Nie jesteś zalogowany.
Widział ktoś gdzieś to zdjęcie
fotka
tylko większe, najlepiej o wiele większe i "czyste"? Jeśli tak, to będę wdzięczny za linka. Przeszukałem już kilka serwisów (w miarę dokładnie ale to trochę jak szukanie igły w stogu siana, gdy się nie zna nazwy. Jedyna szansa, że ktoś gdzieś na to trafił i pamięta, gdzie to było, albo ma gdzieś na dysku. Z góry thx.
Eeee? Chodzi o te stringi?:) A nie prościej poprosić kogoś o zapozowanie? Potem tylko obróbka cellulitu w Photoshopie i gotowe[hehe]
No o te stringi raczej Prościej (nawet cellulitu bym nie miał do usuwania , ale ja nie idę na łatwiznę I chciałbym to
Ostatnio edytowany przez Freeman (2006-10-12 20:35:31)
We're always reaching for something we can't get to:)
Chciałbys takie stringi? Czego my się o tobie jeszcze dowiemy Freeman^^
Oj, jeszcze wielu rzeczy nie wiecie
Ale poważnie, żeby już nie ciągnąc tematu, to bym prosił o linki do tej fotki (najlepiej w rozdziałce w stylu 1024x768 lub większej, żeby ładnie wchodziło na tapetkę)
OtworzyĹem tego theme'a programem do edycji i obrazek nazywa siÄ Catherinbell59648.jpg szperaĹem chwilÄ po guglach ale nie znalazĹem tej fotki...
Thx. Też trochę szukałem, ale na razie nic.
Freeman jak już znajdziesz to nie zapomnij na forum też zostawić:)
http://www.serialgamer.com/cache_wallpa … ll_053.jpg
na pocieszenie, niestety bez stringów
:Dznalazłem kilka tapet Catherine Bell
poza jej tapetami można tam znalesc wiele wiele innych ciekawych tapet
m.in. Hollywodzkich Gwiazd, Samochodów, Motorów i tapety z filmów
Jak tak bardzo Ci się podoba to możesz zawsze sobie takowe zakupić
Dziękuję bardzo, to już coś I obawiam się, że nic większego nie będzie Thx
Ostatnio edytowany przez Freeman (2006-10-13 00:28:37)
ja znalazłem jeszcze coś takiego
O to nawet w lepszej wersji Big thx
To już będzie plakat na ścianę, teraz jeszcze tapetę jakoś z tego zrobić sobie na pulpit
Ostatnio edytowany przez Freeman (2006-10-13 01:30:06)
Eeee? Chodzi o te stringi?:) A nie prościej poprosić kogoś o zapozowanie? Potem tylko obróbka cellulitu w Photoshopie i gotowe[hehe]
"No nie przy jedzeniu, jak Boga kocham!" (Ĺťe zacytuję niezapomniany film "Seksmisja".)
Nic co ludzkie nie jest nam wszak obce:P Co ty jesz o tej porze? Kolacjo-śniadanie? To b. niezdrowe, jeszcze cellulitu dostaniesz[hehe]
A teraz, chłopcy, jak jesteście tacy sprytni, to znajdźcie mi takie stringi, ale bez babki. Najlepiej 2 pary, bo Freemanowi też przecież o te stringi chodziło:)
Co ty jesz o tej porze? Kolacjo-śniadanie? To b. niezdrowe, jeszcze cellulitu dostaniesz[hehe]
Mam tak zwane żelazne zdrowie i nader niewiele taknki tłuszczowej. Komp ze mnie wyciąga. I nie tylko ze mnie. Wiem skądinąd, że co drobniejsze panny muszą się posilać przy komputerze w czasie rzeczywistym, żeby nie zniknąć.
Wiem skądinąd, że co drobniejsze panny muszą się posilać przy komputerze w czasie rzeczywistym, żeby nie zniknąć.
Noooo Dobrze, że w Baldur`s Gate II podczas ładowania pokazywał się napis w stylu: wiemy, że nasza gra jest wciągająca, ale nie zapmnij o zjedzeniu posiłku. Nie chcemy przecież stracić naszych kochanych graczy:). Dobrze, że mi przypominali
Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi. (Terry Pratchett - Maskarada)