Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
A jednak wygraliśmy. Od kiedy to Portugalia jest taka cienka?
Ostatnio edytowany przez zergadis0 (2006-10-11 22:25:55)
Polacy sie spalili trawka i mysleli ze sa reprezentcja brazylii.
Ostatnio edytowany przez BigBang (2006-10-11 22:26:51)
Dziwne i niesamowite. WYGRALIĹMY^^
Polska wygrala z Portugalia :O ale Rasialdinho jak zawsze musial cos zjebac:P
Gdyby nie on, nie było by drugiego gola, więc odczepcie się od niego wreszcie. Polacy pokazali dzisiaj, że mogą wygrywać z każdym, i dopóki PZPN nie zwolni Beenhakkera, będzie coraz lepiej [yahoo][yahoo]
WOW, cud!?
Hehe, nie pozostaje mi nic jak pogratulować polskiej drużynie bdb meczu, w końcu wygraliśmy z 4 zespołem świata i 2 zespołem Europy, nieźle co?
Oby więcej takich meczów, to bym zaczął częściej oglądać piłkę nożna
Komentarz dnia: "Bez faulu... a jednak z faulem"
E tam, nie narzekajmy na Rasiaka, bo ten chłopak ma pecha po prostu. Może się spina przy kibicach, którzy robią sobie z niego żarty. Ale tak naprawdę jest dobrym piłkarzem.
A mnie zaskoczył występ Lewandowskiego, który zagrał świetny mecz.
niech jebie rasialdo byle by grali tak jak dzis i wygrywali off curse
Polska owned, cala druzyna dzisiaj grala na maxa, oby tak dalej.
W porównaniu z poprzednią grą Polaków, ten mecz budzi podziw. Polacy grali b. dobrze. Może jeśli tak dalej pójdzie, to zakwalifikują się do ćwierć/półfinałów?
Ja mam nadzieję żę po raz pierwszy zakwalifikują się chociaż do fazy grupowej ME
Maniack, komentarz dnia to "Ebi podaje do Smolarka", Szpakowski jest genialny
"Skazany na zajebistość"
Jak dla mnie to cud, że Portugalia nie dostała bardziej w dupe:D. Bo naprawde chłopaki zagrali cudny mecz:)
Oby tak dalej
^^ ^^ ^^ ^^ Piknie
Już dawno nie oglądałem tak dobrego meczu naszej reprezentacji. Oby nasi już tak zawsze grali!!!
Wg. mnie portugalia z polska pozamieniala sie koszulkami hehe :p 2:1 ;]
Nigdy w zyciu nie wdizialem tak grajacej naszej reprezentacji i to ejszcze na tle takiego zespolu, wielkie brawa!!!
Wynik jest niesprawiedliwy. Portugalia tak na prawdę miała 3 groźne akcje (Ronaldo, obok, rykoszet wracający do bramki, no i ta z golem). Ilości groźnych akcji Polaków nawet już nie liczyłem. Powinno być 4:1
Zdecydowanie sprzeciwiam sie wrzucaniu na Rasiaka. Zagrał tu na prawdę dobry mecz (choć nie przeczę, że to podanie spartolił). O jego efektownym (i skutecznym) podaniu piętką z woleja do Żurawskiego już nikt nie mówi. Nie bym był jego wielkim fanem czy coś, ale wkurza mnie takie bezpodstawne wrzucanie na kogoś "bo taka moda". Grał ok. Jak z resztą wszyscy bez wyjątku. Na poczatku trochę Bąk mi nie podchodził, ale jak zobaczyłem moment, gdy odebrał piłkę i myknął sobie 2 zwodami 3 pomocników i podał, to mi szczenka opadła.
P.S.
A ja widziałem. Polska - Urkaina i Polska - Norwegia za czasów Engela.
Ostatnio edytowany przez Suchy (2006-10-11 22:58:26)
dobry mecz
Tkaczu napisał:Polska wygrala z Portugalia :O ale Rasialdinho jak zawsze musial cos zjebac:P
Gdyby nie on, nie było by drugiego gola, więc odczepcie się od niego wreszcie. Polacy pokazali dzisiaj, że mogą wygrywać z każdym, i dopóki PZPN nie zwolni Beenhakkera, będzie coraz lepiej [yahoo][yahoo]
No wiem o tym:P i co ztego;D gdyby potem podal dobrze moglobybyc 3:0 nie mowie ze gral zle (bo jak na niego to gral zajebiscie) ale podanie zjebal ;P
hmm, grali u siebie, a nie na wyjeździe, założe się, że gdzieś na wyjeździe przewalą mecz:P chociaż, nowy coucz, to zobaczy sie.
ale to mnie zabiło dzisiaj, pierwszy raz w naszej drużynie widzę, tak pewne zagrania i ta ich synchrnonizacja ze sobą, że tak powiem, zgrani do bólu O_o
Maniack, komentarz dnia to "Ebi podaje do Smolarka", Szpakowski jest genialny
hahahah, nie, naprawdę tak powiedział? xD
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna