Nie jesteś zalogowany.
w s^m trwa 60min w db trwa 58 min wiem odz zaufanej osoby
bo w tv leciał 90 min
To znaczy ze nie jest w pełni przetłumaczony czy skad ta różnica w trwaniu?
pewnie z reklam w japońskiej telewizji
pewnie z reklam w japońskiej telewizji
Dokładnie tak. W opisie na stronce bt.sayiaman przy torrencie RAW-a było napisane, że wycieli kawałek, bo to były jakieś reklamy czy tam coś innego.
EDIT: dokładnie to było napisane coś takiego:"Actually there also Special Daiundoukai included, but removed since it already released with Movie 1"
Ostatnio edytowany przez bodzio (2006-10-09 17:01:48)
Eee 30 minut reklam 0_o ? Tóż to nawet polsat przebija.
nie tam chodzi o to, że puścili ten konoha sport festival co był na początku 1 filmu kinowego, a to trwa z 11 minut gdzieś.
nawet w sajamanie na początku była wklejka, że przed odcinkiem zapodadzą ten special.
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-10-09 17:47:59)
Aaa no to wszytko wyjaśnia
według mnie te łączone odcinki to nie są już fillery na co wskazuje opening oraz fabuła odcinków to już nie są odcinki o byle pier dołach
według mnie te łączone odcinki to nie są już fillery na co wskazuje opening oraz fabuła odcinków to już nie są odcinki o byle pier dołach
n/c
Nie piernicz głupot, niby czemu łączone odcinki nie mogą być zwykłymi fillerami? Oglądałeś, bo w to wątpię. A jeśli nie oglądałeś to nie pisz głupot.
Po pierwsze ogładałem wersie DB. Po drugie to tylko moja sugestia do której jestem przekonany w 99%. A na koniec koleś, na końcu opening-u pojawią sie takie słowa(cytuje):"thanks for being so patient(NOT)" te słowa i fabuła tych 3 odcinków mnie przekonały że to już nie są fillery.
ja czytam mange na biezaco i zapewniam cie ze to so filtry powiem ci jak sie skoncza
a teraz w czwartek ma byc ostatni filler?
Dodajcie wkońcu do FAQ ANSI FAQ dla nieobczajonych fanów naruto bo inaczej wkoło będą te same głupie pytania.
jak naprzykład 10 bloków dzisiaj u mnie na gg z pytaniem "kiedy zrobisz napisy do naruto" arghhh!!
no to cos ie opie..... robic mi je bushahah
Proponuje ze ten kto bedzie robic napisy do danego odcinka poinformuje otym na forum i napisze ile mu to mniej wiecej zajmie, np do zwyklego odcinka 2 - 3 dni od pojawienia sie. Wtedy wkoncu zakoncza sie pytania kiedy napisy...
Ale się ten temat rozwinął... niestety w złą stronę i z tymi samymi pytaniami co miesiąc temu.
Hatake jak ktoś pyta się ciebie kiedy będą napisy na gg to go poprostu zablokuj i po sprawie.:)
to by mnie musiał blokowac non stop :p
Proponuje ze ten kto bedzie robic napisy do danego odcinka poinformuje otym na forum i napisze ile mu to mniej wiecej zajmie, np do zwyklego odcinka 2 - 3 dni od pojawienia sie. Wtedy wkoncu zakoncza sie pytania kiedy napisy...
moim zdaniem nie bo pytaja sie tylko noobki jakies normlni ludzie wiedza ze to troche zajmuje i czekaja az sie pojawia
Ostatnio edytowany przez BeAsTMaStEr (2006-10-10 21:08:43)
Ale się ten temat rozwinął... niestety w złą stronę i z tymi samymi pytaniami co miesiąc temu.
Hatake jak ktoś pyta się ciebie kiedy będą napisy na gg to go poprostu zablokuj i po sprawie.:)
Jubei, a co wyżej napisałem? ;]
i nikt tu nie będzie pisał, ile mu zajmie tłumaczenie, ponieważ skąd ma to wiedzieć?
może być 3h, 5h, 2 dni, różnie, a nikt nie będzie specialnie się z nimi spieszył, bo "wy" chcecie. ale powiem wam, że różni ludzie do mnie pisali:P od szacunku "panie, pan, czy mógłbym dowiedzieć się, kiedy doda pan napisy" aż po bezczelne "kur*, dawaj wreszcie te napisy!" a jak nie odpowiedziałem "łee, to sie wypchaj, w dupie cie mam" xDDD
no ale gadaj z takimi, nawet nie musisz, nic nie powiesz, to bunt...:P
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-10-11 07:24:18)