Nie jesteś zalogowany.
Ukazał się pierwszy hardsub od Toriyama World. Wie ktoś coś o ich tłumaczeniu i jakości ?
Ostatnio edytowany przez shinnek (2006-10-07 12:58:40)
oglodałem dzis movie ale film nie anime jeszcze niema napisów pl do niego jedynie anglish ale wyjebany mam nadzieje ze serial tez bedzie
Toriyama World wydawala bodajze do 50 ep. naruto i szło im to naprawde dobrze... wiec... chyba mozemy byc szczesliwi
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Utawarerumono to by ktos przetłyumaczył od 19 do 26 bo anime sie dawno skonczyło a jak ktos tłumaczył do 18 tak stoi juz od miesiącza:d a ja mam same rawy i az tak dobrze japoskiego nieznam :d
Utawarerumono to by ktos przetłyumaczył od 19 do 26 bo anime sie dawno skonczyło a jak ktos tłumaczył do 18 tak stoi juz od miesiącza:d a ja mam same rawy i az tak dobrze japoskiego nieznam :d
to temat o DN a nie utawarerumono...
Btw. Mam pytanko do wszytkich... jak wam się podobał pierwszy odcinek? Byłem mile zaskoczony gdy zobaczyłem "pracę kamery", o muzyce nie wspominając(bo również stoi na wysokim poziomie). Kreska jest genialna i jeśli nie spartolą fabuły to będziemy mieli wielki hicior.
Btw. Mam pytanko do wszytkich... jak wam się podobał pierwszy odcinek? Byłem mile zaskoczony gdy zobaczyłem "pracę kamery", o muzyce nie wspominając(bo również stoi na wysokim poziomie). Kreska jest genialna i jeśli nie spartolą fabuły to będziemy mieli wielki hicior.
Zgadzam się:) Anim jest poprostu Sugoi!![yahoo]
miłe zaskoczenie seria imho bardzo fajna (a przynajmniej 1 epek)
no i podoba mi się ta zmiana w myśleniu głównego bohatera
Kur... a ja cały czas czekam na jakiegoś dobrego rawa, ale teraz nie wiem czy czasem nie ściągnąć wersji od S^M
Mi się wersja od TM bardzo podobała - polecam.
Mi siÄ wersja od TM bardzo podobaĹa - polecam.
moĹźe jakiĹ link :)acha i czy to nie powinno byÄ TW ???
ps. ma to coĹ z Bleach'em wspĂłlnego, bo w mandze zobaczyĹem coĹ o shinigami na poczÄ tku ???
Ostatnio edytowany przez redskin (2006-10-08 13:41:39)
widze , ze nie macie o czym gadac tylko o moim stylu tlumaczenia, nie uzywam interpunkcji, nie podoba sie to nie. jesli chodzi o niby jakas roznice poziomow ,mowcie co chcecie... ale liczy sie bardziej przekaz i zrozumienie niz pierdoly wykonczeniowe ... no oczywiscie zaraz jakis waski czy jak tam sie zwie, wyskoczy ble ble ble jak wypuszczac takie napisy to lepiej wcale...eh mecza mnie te,wasze nudne gadki
ps. ma to coĹ z Bleach'em wspĂłlnego, bo w mandze zobaczyĹem coĹ o shinigami na poczÄ tku ???
yyy... no teĹź sÄ shninigami, ale poza tym, Ĺźe nie zabijajÄ ludzi to bardziej hollowĂłw przypominajÄ ^^
:/ chmm, trzeba będzie poprostu zobaczyć i już
widze , ze nie macie o czym gadac tylko o moim stylu tlumaczenia, nie uzywam interpunkcji, nie podoba sie to nie. jesli chodzi o niby jakas roznice poziomow ,mowcie co chcecie... ale liczy sie bardziej przekaz i zrozumienie niz pierdoly wykonczeniowe ... no oczywiscie zaraz jakis waski czy jak tam sie zwie, wyskoczy ble ble ble jak wypuszczac takie napisy to lepiej wcale...eh mecza mnie te,wasze nudne gadki
USPOKÓJ SIĘ!!!!!!!!!! Męczysz jak baba w ciąży [roftl]
Napisy są dobre więc o co ci chodzi...
Ostatnio edytowany przez Karasu (2006-10-08 14:10:25)
Ten serwis jest ogólnie o tłumaczeniach więc nie ma co się dziwić, że prowadzą rozmowę o poziomach tłumaczeń.
Liczy się wszystko nie tylko przekaz jaki niosą ze sobą napisy. Strona techniczna też jest ważna.
Twoja wypowiedz jest nie na miejscu, nikt tu ci nic nie zarzuca więc, nie wiem skąd te nerwy.
Pojawiła się wersja od Live-Evil, właśnie ją ściągam. Obaczymy, co to będzie xD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
a zna ktoś może link do wersji w formacie *.rmvb ???