Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam.
Jako milosnik romatycznego i sentymentalnego anime jakim bylo np. Air czy KGNE pragne spytac czy ktos z szanownych forumowiczow, moze tak samo niecierpliwe jak ja oczekuje niechybnie zblizajacego sie tytulu jakim jest "Crescent Love"?
Pozdrawiam serdecznie
Pewnie,że tak - nawet nie tyle oczekuje, co z przyjemnością obejrzałem już pierwszy odcinek w tłumaczeniu niezrównanych lunar fansubs ;-). Jak na razie zapowiada się BARDZO sympatycznie (a i jakość animacji jest naprawdę bardzo dobra). Bardzo miły przerywnik pośród gigantów tego sezonu ;-).
Pozdrawiam
ja tez:)) fajnie by bylo jakby ktos zaczal tlumaczyc ta serie:)
Obejrzałem 1 ep. To taki Shuffle. Dosłownie.
Lepszą animacje ma
podziękuję, mam na jakiś czas dosyć haremówek i innego stuffu w tym stylu.
Mi się to anime spodobało, lubię te klimaty. Przetłumaczyłem już ponad połowę pierwszego odcinka i jutro wieczorem wrzucę napisy na ANSI.
~MRR# dzieki!! byloby super
MRR3 Fajnie, że zająłeś się tłumaczeniem tego tytułu, bo Anime zapowiada się naprawdę ciekawie z tego co do tej pory widzialem.
PS. Grupa Lunar wypuściła już Torrenta z drugim odcinkiem Crescent Love Już zagościł on na moim dysku
ja osobiscie wole poczekac na cały pack, tylko nie wiem ile bedzie odcinkow bo jak duzo to moge czekac do nowego roku:)
Odcinków będzie 12. Co do kwestii kiedy będą następne napisy to proszę patrzeć na moją wizytówkę.
Strony 1