Nie jesteś zalogowany.
O LoL
Mam nadzieję, że to nie prawda.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-10-07 17:34:20)
To niestety prawda, przed chwilą mówili w Teleexpresie. Ech, muzyka powoli pada
"Skazany na zajebistość"
to podawałem linka w temacie "Tokio Hotel" , bo niechciałem tematu zakładać :/
A TH, czy Blog 27 to prawie to samo
Ostatnio edytowany przez Prince_Vegeta (2006-10-07 18:04:33)
Oczami Fana Blog ;]
brak slow boze przecierz to chanba no ale 13 latki sa wszedzie
Ja bym coś dał o Tokyo Hotel, ale już raz otrzymałem warna za link do filmu pełnego przekleństw, więc powiem tylko, żebyście sobie na YouTube wpisali w wyszukiwarkę "Wywiad z popaprancami z tokio hotel"
Jak mozna takich pomarańczy sluchac O_o
Co w tym dziwnego, przeciez w Japonii plastikowy syf kruluje
A kto to Blog 27??
Blog 27
NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
EEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moja...! Moja głowa! ARGGHHHH!!!! *soczyste dwięki*
Ostatnio edytowany przez RiXeD (2006-10-07 18:57:29)
Nie no, wiedziałem, że gusta japończyków sw sprawie muzyki dośc dziwne ale żeby aż tak...
Ta "zamerykanizowana" czesc japonczykow woli blogi69 i inne a reszta uwielbia Death Metal :>
Podobno 260 odcinek Naruto będzie miał w openingu piosenkę Blogu 27 pt."Uuu-la-la-la I Love fillery".
aha... i co więcej napisać? no ale nie zabronimy ich słuchać tej [moim zdaniem] z jednej z najwikeszych kaszany...
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Podobno 260 odcinek Naruto będzie miał w openingu piosenkę Blogu 27 pt."Uuu-la-la-la I Love fillery".
[roftl] Podnieście mnie z podłogi, proszę was!! Jakby odwalili taki numer, to przestałbym oglądać anime, a tym samym straciłbym chęć do życia.
Ja nie wiem co wy macie do Blog27!
LOL! To w sumie chyba normalne... my słuchamy Hinoi Team oni Blog... równoważna wymiana...
I found an island in your arms
Country in your eyes
Arms that chain, Eyes that lie
Break on through to the other side
Mój brat tego słucha... jestem przez to zmuszony też trochę - 2 pokojowe mieszkanko
Według wielu jest to jeden z takich zespołów co albo kochasz albo nienawidzisz. Mi jest on całkowiecie obojętny.
Ale jakbym ich znał osobiście tylko pogratolowałbym szybkiej kariery.
Jeśli taka muzyka im pasuje to niech jej słuchają. A co zabronicie im? Wy może wolicie japońska muzykę,. Równie dobrze większość w polsce mogłaby nazwać was świrami i idiotami za to że słuchacie takiej muzyki. Każdy ma swoje gusta i je uszanujcie.
Ostatnio edytowany przez Eternit (2006-10-07 21:06:14)
Zadam pytanie jak osobka wyzej co to za zespoł ten Blog 27?
Zobacz w wikipedi... Jest to zespół który składa się z dwóch czternastolatek...
Ostatnio edytowany przez Eternit (2006-10-07 21:15:31)