Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Mi się podobało "przed Ricardo już tylko Carvahlo" To nie błąd, ale śmiesznie brzmiało
Tak Hatake, pod końcem pierwszej połowy. Szpakowski wogóle ma wspaniałe komentarze, normalnie książki pisać
"Skazany na zajebistość"
Wiwat Ebi Smolarek !!!![yahoo][yahoo][yahoo][yahoo]
Wiwat polska reprezentacja !!!![yahoo][yahoo][yahoo][yahoo]
Wiwat Czarodziej Beenhakker !!!![yahoo][yahoo][yahoo][yahoo]
Zjadacz napisał:Maniack, komentarz dnia to "Ebi podaje do Smolarka", Szpakowski jest genialny
hahahah, nie, naprawdę tak powiedział? xD
Zapewne chciał w ten obrazowy sposób podkreślić, że Smolarek się w tym meczu dwoił (i troił)
A ja nie widziałem meczu tylko słyszałem krzyki. Myślałem, że kogoś mordują
Niestety sprawy BAKI są ważniejsze a mecz zobaczę powtórkę. Dobrze wiedzieć, iż chociaż raz nam sie udało wygrać.
Kto wie.. może feniks powstał z popiołów!
Jak oglaalem nie wierzylem oczom. Polska naprawde grala jak 4 druzyna swiata. Zawsze wiedzialem ze POLSKA ma znakomitych pilkarzy tylko ich sie nie wykorzystuje. Mecz mnie mile zaskoczyl. Oby tak dalej.
DO BOJU POLSKO!!!
Jak oglaalem nie wierzylem oczom. Polska naprawde grala jak 4 druzyna swiata. Zawsze wiedzialem ze POLSKA ma znakomitych pilkarzy tylko ich sie nie wykorzystuje. Mecz mnie mile zaskoczyl. Oby tak dalej.
DO BOJU POLSKO!!!
Ĺťe grała jak 4 drużyna świata to mało, ważne że grała jak 1 drużyna Europy!!!!!!!!!![yahoo][okej][respekt][yahoo][okej]
Nie wiem co oni wzieli przed tym meczem, ale jestem za tym, żeby się na to złożyć i kupić na zapas [yahoo][szpan][szpan][okej]
Nie wiem co oni wzieli przed tym meczem, ale jestem za tym, żeby się na to złożyć i kupić na zapas [yahoo][szpan][szpan][okej]
koks od pudziana kupili
Obejrzeli nasz release CT: Road to 2002 - ep1
Ja byłem w szoku w trakcie i po obejrzeniu meczu:) Rasiak zagrał baaaaaaaaardzo dobry mecz!!! To on rozgrywał przed polem karnym (a nie Żurawski?!) i to jak to robił po prostu mnie zaskoczyło. Tak samo jak Bronowicki (kto to jest?!), ten juz szalał wszędzie. Jeśli chodzi o podanie Rasiaka to zaskoczył mnie intleigencją. Nie mógł podawać do Smolarka na lepszej pozycji bo byłby spalony, wybrał Lewandowskiego, chociaż według mnie powinien sam strzelać. No i szkoda Żurawskiego, że znowu w słupek trafił. Ale ogólnie to cała drużyna zagrała wyśmienicie. A Leo tak ustawił chłopaków, ze jestem pod wrażeniem. Taktyka genialna, jak wszystkie linie chodziły. Dwoili kiedy trzeba było, asekuracja była, nie zagęścili środka za bardzo a i tak byli lepsi w pomocy. Tak samo jak odbiór i podania. Wszystko z klepki, z pierwszej, naprawdę klasa. Nie wiem co oni od soboty robili ale to musiał być jakiś specjalny trening pod okiem Goku. Nie widziałem nigdy takiego meczu Polaków. Nawet ten ostatni z Niemcami, mimo że dobry, to jednak nie było to. Teraz trzeba czekać aż trafią na Anglię i pojadą z nimi z trójkę:).
Mnie się właśnie zdaje że to Żurawski rozgrywał większość piłek ,poza tym wracał się, tzn. nie stał i nie czekał tylko na piłkę ale grał też w defensywie, że nie wspomnę o roli kapitana którą mu powierzono i z której wywiązał się wyśmienicie.
Moim zdaniem spisywał się w tym znacznie lepiej niż wcześniejszy (przykładowo) Szymkowiak, który był jeszcze na Mundialu.
Tak czy inaczej cała drużyna zagrała ŚWIETNIE i do nikogo nie można mieć zastrzeżeń, nawet ci co we wcześniejszych meczach wypadali słabo tutaj jakby dostosowali się do klasy rywala, a nawet ich przewyższali zwłaszcza, że grało wielu mało znanych zawodników (nowicjiuszy w reprezentacji) którzy grali jakby taki rywal był dla nich chlebem powszednim np. Bronowicki (jak się nie mylę) założył świetną "siatkę" Simao Sabrosie , nie wspominając już o jego innych akcjach ofensywnych (przy zwróceniu uwagi na to że to obrońca).
No tylko tak dalej a będzie dobrze.
kurcze ja żałuje że unoem już o 19 a ładne brameczki wpadły chociaż?
Brameczki były pierwsza klasa.
A na pochwałę zasługuje cała drużyna, bez wyjątku, to co grali po prostu wyglądało jakby to nie Polska grała.
Wcyorajski mecy mnie naprawde zaskoczyl... powinnismy bys dumni z naszego narodu a zwlaszcza z Ebi Smolarka!!!!!!!!!!!!!!!!!
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
no to życzyć im szczęscia i oby tak dalej POLSKA GOLA POLSKA GOOOOOOOOOOOLAAA;p hehe
He hehehe... POLAK POTRAFI!!! no i dla Benhacker'a greetings..
Ot taki sobie (nie)zwykły człowiek...:)
No, to kolejny taki występ w 2009 r.
haha postawilem kase na portugalie i przegrala coz przynajmniej polska wygrala niemam szczescia do hazardu
ara ara...
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna