Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
Jesli znalazlbym jeszcze pare osób i dowiedział sie jak przekształcic zdjęcie rastowane na wektorowe byłbym wstanie po niewielkich kosztach przygotowac fajniste koszulki w klimatach najpotezniejszej mafii japonskiej. Poza tymi dwoma rzeczami wszystko inne mam już pod łapą.
P.S.
Niektore z powyzszych graficzek sa bardzo fajne. Prosze o wiecej xD
Ja jestem chętny na podobny t-shirt:) jak do tąd nie doczekałem się na zamówiony przeze mnie (na szczęście płatny przy odbiorze) gdzie można sobie taki t-shirt zrobić? daj jakieś namiary:)
Szczerze mowiac to z checią też bym sobie sprawił taką koszulkę Ale by było super
Yaku jeśli masz jakieś wtyki w dziedzinie koszulek to byłoby super jakby udaloby Ci sie cos zorganizowac
Pozdrawiam.
Ja też chce Koszulki z takimi motywami jak od lilith byłyby super !!!! dajcie jakieś namiary albo cokolwiek ja też się piszę na coś takiego
Zgrzyt nie badz taki daj jakieś namiary, społeczeństwo chce poznać tą tajemnice:)
Zgrzyt, IMO świetny (na czarną koszulkę) jest ten 3 przez Ciebię zapodany obrazek ^^.
Ale to już sprawa gustu.
Ja bym radził zrobić koszulkę z napisem "NIE DOTYKAJ MNIE!".
hmm, tez sobie zrobię koszulkę, jedną z paroma słowami po japońsku i drugą z mangą, nie wiem jeszcze z jakim motywem, ale moim zdaniem warto poszukać czegoś bardziej ekstrawaganckiego ale mniej "obrazkowego" tzn. żebyś nie wyglądał jak tapeta Jak coś znajdę w swoich zbiorach to wstawię.
Dużo ofert znajduje się także na Allegro. LINK
PS. Posiada ktoś z Was jakieś ciekawe Arty z Paniami z Anime w szkolnych mundurkach? (mile widziane Ecchi itp. ) Bo niestety sam nie mogłem znaleźć jakichś konkretnych ...
Ostatnio edytowany przez MaLy (2006-10-15 15:52:37)
Strony Poprzednia 1 2