Nie jesteś zalogowany.
Ludzie oglądałem przed chwilą Wydarzenia na Polsacie i dalej chce mi się śmiać , otóż Kościół chce wprowadzić egzorcyzmy w szkołach: podstawowych, gimnazjach i liceach, którym miały by być poddawane dzieci które siędziwnie zachowują (90% młodzieży).
W/g mnie to już totalna przesada nawet większa od zakazania nauczania w szkołach teorii ewolucji,[deprecha] Polska cofa się do czasów średniowiecza
HAHAHAHA dobre, ciekawe kiedy przyjada po mnie z krzyzami i pistoletami na wode swiecona
Ooo zgrozo... dosyć tego, idę jutro po pracy wyrobić sobie paszport bo w tym kraju ludzie u władzy są jacyś "dziwni". Jak tak dalej pójdzie to w połowie przyszłego roku na starym mieście będziemy palić "czarownice"
Imo to do sejmu najpierw powinni z tymi egzorcyzmami isc.
Lepiej niech sami siebie zegzorcyzmują, a najlepiej się stąd wyprowadzą.
ciekawe co by było jakby się wzieli za studentów u mnie są sami "dziwni" ludzie:D chyba egzorcystów by zabrakło
To chyba będę pierwszym w szkole . Na informatyce na kompie z którego korzystam tapeta z Hellsinga, ciągle wyglądam na śpiącego, ogólnie ludzie uważają że zachowuję się dziwnie. No i najgorsze - interesuję się m&a .
TeĹź oglÄ daĹem te wiadomoĹci. Jak dla mnie na wszelki wypadem moĹźna to zrobic najpierw naszemu rzÄ dowi a potem do 'zwykĹych' obywateli siÄ przypierniczaÄ.
Tylko strach sie baÄ co bÄdzie nastÄpne...
OOO ciekawe, to skoro ja jestem metalem i ubieram się jak się ubieram to pewnie będą chcieli na mnie egzorcyzmy odprawiać takich matołów reprezentujących to w naszym kraju jeszcze nie było,[shithappens] w ogóle to kto dał kościołowi prawo decydowania, niech tak dalej robią to nikt nie będzie w ogóle do koscioła chodził
wlasnie siostra mi to powiedziala, myslalem ze zartuje
popieprzyło sie w naszym kraju
Ostatnio edytowany przez skubii (2006-10-12 19:55:29)
Co do polowania na czarownice to proponuje Wiejska w Wa-wie i probe wody
A tak na powaznie to zaczynam zastanawiac sie nad rada moich rodzicow "koncz studia i sp[cenzura] z tego kraju wariatow" (no moze moi rodzice ujeli to mniej dosadnie, ale tak to by zabrzmialo w skrocie)
Niedlugo z naszego piekneko kraju zrobi sie przeciez panstwo wyznaniowe gorsze niz duza czesc pastw islamskich
Ostatnio edytowany przez NameLess One (2006-10-12 19:57:39)
Egzorcyzmy, jakby to ując śmiech na sali Mógłbym się na to zgodzic jeżeli przeprowadzac miałyby to chętne młode i piękne zakonnice Ale z tego co pamiętam to odkąd się urodzilem to w tym kraju było wszystko porąbane. A co jeżeli kościół ma na usługach takich ludzi jak w Trinity Blood???? To dopiero byłyby jaja
Ja chciałem żeby opętał mnie duch Einsteina na sprawdzianie z Fizyki ale nie dało rady
Ciekawe, jaka będzie definicja "dziwnego zachowania".
Z tego co słyszałem to nie kościuł chce to wprowadzić ajeden ksiądz, który chce przeszkolic w egzorcymach nauczycieli. Ale tak czy siak to to jest pogięte na maksa.
Mnie i tak ...[ukryty]Oyashiro ochroni.[hehe]
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-10-12 20:46:13)
Powoli, bo powoli, ale w końcu wkraczamy w średniowiecze :-)
Partia Monarchistyczna.
Giertych zaprzecza ewolucji.
Egzorcyzmy w szkole.
A potem wprowadzą lekcje po łacinie, bicie dzieci jak sie czegoś nie nauczą, i jesteśmy w średniowieczu na 100%, a wtedy to nas wszystkich na stosie spalą za oglądanie anime.
Za nienormalnych tak jak ktoś już powiedział można uznać większość młodzierzy... ale metali (czyli mnie też ) będą egzorcyzmować najpierw... potem pójdą ci którzy najbardziej odstają od normy (teraz pojawia się pytanie jakiej normy i jak bardzo ta norma jest pochrzaniona).TO i tak nie wypali, nawet giertych nie jest tak głupi żeby to wprowadzić.Pozatym sejm tego raczej nie zaakceptuje.Pozatym to jest śmieszne jeżeli nie głupie.A właściwie można powiedzieć że i śmieszne i głupie.Z drugiej strony ciekawe rzeczy by się działy podczas takich egzorcyzmów w szkole
dla tych którzy nie widzieli http://wydarzenia.wp.pl/wiadomosc.html? … caid=127d5
Ostatnio edytowany przez harnas02 (2006-10-12 21:24:42)
Metali wrzucą do jednego worka z satanistami i od razu na wszelki wypadek spławią w Wiśle.
Jakby egzorcyzmował Constantine, to ja wracam do szkoły!:)
A lewica stoi z boku, obserwuje i rączki zaciera.