Nie jesteś zalogowany.
Mamy niezmierną przyjemność obwieścić Wam powstanie nowej (starej) grupy fansuberskiej. Wychodząc naprzeciw wyzwaniom nowych czasów grupy Manganime i PaskudnyTeam postanowiły połączyć swoje siły aby stworzyć nowy wspaniały, wszystko mający i super-hiper itd, zespół o nazwie GTW.
Kim jest GTW, co robi, czym się zajmuje i kto powinien się bać GTW, a kto nie? Na te pytania nikt nie zna odpowiedzi. Nawet najstarsi indianie nie wiedzą ("Nie wiemy" - przyp. najstarszych indian).
Jedno jest pewne: ich zadaniem jest dostarczanie Wam tłumaczeń o niespotykanej dotychczas jakości (abyście z wdzięczności oddawali nam Boską cześć! - przyp. aut, niepotrzebny)
Wszystkie obecne projekty M-e i PT będą wydawane już pod nową marką.
Na dobry początek Kigeki i drugi odcinek Full Metal Panic? Fumoffu!
A w najbliższym czasie GTW wywoła kolejne zamieszanie wydając:
FMP?F! ep3, CT ep2, Higan, AtamaYama, Air Movie, Air OAV, Banner of the Stars Movie i cholera wie co jeszcze.
Dla tych zaś co chcą sie nauczyć fansubingu, GTW przygotował Podręcznik Fansubbera, w którym na pewno znajdziecie sporo przydatnych informacji. Co więcej: zapewniamy Was, że na tym się nie skończy. PF będzie ciągle rozbudowywany i uzupełniany o kolejne artykuły, przykłady i opisy.
W planach także wznowienie prac nad FastHardsubUpdater.
Pewnie jeszcze coś wam przygotowaliśmy, ale już sami nie pamiętamy
Zapraszamy na nasz kanał #gtw na irc.irchighway.net
Jak zawsze prosimy i komentarze i uwagi!
Ostatnio edytowany przez Kane (2006-10-10 23:36:12)
Imperare sibi maximum est imperium
Dla mnie fajowo, jeĹli tĹumaczenia bÄdÄ teraz naprawdÄ tak dobre Ĺźe nawet sekretni ninja z wioski ukrytych bawoĹĂłw bÄdÄ onieĹmieleni ich jakoĹciÄ to mi osobiĹcie bardzo siÄ podoba ten pomysĹ Hmmm, w sumie linka do waszej strony dostaĹem od Kane'a z tydzieĹ temu wiÄc jestem chyba jednÄ z pierwszych osĂłb ktĂłre tam wlazĹy
"Skazany na zajebistość"
Się wygadał wcześniej
Kaneeee... chodź tu skarbeńku (z tyłu słychać głos wymachiwania bejzbolem).
Ja o niczym nie wiem
mhm ja tez tak z tydzen - dwa tygodnie temu (dokladnie nie pamiętam xD) dostalem linka, ale nie powiem od kogo ;3
A czy Wasze napisy będą choć w połowie tak genialne, jak moje?[szalony]
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-10-10 23:57:30)
Jasne.. nasze będą lepsze.
Będą same się korygowały i timingowały
Nareszcie, GTW strikes again And this time it's official Gambare!
...[gwizdze]
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-10-14 14:54:32)
Oooo, fajnie
Jestem tylko ciekaw co oznacza skrót GTW... hmmm coś mi się nasuwa ciekawego ... czy nie czasem "Grupa Trzymająca Władzę"
Ostatnio edytowany przez Maniack (2006-10-11 00:13:34)
To raczej odpada, bo coś takiego nie istnieje (zastanawiam się, ile już razy w życiu to pisałem
"Grupa Trzymająca Władzę"
Skąd Ci to przyszło do głowy?
Raczej Grupa Trzymająca Władzię (chodź też już było) xP
Kane, tak się z Katem zastanawialiśmy czemu nie ma buttona AG w friends Pominę fakt, że nie mamy (jeszcze) buttona xD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
A według FAQ cos takiego jak GTW ponoć nie istnieje
No chyba, że editnęliście go w porę
Cytat z FAQ:
GTW - Grupa Trzymająca Władzę (która oczywiście nie istnieje;))
EDIT:
Jednak widzę, że nie edytowaliście zatem sami zaprzeczacie, że istniejecie
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-10-11 00:38:26)
My coś edytneliśmy?
Kane? Edytowałeś coś?
Nie, oni nie potwierdzają i nie zaprzeczają
A jednak GTW istnieje... Wiedzialem, wiedzialem....
Na powaznie to duzo sukcesow i jeszcze wicej rilisow [yahoo][yahoo][yahoo]
W sumie pierwsze suby sygnowane nową nazwą GTW pojawiły się już w sierpniu, tylko ludziska mało spostrzegawczy i nie zauważyli.
Ostatnio edytowany przez Anaka (2006-10-11 08:42:11)
No i mamy już teraz niezbity dowód, że GTW nie istnieje .
BTW GTW nie pozabijajcie się tam . Powodzenia
To koniec pewnej ery. :/ Trochę smutna jak dla mnie wiadomość (PT przestaje istnieć - tak wnioskuję z Waszej strony). Powodzenia. Oby nowa nazwa oznaczała nową erę, gdzie projekty będą trochę szybciej realizowane. Na drugi odcinek Fumoffu to czekam i czekam.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"