Nie jesteś zalogowany.
Witam.
Zapraszam wszystkich na nowo powstałą stronę poświeconą anime Anime-Enjoy.
Strona oferuje obszerny download, możliwość oglądania anime-online, jak również internetowy odtwarzacz MP3 z muzyką z anime !
Udostępnione zostaje również forum na które zapraszamy
Pozdrawiam i jeszcze raz wszystkich serdecznie zapraszam.
WoooooooooW! Ale super stronka! Mogę dokończyć ściąganie "Becka".
BRAWO! BRAWO! Szkoda, że nie napisaliście jakiCH gruP są ANIME.
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-10-13 15:56:27)
Ta taśma (u góry)z klatkami z anime zabójczo przypomina tą z AnimeSuba[hehe]. Stronka nawet spoko ale jest mniej więcej to samo co na innych. Nie bardzo lubię gdy dział download jest jedynie dla zalogowanych (a co do tych anime to jest tam kilka już zlicencjonowanych) choć muszę przyznać że jest tam spory wybór[szpan]. Trochę to pracy pochłoneło
Ostatnio edytowany przez bager (2006-10-13 16:02:22)
Co chcesz? Wystarczy się tylko zarejestrować, zalogować i tyle. Nawet nie jest potrzebny link potwierdzający. I do tego jest na Direct Download, a nie na jakichś "megauploadach"
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-10-13 16:02:16)
Jestem leniwy
Co za ludzie. Chyba nikomu nie można dogodzić... ehh...[ukryty]
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-10-13 16:05:57)
Nigdzie niejest napisane ze linki sa na naszym serwerze .... (choć nieukrywam ze mamy zamiar wykupić serwer dedykowany )
Niezastrzegamy sobie do nich praw, ani nie kazemy sobie za nie płacić ! Strona jest zbiorem linków który ma pomóc w poszukiwaniu anime do ściągniecia. Zreszta jak komuś niepasuje niemusi wchodzić na nasza strone...
Co do podobności do anime sub to jest przypadkowa xD Lay jest jak najbardziej prosty aby nieobciążac serwera.
świetna stronka:)
Mnie się stronka bardzo spodobała. Tak jak napisał MistrzSztuki, trochę szkoda że w downloadzie nie ma grup ale jak dla mnie i tak pozytywnie Będę często do was wpadał. Pozdro i tak trzymać
"Skazany na zajebistość"
Grupy są chociażnie do wszystkich anime ;/ chociaz postaramy sie to uzupełnic
Strona super, ale ta licha "historia anime" mnie osobiście trochę obraża.
I to jedyna rzecz, o której chciałem napisać, bo wiem, że od tego jest forum na samej stronie.
Akurat jeśli chodzi o Becka, to ta sama grupa, którą ja ściągałem, więc tym bardziej jestem zadowolony.
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-10-13 21:12:22)
Fajna stronka i fajny pomysł, dla mnie cooool
Jak niepodobaja sie artykuły to prosimy o lepsze Chetnie przyjmiemy do grupy kogos
Czy to nie jest php-fusions? Jeżeli tak poprawcie stopke..
Tak to jest PHP fusion Stopke zara naprawie.
Nowo powstała strona.. jak nie wyczerpią wam sie chęci i zapał po pół roku to pogratuluję
Jak na razie dość uboga więc liczymy na częste aktualizacje. Na stałych użytkowników należy zapracować!!
Można podać kto jest w redakcji (jeśli tego nie ma - przynajmniej ja nie widzę)
Strona ma przyjemny Layout, szybko się wczytuje, jesteście na dobrej drodze tyle wam powiem
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-10-13 17:07:41)
Dziekujemy za wszyskie przychylne opinie
Chęci napewno sie niewyczerpią ! Co więcej mamy juz mase planów na rozbudowe strony i wiele innowacyjnych pomysłów które już niedługo wprowadzimy
Fajna stronka, szczegolnie podoba mi sie dzial anime TV
NiezĹa strona. Pierwsze wrazenie jest bardzo przyjemne po blizszym przyjzeniu widac pare nieprzyjemnych mankamentow lecz nie sa one przeszkodÄ na stronie poswieconej download'owi anime.
ZainteresowaĹa mnie niebieskawa postac na banterku. Czyzby to jakaĹ fanowska wersja przyjaciĂłĹki Habanero? Kreska wydaje sie identyczna
Co masz na myśli mowiąc nieprzyjemne mankamety ? (prosze o konkrety aby mozna było naprawic )
Co do postaci na banerku, to z tego co wiem to sa obrazki wyciete z windowsa 95 xD