Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4
ja tak samo No Polska dała czadu - chociaż w nich nie wierzyłem, ale wiernie oglądałem wszystkie ich mecze Oprócz vs Kostaryka w MĹ
Już za cztery lata Polska może być Mistrzem Ĺwiata
ja sobie wciąż nie wyobrażam takiego motywu, że wygrywamy z portugalia 2:1. mimo, że widziałam to na własne oczy (; myśle, że to były jakies klony. ale Portu grała marnie ;/ gdyby nie fakt, że grali z nami to by było mi ich szkoda (;
Co bedzie za 4 lata tego niewie nikt, ale z taką grą jak im sie uda wejść do fazy grupowej ME to tam sporo zamieszają, a mecz świetny, biorąc pod uwagę że Polska grała na najwyższym światowym poziomie i to nie z Wyspami Owczymi sprawia że można smiało mówić o przełomie i o tym że może wrszcie jak Bedziemy chcieli mówić o dobrej Polskiej piłce to niebedziemy musieli cofać sie do czasów przedpotopowych (Lato i inni). Oby sie teraz tylko nie okazało że to sie im raz udało i na tym konic, w sumie tak myśle i myśle i choć stary jestem to niepamiętam takiego meczu w wykonaniu naszej reprezentacj: Niemcy, Ukraina, Łotwa, Były niezłe ale ten był o klase lepszy i to jeszcze z jakim przeciwnikim! Szczeny w dół, czpki z głów i oby tak dalej czego Reprezentacji, sobie i wam życze.
Chciałem oznajmic że od wczoraj przyznaje sie że jestem POLAKIEM jak reszta moich znajomych
Chciałem oznajmic że od wczoraj przyznaje sie że jestem POLAKIEM jak reszta moich znajomych
Oby nie tylko do następnego meczu
ja sobie wciąż nie wyobrażam takiego motywu, że wygrywamy z portugalia 2:1. mimo, że widziałam to na własne oczy (; myśle, że to były jakies klony. ale Portu grała marnie ;/ gdyby nie fakt, że grali z nami to by było mi ich szkoda (;
Tak się gra jak przeciwnik pozwala, a że nie na wiele im pozwalaliśmy (bo można bez ogródek powiedzieć, że dominowaliśmy), to wypadli cienko.
Jak to mój Kumpel powiedział "Polacy lepiej grają w piłke niż Wiesiek zbiera pożeczki"
Smolarek rządzi!!!
ja stałem tam z tyłu
Strony Poprzednia 1 2 3 4