Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
nyo wiesz bede staral sie grac do bardzo pozna a jak cos to w nockach bede zostawial kompa i muzyke :]
No ładnie z Ergo Proxy leci...
Rozpowszechniam gdzie się da
EDIT: Hmm coś mi ten link nie wychodzi...chwila
A nieważne... po prostu słuchaj
O a chyba TERAZ z Fantastic Children. Spko. Mam limit, choć nie znam się na necie, ale nieważne, to i tak będę często "właził". :P:P:P:P:P:P
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-10-02 17:40:21)
Mistrzu, no ja mysle
Radio jak najbardziej na wysokim poziomie, muzyce nie mam całkowicie nic do zarzucenia, przynajmniej jak na te dwie godziny słuchania:P Mam nadzieje że tak dalej zostanie i radio się nie zestarzeje;). Co do czasu mam nadzieje, że spiker nabierze zdeczka więcej doświadczenia, stres czy co ze popełnia głupkowate zdania w prostych zdaniach?:P Oby tak dalej i jeszcze lepiej!
PS:Trzeba być zarejestrowanym, żeby zbiórkownąć pieniędze ma serwer?
XD nyo coz ten spiker ma duzo do roboty i czasami sie gubi w zwyklych zdaniach
jezeli ktos by chcial na Team speak http://www.goteamspeak.com/index.php?page=downloads
tu sciagniecie a potem dajemy quick connect i banita.pl i Kanal Harem Team ^_^
Ostatnio edytowany przez Mavet (2006-10-02 19:29:01)
Jeeee nareszcie jakieś polskie radyjo z japońską muzą:P Mam nadzieję, że nie upadnie szybko (ptfu co ja mówię):D
Brakuje tu 1 informacji :] Radio nie działa 24/dobę :]
A od której działa, bo bym sobie posłuchał o 6 rano, jak się do szkoły wybieram (ech...)?
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-10-02 21:55:22)
teraz bedzie caly czas dostepne w miare MOICH mozlwiosci :] wnocy itd itp ... ^_^ ... wiec nie martwcie sie :]
bede dla was gral i gral i gral moze mniej gadal zeby was nie peszyc XD
Radyjko jest spoko, fajne kawalki, jesli za malo mozna zawsze cos Mavetowi podrzucic Ja sobie slucham i jestem zadowolony
Ostatnio edytowany przez Planeta (2006-10-03 15:26:24)
Właśnie włączyłem radio. Jak narazie leciały dwa kawałki i żaden nie przypadł mi do gustu, także nie słyszałem żadnych komentarzy i denerwuje mnie ten ciągły buffering. Aczkolwiek sądze, że jest to wspaniała idea i będę słuchał radia dalej czekając na jakieś fajne kawałki.
Pozdrawiam pomysłodawców i życzę powodzenia w promowaniu radia.
EDIT:
Możliwe... Teraz przynajmniej nie ma tego ciągłego buferowania, wszystko działa płynnie, ale jak dla mnie nadal muzyka jest zbyt mało zróżnicowana leci już 5 kawałek w tym samym stylu mam nadzieje, że to się zmieni (no teraz już 6 i ciągle dwa te same zespoły)
Ostatnio edytowany przez ralphkun89 (2006-10-03 16:57:35)
Pewnie trafiłeś na mnie. Mikrofon kupuje dziś, a J-M nie mam zamiaru puszczać póki nie zbiorę jakieś wystarczającej ilości kawałków. xP
Zapraszam do słuchania, teraz nadaje Spychu czyli ja
Ok. Zwracam honor muszę przyznać, że muzyka naprawdę fajna, ale wciąż nie słyszałem głosu żadnego z prowadzących.
Zapewniam jednak, że prowadzący także udzielają się "głosowo".( Niektórzy nawet śpiewają na życzenie, hehe pozdrówka Mavet)
Jeeeeeeeeeeee... Są komentarze:D:D radio super wszystkim polecam!
Mam pytanie z serii tych irytujących i głupich:):
Na wstępie napisze że rzadko kiedy (w zasadzie to nigdy nie) słucham(łem) radia internetowego jak dużo to zjada przekazu bo niestety mam neo a ona ma ograniczenie w ściąganiu;( (15GB)
fajniutkie, elo;), tylko moze troche za często odzywa się prowadzący;P
Ostatnio edytowany przez plecak (2006-10-06 16:07:48)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna