Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Przeszukiwalem ostatnio zakamarki mojej przedswiadomosci i natrafilem na luke. W dodatku dosc bolesna;)Mianowicie nie moge sobie przypomniec nazwy filmu animowanego albo anime'a z mojego, wczesnego, dziecinstwa. Fabula wygladala mniej wiecej tak: Grupa ludzi laduje na jakiejs planecie(chyba:D) gdzie natrafiaja na bande robotow. Potem ludzie dziela sie na 2 obozy(standard: dobrzy, zli) lacza sily z robotami(to mialo cos wspolnego z mozliwosciami robotow, taki robot pilotowany przez czlowieka mogl uzywac roznych, niedostepnych wczesniej funkcji) i prawdopodobnie daza do opuszczenia planety, odnalezienia ziemi obiecanej albo cos w tym stylu. Roboty mialy wlasna swiadomosc. Nie wiem dlaczegu ale z tym filmem kojarzy mi sie tytol "Sckalor-Planeta robotow" W sieci pustka dlatego licze na pomoc.
Cholera, fajna ta bajka była... zapomniałeś dodać że była w 3d[też tytułu nie pamiętam xD]
Już wiem - może BEAST WARS?:D
Megatron - maksymalizacja! xD
Ostatnio edytowany przez Karasu (2006-10-01 11:53:01)
Wlasnie NIE! Nie przypominam sobie by w "Beast Wars" byli ludzie... Poza tym pisalem ze to film z mojego dziecinstwa(wczenego) a BW to stosunkowo "mloda" seria. Sugeruje nie kojazyc tego filmu(nie serji, chociaz do konca nie jestem pewien:)) z Transformers'ami oraz Gundam'ami.
A ci ludzie mogli moze sie zamieniac w zwierzęta??
Bo cos takiego kojarze. Pamietam jak rodzice pozyczali mi to jak bylem maly na vhs
Pamiętam ten film mam go nawet chyba jeszcze gdzieś na kasecie VHS tytuł brzmi: ROBOTIX: Skalorr - planeta robotów.
A serial nosił tytuł Robotix: http://www.filmweb.pl/Film?id=168867
Ostatnio edytowany przez DevilDrom (2006-10-01 12:20:32)
9,43/10 Calkiem niezle:D
[URL=http://maxtoons.com/robotix.htm]cos wiecej[/URL]
No to teraz ciezko bedzie znalezc:/
Pewnie pare postow pojdzie na lokalne fora:D
Ostatnio edytowany przez wiluS (2006-10-01 12:48:02)
ha ! pamietam to ... kumpel mial pelnometrazowy Robotix na vhsie ... fajne to bylo
Gdyby ktos wrzucilby Skalorr'a na megaU albo inny server to prosze o kontakt
jest jest ... nawet 25 zrodel jest
Pamiętam to .Oglądałem to kilkanaście lat temu.
Muszę powiedzieć że ten film jak i Tranformers,i G.I.Joe są lepsze fabularnie od wielu obecnych anime.Obecnie nie ma raczej zachodnich kreskówek które przewyższają anime.
A napewno nie te emitowane na mtv lub programach dla dzieci.
Z tych trzech filmów mam naprawdę dobre wspomnienia.
eMule mi tak zasowa ze glowa boli:/ na neosiu512 mi wyliczylo 7 dni(sic!) potem z godzime "podkrecalem" konfiga z marnym skutkiem zreszta. Nie polubie eMule!
Co do transformers'ow to sa niezle sedowane na torrentach oczywiscie(zarowno beast wars jak i oryginal).
Ostatnio edytowany przez wiluS (2006-10-01 19:57:51)
Hehee, mam ta baje xD Jak bylem maly to ogladalem ja codziennie Tak w ogole to dostepna jest na emule jak ktos jej szuka
>sorry nie przeczytalem postow wyzej Ja to zdarlem z emule w 2 dni :]
Ostatnio edytowany przez KAT (2006-10-01 19:51:21)
Ale jestem nudny...
oka, jedziemy...XD
Ostatnio edytowany przez wiluS (2006-10-26 12:02:40)
To podczepie siÄ pod temat:
KtoĹ zna tytuĹ kreskĂłwki w ktĂłrej ludzie (dobrzy i Ĺşli) lÄ
dujÄ
na planecie zamieszkanej przez dinozaury?. FabuĹa jest przwie identyczna Ĺź tÄ
z Robotix'a tyle Ĺźe tutaj ĹÄ
czÄ
siÄ/ sterujÄ
dinozaurami (za pomocÄ
siodeĹ i uprzÄĹźy na gĹowÄ).
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Aaaaaaaaaaaa!8-D Pamiętam tą baję! Pamiętam jak z kumplem siedzieliśmy i oglądaliśmy to u mnie na kasecie niezliczoną ilość razy xD. Z robotów pamiętam, że po złej stronie był Nemesis (szef) a po dobrej chyba Jerox, czy jakoś tak (taki na takich dupnych kółkach xD) Nie no lol, a myślałem, że nikt tego nie patrzał. Do dziś wspominamy to z kumplem
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Strony 1