Nie jesteś zalogowany.
Hatake napisał:a ja jestem mądry i nie ciągne od Sajamana, tylko czekam aż HDTV'ki będą
a masz monitor HD?? że tak ściągasz
żeby nie był offtop
pomysł niezły i pisze się na niego
a po co mi?:D mi tu jakiś monitor nie potrzebny, ważne, że jakość lepsza, lepsza mało powiedziane, bo czasami, jak ci dowalą hdtv'ką świetną, to aż cie wgniecie
zdecydowana większość moim zdaniem nie zasługuje na oglądanie
Wg mnie zdecydowana większość zasługuje na oglądanie.Takie które nie zasługują to są to tylko pojedynczne produkcje których jest bardzo mało.
I bardzo mnie to cieszy, że masz co oglądać, naprawdę.
Wg mnie zdecydowana większość zasługuje na oglądanie.Takie które nie zasługują to są to tylko pojedynczne produkcje których jest bardzo mało.
Wg mnie zdecydowana większość nie zasługuje na oglądanie. Takie które zasługują to są to tylko pojedynczne produkcje których jest bardzo mało.
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
I po co się odzywasz ? A w dodatku tak idiotycznie piszesz.
Nikt się ciebie o zdanie nie pytał.
TO w takim razie po co ty też się odzywasz. To jest forum ogolno dostepne dla wszystkich. Twoje zdanie wyaziles na temat anime w tym sezonie pozwol tez i innym.
Ja wracajac do tematu nie wiem czy cos bede sciagac nowego w tym sezonie moze Death Note, i ewentualni cos jeszcze
tom_21 napisał:Wg mnie zdecydowana większość zasługuje na oglądanie.Takie które nie zasługują to są to tylko pojedynczne produkcje których jest bardzo mało.
Wg mnie zdecydowana większość nie zasługuje na oglądanie. Takie które zasługują to są to tylko pojedynczne produkcje których jest bardzo mało.
I po co się odzywasz ? A w dodatku tak idiotycznie piszesz.
Wręcz przeciwnie - napisał prawdę, z mojego punktu widzenie i, o ile wiem, paru jeszcze innych osób. Tak jak ja podzielam zdanie Wanderera tak i twoje podziela pewnie kilka osób - i obie strony mają prawo wyrazić swoją opinię.
Mnie w obecnym sezonie nawet Death Note jakoś nie interesuje, choć pewnie za jakiś czas ściągnę z ciekawości parę epów, by zobaczyć "co oni w tym widzą".
I aby nie było OT - dla mnie pomysł ściągania wszystkiego przez grupę ludzi i wymieniania się tym jest chybiony.
Ostatnio edytowany przez Anaka (2006-10-10 13:50:00)
mbell napisał:To co ścigam oczywiście pojawi się w Anime za Free, a ściągam sporo :
{...}Nie ma Kanona?![brakslow]Wstydź się[ej][ostrzezenie]
Ja ściągam Kanona, więc mogę dorzucić do anime za free .
to nazywa się gust więc nie ma co się kłócic co kto lubi mi się każdy gatunek podoba i co obejrze to uwarzam za świetną serie
z tego sezonu jak bym mógł to bym ściągnął wszystkie anime co wychodzą, ale brak takiego szybkiego łoncza ;/
Ostatnio edytowany przez cieslak (2006-10-10 14:48:58)
U mnie podobnie. Jedna płytka DVD kosztuje niewiele, ale jak zdarza mi się ściągać po kilka serii tygodniowo to już kasy na płyty nie ma i miejsce na HDD się kończy.
I po co się odzywasz?
Z tego samego powodu co ty.
A w dodatku tak idiotycznie piszesz.
No przecież tak samo jak ty
No ciebie też przecież.
A, no i żeby nie było offtopa, to też podzielę zdanie Anaki. Pomysł ściągania wszystkiego jest imho trochę bez sensu. Po co komu wszystkie pozycje? Naprawdę wszystko oglądacie? Naprawdę wszystko się wam podoba?
Ostatnio edytowany przez Wanderer (2006-10-10 16:48:58)
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
mi się wszystko podoba co oglądam
No jak fajnie.
Ja żeby uściślić to powiem że ja nie mam w zwyczaju narzekać na anime(nie licząc produkcji zmienionych przez usa itp czyli np cenzura).Lecz to nie znaczy że wszystkie anime tak samo lubię.
Oczywiście niektóre mi się bardzo podobają a niektóre mniej.
A nie ma takich, które Ci się nie podobają w ogóle??
nie Po prostu nie jestem wybredny tak jak wy. Nie oglądam ciągle ten sam typ, tylko staram sie ogladać róźne typy może dlatego ^^ Teraz oglądam GetBackers ^^ przedtem oglądałem jakieś romansidło, a teraz zamierzam Higurashi no Naku Koro ni. Jakbym oglądał ciagle ten sam typ to po roku przestałbym oglądać anime
Ostatnio edytowany przez cieslak (2006-10-10 19:52:52)
Gwoli ścisłości to pytałem toma_21, ale to nic takiego ostatecznie
Bez urazy (naprawdę, ale inaczej nie da się tego napisać), dla mnie to oznacza nie tyle to, że nie jesteś wybredny, co to, że nie masz gustu (zanim wyprowadzisz sierpowego zastanów się chwilę nad tym, co napisałem, powtórzę przy okazji, bez żadnej złośliwości). Za Chiny Ludowe nikt mi nie wmówi, że 100% produkcji anime to jest ósmy i kolejne cuda świata, i jak w każdym filmowym gatunku obok stert przeciętniaków trafiają się perełki, ale trafiają się też takie gnioty, że naprawdę szkoda gadać. Typ anime tu nie ma nic do rzeczy, bo i romans się trafi fajny i kaszaniasty, i horror też. I jak w każdym gatunku filmowym "wybredność" uważam za bardzo porządaną cechę. Tyle mojego w temacie "pozatematowym", a w temacie głównym, to ten pomysł miałby imo rację bytu, gdyby ta grupa osób mieszkała w promieniu max 100m od siebie.
Ostatnio edytowany przez Freeman (2006-10-10 20:00:28)
Kiedyś myślałem że lubie wszystkie anime ale w tym sezonie (na mój gust) jest sporo nie ciekawych anime. Odrzuca mnie kreska i czasami fabuła ale po jednym odcinku nie da się dobrze ocenić anime. Ja tam czekam na Mai Otome OVA, Jigoku Shoujo 2, Black Lagoon 2 (czyli takie sprawdzone tytuły). Przed chwilą oglądałem zwiastun anime "Devil May Cry" niestety nie pokazali prawie nic poza datą wyjścia na rynek. Anime na podstawie tej gry może być fajne.
Przypuszczam że wyłożą spore fundusze na stworzenie dobrego anime by nie popsuć renomy tego tytułu. Oby kreska, muzyka i fabuła były dobre. Pewnie będzie trochę przypominać Bleacha.