Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
posiada ktoĹ ich scany ?? ... mieli doĹÄ duĹźy zbiĂłr ... z tym, Ĺźe juĹź nierobiÄ , strony niema i ci co niesciÄ gneli wczesniej niemajÄ moĹźliwoĹci pobrania ... ;/ ... jeĹli ktoĹ sciÄ gnÄ Ĺ to wczeĹniej to siÄ prosi o wstawienie na jakiegoĹ torrenta,ftp'a,server typu megaupload.com, czy coĹ innego ...
ci co niezassali z stronki napewno by sobie poĹciÄ gali ... naprzykĹad ja ;]
Jeśli chcesz ich scany to odezwij siedo mnie na gg
Bleach Flame znów powrócił, download jest już dostępny
wiem wiem to stary temat
elo mam takie pytanko, tłumaczy ktoś jeszcze Bleacha na polski? Bo odkąd bleachflame.com jest po ang. to nie umie znaleść nigdzie tej mangi po PL. a zatrzymałem sie na 237 rozdziale
http://www.ssomia.net/forum/index.php?c=11 [Konchuu subs]
http://gbf.prv.pl/ [Go-Bakkin Fanskans], kontynuują działalność BleachFlame.
BleachFlame wstaje by znowu paść ^^ ten serwis nie ma przyszłości.
I tu jest pies pogrzebany. To nie bleachflame powstaje tylko bleachflame manga pl a to już wielka różnica. W grupie są sami spoko ludzie czego nie można było powiedzieć o reszcie redki bleachflame(nie wszystkich). Mam nadzieje ze coś z ich pracy wyjdzie choć mi i tak wystarczy ang albo konchuu.
Nie wiem czy az paru bylo. Ja moge powiedziec tyle, ze admin bleachflame okazal sie rozpieszczonym gnojkiem i tak pogrzebano bleachflame...
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Sam bym założył porządny serwis Bleach albo Naruto, tyle że trzeba by było zebrać grupę naprawdę fajnych osób z wiekiem 16+.
Szkoda że nie umiem zakładać stron, może bym sam próbował zrobić i utrzymać taką stronę o Naruto&Bleach albo jedno z tych
Ja bym wolal zalozyc strone ogolnie o mangach i anime typu shonen (via naruto d.gray-man bleach one piece dragonball itd.) wiec jak ktos bedzie mial jakies kiedys plany grafika zajac sie moge, jak i pozniejszym pisaniem textow
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
co to znaczy żemanga jest typu shounen i shojo??
Ostatnio edytowany przez pawelo86 (2006-10-01 18:52:24)
Eee tam o anime i mandze bym nie zrobił, bo takich pełno jest, a tak to wstawiać nowinki np. o Bleach i Naruto, o to co wychodzi , kiedy, itd...fajna sprawa ;D
co to znaczy żemanga jest typu shounen i shojo??
Przeczytaj FAQ.
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
pawelo86 napisał:co to znaczy Ĺźemanga jest typu shounen i shojo??
Przeczytaj FAQ.
KiedyĹ taki nie byĹeĹ[placze].Cóş '#' robi z czĹowiekiem.....[gwizdze]
DarkNova , a nie masz wraĹźenia , Ĺźe peĹno jest takich stronek na necie ? Bleach , Naruto ,DB juĹź sie tym ĹźygaÄ chce.
Ale żadnej porządnej polskiej. Pozatym ja sam tworzę do tego i tego gify więc zawsze by coś było innego niż na reszcie.
Do tego by się dorobiło forum , rozgłosiło by się po necie, o ile wszystko by ładnie wyglądało to po miesiącu już masa fanów by odwiedzała
Eee tam o anime i mandze bym nie zrobił, bo takich pełno jest, a tak to wstawiać nowinki np. o Bleach i Naruto, o to co wychodzi , kiedy, itd...fajna sprawa ;D
wystarczy wejść na anidb.net i już będziesz wiedzieć kiedy wychodzi nastepny odcinek
Strony 1