Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Ehhh...po raz pierwszy chyba zdarzyło mi się, iż mam trudności z kupieniem/ściągnięcie/wszystkim co wiąże się z dostaniem danego tytułu anime i produktów wchodzących w zakres tej kategorii...:(
Proszę pomocy...!!!
Poszukuje School Days, kilkakrotnie podchodziłem juz do ściągania tego tytułu... niestety albo ściągam z błędem, albo ściągam nie to, co w rzeczywistości jest, albo w ogóle moja cierpliwość kończy się, gdy widzę, ze juz od tygodnia zasysam po 10B/s.
Ratunku!!! Czy jest ktoś, kto posiadałby ten tytuł i mógłby mi go wysłać... ?
Prosze! To mnie przesladuje
Tak patrze na anidb i nie moge znalezc takiego anime...
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2006-10-10 15:42:53)
Tak patrze na anidb i nie moge znalezc takiego anime...
Zapewne dlatego że to nie jest anime a gra: http://www.asoko-fansub.info/forum/viewtopic.php?t=105
Ostatnio edytowany przez DevilDrom (2006-10-10 15:58:44)
jest do tej gry jakis prolog w wersji anime:
No ale ma to ktoś?? Sam chętnie bym w to pograł. Jak ktoś ma tę gierkę i chce się wymienić to mógłby mi napisać na GG. Byłbym bardzo wdzięczny
"Skazany na zajebistość"
Ja mam takie anime które zwie się "School Days". Wyszło chyba rok temu ale nie wiem czemu tylko jeden odcinek.
Tak wyszla gra pod tym samym tytulem, jak i wyszlo anime (wszystko to wiąze sie ze soba) dlatego wybaczcie mi prosze ze nie zrobilem dopisku "HG&Anime". Anime z tego co orientuje sie zawieralo 6 epizodow (+ owa gierka), lecz moge sie mylic.
Wszystkich szczesliwych i łaskawych w tej kwestii, raz jeszcze prosze o kontakt (GG) 3580183
Ja się dopisuję do prośby, moje GG jest pod avatarkiem
"Skazany na zajebistość"
Ja może nie na temat, bo niestety nie mam dostepu do danego tytułu, jednak tez mam problem z anime z którego zdobyciem myslalem że niebęde mieć problemów, a mianowicie chodzi o GTO- Great Teacher Onizuka. CZy ktos wie z kąd to można wziąść i czy są napisy do wersji którą mi podacie.
Nie wiem czy wiesz ale to jest zlicencjonowana seria więc raczej jej nie znajdziesz
"Skazany na zajebistość"
Co do tego School Days to jest tak ja tego żecz jasna nie mam ale sprawdziałem ile tego jest, a jerst dokładnie 6 epizodów 22minutowych nic innego nie znalazłem. Acha to jest wersja ONA, nie OAV. Poszukam jeszcze coś na necie i zkąd można ściągnąć z prędkością większą niż 10B/s jak coś to postaram się odezwać a jak sioę nie odezwe to piszczie do mnie na PM
Troche info o grze ^_^
Official Site
Getchu
Torrent link trzeba sie zalogowac
Ostatnio edytowany przez diablic (2006-10-12 01:34:51)
Ja może nie na temat, bo niestety nie mam dostepu do danego tytułu, jednak tez mam problem z anime z którego zdobyciem myslalem że niebęde mieć problemów, a mianowicie chodzi o GTO- Great Teacher Onizuka. CZy ktos wie z kąd to można wziąść i czy są napisy do wersji którą mi podacie.
Osloskop wie. Odwiedź www.osloskop.net.
Nie wiem czy wiesz ale to jest zlicencjonowana seria więc raczej jej nie znajdziesz
Znajdzie, o ile nie jest w ciemię bity.
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2006-10-12 03:21:04)
Kto wie może "zaryzykuję", ale pewnie kupie wydanie oryginalne:P:P:P.
To, że ktoś w Polsce ma na coś licencję, niekoniecznie oznacza, że to wydano w Polsce.
To, że ktoś w Polsce ma na coś licencję, niekoniecznie oznacza, że to wydano w Polsce.
GTO akurat wydano ...choć niemam jasnozielonego pojęcia ile odcinków
Strony 1