Nie jesteś zalogowany.
No pieknie! Arry własnie zamiescil napisy do ep98.Brawo (jak powiedzial tak zrobil).
za godzine nowy epol na moim kompie hi hi pozdrawiam bleach maniakow
Pozdrawiam przycisk "EDYTUJ" o ktorym widocznie zapomniales. A tak w ogole, to kogo to obchodzi za ile sciagnie Ci sie kolejny odcinek.
Bleach RULEZZZ
Moja przygoda z Bleach'em zaczela sie pod końcówkę sierpnia. Szczerze mowiac na poczatku podchodzilem troche sceptycznie do tego Anime, ale kumpel ciągle mi nawijał jaka to dobra pozycja, no i postanowilem obadać ten tytuł i po pierwszym odcinku wyglądałem tak --> No i sie uzaleznilem Jestem obecnie na 88 odcinku i mam nadzieje, ze do konca weekendu obejrze reszte, która do tej pory wyszla aby byc juz na bierząco i w miare wolnego czasu zabrac sie tez za inne tytuly do obejrzenia Przede wszystkim spodobało mi się, że każda z postaci ma swój unikalny, barwny charakter, no i fabuła moim zdaniem stoi na bardzo dobrym poziomie i potrafi wciągnąć widza, oraz nie jest to zwykła "nawalanka" tylko coś o wiele więcej!
Pozdrawiam wszystkich Fanów Bleach!
Ostatnio edytowany przez MaLy (2006-10-13 08:27:36)
najbardziej mi sie podobal ten epek w ktorym rodzina ichigo jest na cmentarzu... byl taki napakowany emocjami... bardzo lubie takie emo-hardcore
racja Psychopato,wybacz, ja tu nowy rzadko pisze na forach niewiele doswiadczenia,a ze za godzine napisalem bo bylem podekscytowany po odkryciu strony Bleach Exile z ktorej sciagam z duza predkoscią.Pzdr.
co to sa te fillery xDDDDDDDDDDDD ??????????
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
tak czytam i domyslam sie ze chodzi o te dodatkowe sceny, ktorych nie ma w mandze, czy tak? :>
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
tak czytam i domyslam sie ze chodzi o te dodatkowe sceny, ktorych nie ma w mandze, czy tak? :>
dokładnie.
zonk, bym sobie poczytal chetnie zamiast czekac na kolejne ep. tylko SKONT ? xD i po jakiemu :>
Sa tlumaczone na polski... klik Zacznij sciagac od 183 chaptera.
Moge sie zalozyc ze nie zasniejsz poki nie przeczytasz wszystkich chapterow.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2006-10-14 22:42:46)
aaaaa nie no spac musze bo rano do pracy ( nic to ze niedziela ) ... ale czas nadejdzie arigato gozaimasu
tylko ze tam nie ma wszystkich chapterów np. 245
To przesle koledze przez gg, nie ma problemu. Albo na e-mail wysle.
no to zioumuś liczę na Ciebie psycho
stąd <-------- ściągniesz wszystkie chaptery mangi (jak narazie wyszlo od 1-257) po ang., więc jak znasz ten język powinno ci wystarczyć...
Ostatnio edytowany przez JaDaK (2006-10-15 10:14:59)
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
No i upragnione napisy do 99 odcinka ujrzaĹy ĹwiatĹo dzienne.
Ludzie, za tydzieĹ oblewamy jubileuszowy, setny odcinek Bleach'a !!!
Zrzuta na wino !!! xD
Ostatnio edytowany przez MaLy (2006-10-15 10:56:17)
WHAT a BUG 1-247 a nie 1-257 i chyba źle linka wpisałeś od http:// się zaczyna
edit: ja dam troche kasiory na winczaczo trzeba to uczcić choć jestem w plecy 7 epów ale za to będe miał kilka godzin miłego oglądania
Ostatnio edytowany przez star5555 (2006-10-15 10:33:33)