Nie jesteś zalogowany.
Busou Renkin jest to anime gatunku Shonen (czytaj: Naruto, Bleach, One Piece, D.Gray-Man, Dragon Ball) które jest tworzone na podstawie mangi Watsuki Nobuhiro (Tworcy Rurouni Kenshin kolejnej slawnej i świetnej mangi/anime). Niestety opisu nie przygotuje bo mangi nie czytalem (ale zaczne ) ale widze, ze jest na co czekac. Jest to kolejny "chyba" tasiemiec obok d.gray-man ktory ma byc wypuszczony w tym roku ale 2 dni pozniej (czyli 5 pazdziernika)
Strona Glowna:
http://www.busourenkin.com/
Trailer(29s.):
http://youtube.com/watch?v=Xois247f6Gk
Ps. Czytal ktos mange?
Ps2. Bedzie ktos bral sie za suby ?
Ostatnio edytowany przez JaDaK (2006-10-02 19:42:32)
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Po obejrzeniu trailera i przeczytaniu tutyłu 2 odcinku na AniDB.net jakoś skojarzyło mi się FMA. Początek początek będzie zapewnie mocny bo wyczytałem że nasz bohater...... ginie na początku tej "sagi". Ciekawe jak pójdzie im dalej z fabułą.
Ostatnio edytowany przez wariacik (2006-10-02 21:14:14)
ooo wygląda super jak coś ja moge tłumaczyć tylko napisać mi tu kiedy wyjdzie pierwszy ep
Ostatnio edytowany przez cieslak (2006-10-02 21:23:08)
Mi wydaje się że będzie to schematyczne anime, i raczej niczym nas nie zaskoczy. Chociaż ten facet z motylkiem na twarzy wzbudził moją szczerą wesołość . Zapewne może pretendować do miana najgłupiej ubranego złego bohatera.
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Tych "złych" z zapychaczy w Naruto to nic nie przebije.
To będzie raczej siekiera. Trailer to skrzyżowanie Sailor Moon z FMA :/
wariacik napisał:Tych "złych" z zapychaczy w Naruto to nic nie przebije.
Sugerujesz ze sa jakies dobre?
Pod względem wyglądu to każdy wygląga tak samo... żałośnie.
ooo wygląda super jak coś ja moge tłumaczyć tylko napisać mi tu kiedy wyjdzie pierwszy ep
5 pazdziernika w jap. pierwszy ep. jak sie wezmie jakas grupa fansub. za to to poczkeamy gdzies do 7-8...
Jest też manga BR Anime przypomina mi Mange i Anime MAR choć raczej nie są popularne to naprawde fajne
Poczatek serii jak z gantza tyle ze tutaj naprawde nie umiera ,a tam owszem ;p no coz czas pokaze czy to sie nadaje
Ostatnio edytowany przez Sevortharte (2006-10-03 14:48:59)
cieslak napisał:ooo wygląda super jak coś ja moge tłumaczyć tylko napisać mi tu kiedy wyjdzie pierwszy ep
5 pazdziernika w jap. pierwszy ep. jak sie wezmie jakas grupa fansub. za to to poczkeamy gdzies do 7-8...
to super
Dla zainteresowanych - polska skanlacja dostępna na Hayate Translation Team
Sam się nie za bardzo wypowiem bo czytałem tylko 1 rozdział ale wystarczyło to aby mnie zaskoczyć.
Jakby mój brat był tu zarejestrowany to pewnie by coś tam napisał o tym
to pozwól mu skorzystać z twojego konta...
a wiecie co mi to tak bardzo mocno podjerzdza FMA, chcociaz w trailerze za mocno nie widac tego ale w mandze starsznie bardzo mocno :/ Troche sie zawiodlem, myslalem ze moze cos nowego wymysla, badz w innej formie, a tu eh no trudno moze sie skusze i obejrze
Ja mangi nie czytalem ale ta babeczka z blizna na pol twarzy przypomina mi jak by postac wyciagnieta prosto z Shingetsutan Tsukihime lub Fate/Stay Night...
Ukazał się Rawek 1 ep. od [S^M][yahoo]
Narazie sciagam wiec nic nie moge napisac o jakosci itd.
ale sciagne to zobaczymy
niech wyjdzie jakiś angielski hardsub a nie raw ;-pp
Jak narazie jeszcze nikt nie wydal hardka... A co do wersji Saiyaman jak to zwsze bywa nie oplaca sie sciagac bo obraz jest beee i tyle....
myślę że będzie coś jutro chyba