Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Mam pytanie raczej do ludzi co to widzieli : /
Czy warto pobrać i zobaczyc to anime?
Mam taką liste anime które mam zamiar zobaczyć i jak tylko ktoś (a raczej grupa ludzi ) poleci to zapisauje i w odpowiednim czasie pobieram i oglądam ale tu mam problem bo nie wiem czy jest to warte zobaczenia zobaczyłem dwa amv na bazie tego anime i nawet fajne się wydawało ale wole spytać was.
Jedno slowo: "WARTO"
Zdecydowanie leszpsze od Mai Hime. Mai Otome to na pewno fajna pozycja , wszystkiego tam po troche. Czylii ogólnie mówiąc mi sie podobało.
Ĺciągaj:) Nie zawiedziesz się, mi się bardzo podobało:) Będziesz się dobrze bawił od 1 do 26 epka, a ostatnie dwa epki są po prostu cudne.
Ale Mai Hime jest tak samo dobre jak Otome, a nawet lepsze od Otome:P
Heretyk ! Hime było często denerwujące lub żenujące , o Otome tego nie da rady powiedzieć
SPOILER
Oprócz oczywiście tej miłości 14 latek do starszego faceta. Brrr... trącało mi to chwilami o pedofilie.
Czy te anime są jakoś powiązane czy maja tylko wspólne "Mai" na początku nazwy
Czy te anime są jakoś powiązane czy maja tylko wspólne "Mai" na początku nazwy
Błyskotliwa myśl.
Znaczy no są i nie są powiązane , główne postacie z Mai Hime przewijają sie w Mai Otome ( ba są nawet dośc ważnymi postaciami ) , tylko że jedyne co mają ze sobą wspólnego to wygląd i charakter. Ich historia jest zupełnie inna. Ja oglądałem to w odwrotnej kolejności pierw Mai Otome później Mai Hime . I jestem zadowolony. W żaden sposób sobie nie za spoilerowałem serii Mai Hime.
Moim zdaniem warto obejrzeć obie serie, chociaż uważam że Mai-Otome była lepsza od Mai-HiME.
A tak w ogóle to nie mogę się doczekać serii OVA Mai-Otome o tytule Mai-Otome Zwei która ma mieć premierę pod koniec przeszłego miesiąca. Mam nadzieję że będzie równie dobra jak seria TV albo jeszcze lepsza.
Ostatnio edytowany przez DevilDrom (2006-10-08 21:52:47)
Dobrze mowi Hime bardziej daje rade )
Chociaz Otome tez niczego sobie :> ogolnie obie serie sa na "wypasie"
Strony 1