Nie jesteś zalogowany.
no prosze to powinno się nazywać ep. 37000
przed chwilą obejrzałem ten 37 odcinek i czy mi się wydaje czy ta fabuła robi się coraz bardziej niespójna.
wydaje mi się że Chad i Ichigo się wcześniej nie znali.
takich niespójności było wcześniej więcej.
Nie pamiętam czy się znali czy nie, ale wiem że kilka takich niespójności wyłapałem w Naruto Wiadomo jak ktoś ogląda z tygodnia na tydzień tego nie zauważa, ale jak ktoś leci z całą serią w kilka dni to takie buble robią się widoczne i psują serię.
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Duch_84 - Za bardzo to nie wiem co Ci nie pasuje? Oni sie poznali jak Chad pomogl Ichigo gdy dostawal baty od kolesi i od tego momentu trzymaja sie razem. Predzej od tego wydazenia sie nie znali bo Chad szedl dopiero na swoja pierwsza lekcje do szkoly gdzie chodzil Ichigo.
P.S Nie wiem czy cos namieszalem, jak cos to mnie poprawcie
nój kumpel przerabia takie rzeczy w jedną góra 2 noce
No zgadzam się to co bylo pokazane w 37 ep. dzieje sie juz po tym jak Chado pomógł Ichigo, tak mi się wydaje.
Chodziło właśnie o ta bójke pierwsza,a po uratowaniu Ruki sie nieskonczy bo za wazne watki sa rozwijane dalej .. poczytajcie polska mange widziałem skany ale nieszystkie rozdziały:P
A jednak nikt nie miał racji co do ilości odcinków seria nadal trwa. Hehe przepraszam, że odgrzałem stary temat ale nie mogłem się powstrzymać
Pozdro.
lool.. a może go odświeżymy ?
Mi się wydaje, że na chwile obecną będzie do 230ep seria z Aizenem, potem będzie jakaś tam seria do 400ep'a (może będzie o ojcu Ichigo, albo o Vaizardach)
No mysle, ze bedzie podobnie jak z Naruto , albo i One Piece Spojrzmy chcoiazby na mange, wyszlo juz 300 chapterow i nadal wychodza ;p
Co sądzicie o ep 133.Według mnie to jest najzabawniejszy epek z wszytkich odcinków.Klimat taki podobny jak w school rumble
Stary post, stary, ale może czas go odświeżyć, bo oto nadchodzi zapewne jakiś gniot
Nie wróżę tej produkcji żadnej przyszłości poza granicami USA
A odnośnie artykułu, to mogliby sprawdzać błędy ortograficzne przed zatwierdzeniem
ogolnie jestem przeciwny temu, nie widzialem jeszcze zadnej dobrej ekranizacji czy to mangi czy ksiazki no moze za francuzka akreanizacja Hrabiego monte Christo z Depardieu mozna wmiare uznac ale i tak musieli spie....c koncowke (zakichany happy end) mozna to wziasc jako ciekawostke i luzna ale to bardzo luzna impretyzacje anime oraz mangi. bo znjac zycie jedyne co bedzie sie zgadzac to imiona bochaterow a reszta bedzie wziata niewiadomo skad tak jak to bylo w DB
Jeżeli nie będzie japońskich aktorów, to może się udać.
Filler .
Słyszałem, że do końca kwietnia.
mnie juz zaczynają denerwować te fillery:( a co do niespójności ! Pamietacie epek gdzie Ranji dostał baty od ichigo?? wtedy przy nim zmaterializował sie zanpaktou! (wyglądał jak typowy goryl) a fillerkach zrobili jakieś dziwadła