Nie jesteś zalogowany.
WOW, ten opening może podsycać nadzieje na koniec naszych ulubionych fillerów, ale nie zdziwie sie jeśli to okaże sie być tylko opening i nic sie nie zmieni, już za częto słyszłem: lada chwile koniec zapychaczy i jeszcze nigdy to sie niesprawdziło, oby tym razem to była prawda, a DB sie opi...rdala.
Na tym openingu wygladalo tak jakby Naruto trenowal przez chwilke razem z Lee.... hmm to moze byc ciekawe jezeli jego poziom tak by wzrosl?? nie ma co trzeba zaczekac na next epki
...::PeaCe::...
New Opening!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jak dla mnie za****ty.
TUTAJNie wiem czy to tylko mi się wydaje, ale Naruto na nim trenuje.
Niby trenuje... zobaczymy
dobra scena jak są oni w garniakach - prawie jak na jednej świetnej tapetce
btw. zauważyliście w tym op sanninów albo chociaż Jiraję? a wiadomo co to oznacza XD
Za to na endigu podobnież Naruto jest pokazany w nowym wdzianku, znaczy się w tym mangowym.
Widziałem tylko dwa screeny więc to nie jest informacja potwierdzona.
fajny opening, nie powiem:)
Jednak z opka nie wynika by konczyły się fillerki^^
Jednak z opka nie wynika by konczyły się fillerki^^
Masz rację, bo póki co nic na to nie wskazuje, ale jeśli
filery będą tak dobre jak ten opening to ja je mogę oglądać.
mzoe nowe osoby zatrudnili dlatego nowy op i lepsze filery szczeze to ja wole to ogladac niz nic przez ten czas co leciały filery
Opening ciekawy.. ale narazie i tak czekam az tam Aone dojdzie... NIe wydaje mi sie, zeby ten op. oznaczal koniec fillerow... choc... ale nie ma co sobie robic nadzieji... strasznie mi sie podoba motyw walki z lee i nejim jak im placi kopniaki
Edit: Kurde, muzyka to mi czysto przypomina opening z full metal panic fumoffu..:P
Ostatnio edytowany przez JaDaK (2006-10-06 21:20:51)
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
No nie wiem nie wiem zobaczymy Dattebayo twierdzi ze od 205 epka maja sie skonczyc fillery i Seria ma wrocic na wlasciwy tor... coz zobaczymy w praniu jak narazie czekamy na 203 :/ ja osobiscie czekam na wersje DB innej nie chce mi sie szukac a pewnie juz wypuscili... ale nic... czekamy czekamy
watpie ze od 205 co najwyzej od 206 bo 205 nie bedzie poniewaz 203 bedzie laczony z 204 i 205...
edit: moj blad... od 205 to bedzie osobny odcinek (napewno filler)
Ostatnio edytowany przez JaDaK (2006-10-07 11:36:10)
Zna ktos moze tytul piosenki z tego openingu?
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2006-10-07 10:10:08)
nowy ending cos rusza w temacie konca fillerow, poniewaz na chwile pokazuje sie naruto w nowy stroju... ale wątpie w to... moim zdaniem to oznacza, ze nasze wnuki mają na co liczyc... a nie my...
Wie ktoś może kiedy DB ma zamiar przestać sie opierdzielac i wyda wreszcie ten 203-205ep?
Nie opierdzielac a odcinek jest 3 razy dluzszy, ma nowy op i ed. wiec trzeba poczekac.. a jak tak ci to nie pasuje (widac bo twoim nastawieniu) to se sam przetłumacz...
To było zwykłe pytanie, bez zadnych specjalnych emocji, chciałem tylko się dowiedzieć czy ktoś gdzieś już znalazł takie info. Jakbym umiał przetłumaczyć to bym się nie pytał o to kiedy oni to zrobią, tylko sam bym to zrobił.Swoją drogą ciekawe z czego wnioskujesz jakie jest moje "nastawienie" z słowa "opierdzielać"??? Jak tak to jesteś przewrazliwieny :p