Nie jesteś zalogowany.
Wole torrent, bo ładnie wszystko ustawiam (kolejka, priorytet itp.), zostawiam kompa i idę do pracy:) A z MU to chyba musiałabym pilnować, nie wiem dokładnie bo rzadko ściągam z MU.
I w dodatku wszystkie sloty są zajęte.
Ostatnio edytowany przez liia (2006-10-10 19:28:37)
Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi. (Terry Pratchett - Maskarada)
Satanael napisał:Kilka moich spostrzeżeń: opening do dupy, w ogóle mi się nie podoba; fabuła całkiem ciekawa; kreska "oryginalna", która mi osobiście niezbyt się podoba; ending "tylko" może być; JA CHCE TAKI NOTATNIK !!!
I co byś z nim zrobił , gdybyś już go miał ?
Znalazło by się kilka osób, które bym chciał uśmiercić...[kombinuje]
Ktoś powiedział, że opening do dupy. Moim zdaniem wręcz odwrotnie - po prostu super jak dla mnie no i ta muzyka (szczególnie refren). Dla mnie opening to jedna z najlepszych rzeczy z tego anime
Ostatnio edytowany przez dkai2218 (2006-10-10 15:39:48)
Taki notatnik, to lepsza rozrywka niz palenie w Miejskim Piecu :]
Dziennik w rękach mojej, byłej chemiczki był jak taki Death Note xD Gdy sięgała po długopis to zawsze ktoś "umierał" (ze strachu xD)
Kiedy drugi odcinek?
Zapewne jak wyjdzie - lol. Skad my ci go mamy wyczarowac jak go niema jeszcze? Dzisiaj za to dostaniecie 1szy epizod od anime garden
lol nie prosze o czary tylko ewentualną date
ale przeciez on/ona nie napisal/ala ze chce drugi odcinek, tylko kiedy bedzie
EDIT:
no wlasnie :]
Ostatnio edytowany przez pa3cja (2006-10-10 16:09:38)
Ja myslalem, ze mu chodzi o tlumaczenie 2 epa ;p
ale przeciez on/ona nie napisal/ala ze chce drugi odcinek, tylko kiedy bedzie
EDIT:
no wlasnie :]
Zapewne tydzień po premierze 1 odcinka , czyli 11.11.2006 ( premiera 1 epka była 4.11)
@Zatoichi - wielkie dzienki za tego rawa, już ściągam
Edit: nie przepraszam, na stronie domowej Death Note pisze, że w każdy wtorek, czyli dzisiaj :
Death Note
Ostatnio edytowany przez Maniack (2006-10-10 16:24:18)
Znalazło by się kilka osób, które bym chciał uśmiercić...[kombinuje]
Grunt to szczerość;)
A co wy byście zrobili gdyby takowy notes wpadł wam w ręce?
Satanael napisał:Znalazło by się kilka osób, które bym chciał uśmiercić...[kombinuje]
Grunt to szczerość;)
A co wy byście zrobili gdyby takowy notes wpadł wam w ręce?
To samo
A na pierwszy ogień poszedłby Roman Giertych
Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi. (Terry Pratchett - Maskarada)
To samo
A na pierwszy ogień poszedłby Roman Giertych
Aleś ty okrutna, chcesz zabić naszego wspaniałego ministra edukacji , muhaha a ja na początku zajął bym się braćmi [roftl]
Ja bym dodał jeszcze do tego te nasze "klony" i Leppera
~Zatoichi, chodzi ci o ten plik [アニメ] DEATH NOTE デス・ノート 第01話 「新生」 (D-NTV DivX640 704x396 Rev.3).avi?
~Zatoichi, chodzi ci o ten plik [アニメ] DEATH NOTE デス・ノート 第01話 「新生」 (D-NTV DivX640 704x396 Rev.3).avi?
Tak, to ten plik. 3ZiwD6szha trochę już wypuścił ripów, więc myślę, że będzie kontynuował serię.
czy ja wiem, czy jakość taka dobra... ale jeszcze zlukam, bo nawet epka nie oglądałem xD
jezzzuuu...ściągnąłem wersję HDTV ale to ma rozdzielczość 1280x720 i aż 450 mega xD jak ja teraz mam to oglądać xD
edit
od Soylations ^^
Ostatnio edytowany przez kalamir (2006-10-10 19:55:13)