Nie jesteś zalogowany.
tłumy fanów naruto zaleje pracownie i wszyscy animatorzy zgina w tym potopie
i moze wtedy pokarza jak wyrusza na trenig a pozniej znowu 100 epkow fillerow
Coś mi sie zdaje że jak niedługo sie normalne naruto(a tak obiektywnie patrząc to nienormalne, bo statystycznie norma to chyba filery:p) nie zacznie to przez świat przepłynie fala samobujstw, na tym forum już jakaś religia powstaje, a szatan w niej nazywa sie filer :p. Dobra teraz powżnie, to musi być koniec bo cierpliwość ludzi sie już wyczerpuje i niedługo przestaną to oglądać, dla małych żółtych ludzików to raczej nie problem że przestaniemy oglądać naruto bo oni i tak nic z tego niemają,zatem zostaje nam wierzyć że ludzie w Japoni są do nas podobni, tak więc dołanczam się do ogólnego apelu(prawie modlitwy) precz z zapychaczami! I po cichu licze na to że już w krótce zobaczymy to co powinno się zacząć dawno, naprawde dawno temu.
[roftl]
Buchacha, o naiwne owieczki, żyjecie w zakłamaniu, kto tu naprawdę wierzy, że fillery się skończą? Przecież jesteśmy już za duzi na to, by wierzyć w bajki. Opamiętajcie się...
Chlip, chlip, też bym chciał, żeby fillery się skończyły.
Ostatnio edytowany przez bodzio (2006-09-30 16:10:56)
Po tytułach jakie są na ann ( http://www.animenewsnetwork.com/encyclo … 25&page=25 )można wywnioskować że do 207epa napewno będzie ten szajs.
Edit: No i też nie zapowiada sie na koniec chociażby przy 210
Ostatnio edytowany przez Guard (2006-10-01 11:29:28)
poczekamy zobaczymy, nie ma sie co podniecac, w koncu i tak będzie kakashi gaiden
Zdaje się <przynajmniej mi>, że fillery będą trwać jeszcze dłuuuuuuuuuugo. Nie jestem pewny, ale studio naruto zmieniło chyba sposób działania. Wydaje się, że twórcy chcą bardziej powiązać ze sobą wszystkie fillery, tworząc coś na modłę fillerów z Bleacha.
Spoiler
203 ep. zaczyna się nowy opening i ending. Tym samym, koleina seria to NAPEWNO filery. Akcja najblirzszych odcinków, kręcić się będzie głównie wokół Kurenai i tajemniczej obietnicy, którą ktoś dawno temu złożył Trzeciemu. Kto wie może nowe fillery okażą się czymś więcej? Mam taką nadzieję. <przynajmniej tytuły są fajne>
Ostatnio edytowany przez yunik (2006-10-03 13:35:00)
Jak to jest watek o Naruto. To mam pytanko. Czy jest ktos kto tlumaczy mange na PL ? Przykladowo od odcinkow, ktore skonczyly sie w anime...?
Są takie grupy. Poszukaj przez google
Jak to jest watek o Naruto. To mam pytanko. Czy jest ktos kto tlumaczy mange na PL ? Przykladowo od odcinkow, ktore skonczyly sie w anime...?
Moge Ci polecic ta stronke: http://naruto_fan.glt.pl/
Nie ma od poczatku sa dopiero od 247 ale bardzo fajna stronka!!! Polecam!!![okej]
Ostatnio edytowany przez Natanael (2006-10-02 14:34:13)
Sam bym się zainteresował o ile naprawdę robią to profesjonalnie, ale niestety w mandze jestem..nigdzie bo nie zacząłem czytać więc wolałbym od pierwszego Voluma
Jest jakaś grupa która pierwsze chaptery przetłumaczyła?
Pierwsze chaptery ?
Hm... zdaje mi się, że taka firma J.P.F wydała pierwsze 18 tomów, a tłumaczeniem zajmuje się Kabura. Tak więc zachęcam do kupna.
Dzisiaj zobaczyłem coś takiego Urban Ninja Moze tak nie do końca Naruto ale bardzo fajne La Parkour
koncówka najlepsza fenkis
Hehe emc monkeys dobrzy są
Dattebayo ogłosiło, że wydanie kolejnego odcinka Naruto trochę się opóźni.
Z tego co tam napisali wynika, że powodem jest kiepska wersja rawki.
Jest już nowy opening i ending:) co rzuci trochę światła na najbliższą
przyszłość( oby jak najbardziej jasną )tego anime.
Jakby ktoś nie wierzył to proszę tutaj zerknąć.
Ostatnio edytowany przez yunik (2006-10-06 12:26:18)
naruto bedzie pewnie trwac jak dragon ball albo zrobi sie zniego moda na sukces :P
Dla mnie może trwać tyle co Moda na sukces byle tylko szło zgodnie z mangą.
naruto mogło by byc troceh brutalniejsze i czasami bardziej wzruszajace :p