Nie jesteś zalogowany.
Raw czy od grupy Soylations?
ciekawe skÄ
d oni wziÄli rawa, bo nawet na winny niema... no chyba Ĺźe uĹźyli rawa od S^M, ale wtedy 450 mega to przesada...
~kalamir moĹźesz zarzuciÄ screen'em?
czy ja wiem, czy jakość taka dobra... ale jeszcze zlukam, bo nawet epka nie oglądałem xD
Jak na DTVripa jakość jest ok, oczywiście gdyby był prawdziwy HDTVrip to by to przebił, ale póki co nie widziałem lepszego ripa niż ten.
jezzzuuu...ściągnąłem wersję HDTV ale to ma rozdzielczość 1280x720 i aż 450 mega xD jak ja teraz mam to oglądać xD
Jedyny HDTVrip ma 273MB i jest kiepskiej jakości, delikatnie mówiąc. Skoro oni wydali na tym ripie i zajmuje on 2x wiecej niż źródło, to po prostu kodować nie potrafią. No chyba, że mieli jakieś własne źródło HDTVripa.
Drugi epek od S^M... tokyotosho.com :]
Wlasnie Anime Garden udostepnilo tlumaczenie 01 epizodu Death Note. Jutro dodamy synchro do Live-Evil. Czekamy na opinie i komentarze Moze warto odswiezyc sobie 01 epek przed nadejsciem 02?
Wlasnie obejrzalem pierwszy odcinek, jak dalej bedzie tak dobrze jak w pierwszy epie, to bedzie seria ktora znajdzie sie w pierwszej 3 na mojej liscie.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2006-10-10 22:58:41)
Ja chciałem dać seeda do Dead Leaves na mininova, ale wyskoczył mi błąd. Chodziło o to, że niby plik nie jest sprawdzony, pewny, czy coś...
Ciekawe jak szybko będzie zsubowany 2 epek. Jakoś wersja od L-E bardziej mi przypadała do gustu niż od TW, chociaż TW nie widziałem, tylko sugerowałem się polskim tłumaczeniem. Przy 2 epku chyba ściągnę obie wersje i obejżę po ang. 4 razy obejżę jeden epek xD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
4 razy obejżę jeden epek xD
To już są objawy pewnej choroby xD (maniakalnej )
Zaraz się przyłączam do seedowania
[cytuj=Quithe]
Ciekawe jak szybko będzie zsubowany 2 epek. Jakoś wersja od L-E bardziej mi przypadała do gustu niż od TW, chociaż TW nie widziałem, tylko sugerowałem się polskim tłumaczeniem. Przy 2 epku chyba ściągnę obie wersje i obejżę po ang. 4 razy obejżę jeden epek xD[/quote]
Daruj sobie te marne tekściki A propo, jakbyś chciał wiedzieć to przekład TW dostał wyższą notę niż ten LE co wyrażone jest w ocenach na AniDB Obejrzałem wasze tłumaczenie. Wstrzymuję się od komentarza, nie mówie, że jest do dupy, ale też nie walę głupich docinek pod waszym adresem
[cytuj=KAT]
No coz, startujemy z DEATH NOTE. Jutro albo nawet dzisiaj wydamy 1szy epizod. Dlaczego tak troszku wolniej? Nie chcemy spieszyc sie z subami tak jak konkurencja, gdyz efekt jest taki jaki jest (potem same korekty ). Z czalym szacunkiem oczywiscie dla naszych rywali Mamy nadzieje, ze rywalizacja przebiegnie w pokojowym tonie i obie grupy jak i odbiorcy beda zadowoleni [/quote]
Też mam nadzieję...
A propo - następny odcinek robimy razem z dzimbo. Niestety, już bez Łukasza.
Ostatnio edytowany przez Karasu (2006-10-10 23:39:18)
A co? Lukaszowi sie juz odechcialo? Czy go wykluczyliscie?
Bez komentarza
Karasu, wniosek był wzięty także na podstawie tłumaczenia Jasmine, bo też robiła na hardku TW. Nie ma się o co pieklić xP Noty notami, nie zawsze są zobowiązujące.
Hehe, Maniack, 1 ep widziałem 3 razy cały i kilka razy sprawdzałem kilka rzeczy xP
2 razy i tak będą bankowe z powodu korekty i synchra (niestety lubię być dokładny) xP
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
To były wasze wnioski. Moje były całkowicie odmienne (Nie ma się co pieklić, ale też nie warto się grzebać:P)
Ostatnio edytowany przez Karasu (2006-10-10 23:51:40)
Wlasnie obejrzalem pierwszy odcinek, jak dalej bedzie tak dobrze jak w pierwszy epie, to bedzie seria ktora znajdzie sie w pierwszej 3 na mojej liscie.
Zapewniam Cię że będzie jeszcze lepiej
Jutro wrzucę drugi odcinek w wersji APeopleRaw, jak mi tylko dociągnie.
O to dobra wiadomość na zakończenia dnia
O to dobra wiadomość na zakończenia dnia
Hehe, raczej na początek
to ja se z winny zacznę ściągać rawa... mam nadzieje, że torrent się szybko pojawi, to dociągnę