mam nadzieję, że grupy które będą subować to anime również nieco poczekają na lepsze rawki... :]
Bo seria zapowiada się naprawdę ciekawie...
Ja sobie poczekam na l33t raws. Ich rawy zawsze stoją na wysokimi poziomie ;D
prawie zawsze...
Ostatnio edytowany przez Karasu (2006-10-04 22:51:36)
'prawie' robi wielkÄ róşnicÄ...
Ba jak dla mnie to jakość jest conajmniej kiepska... albo ze mną coś jest nie tak...
Nie tylko z tobą jest coś nie tak... ze mną też . Eh wygląda na to, że ten raw jest kiepski, wole sobie poczekać na coś ładniejszego.
Z czasem wyjdzie coś lepszego. S^M nigdy nie świeciło jakością obrazu, przynajmniej ja nie spotkałem. Martwił bym się bardziej dobrym tłumaczeniem niż jakością obrazu
Z czasem wyjdzie coś lepszego. S^M nigdy nie świeciło jakością obrazu, przynajmniej ja nie spotkałem. Martwił bym się bardziej dobrym tłumaczeniem niż jakością obrazu
no te rawy to prawie jak 'ruskie kinówki'
Co do tłumaczenia... jestem póki co spokojny jeśli chodzi o PL softa...
Osoby mające zamiar to przełożyć nie siedzą w tym od dzisiaj no i nieco z nimi współpracuję ostatnimi czasy więc mniej więcej wiem na co je stać...