#1461 2006-10-11 08:09:29

Nevistus
Użytkownik

Odp: NARUTO

Bo wiesz wśród fanów są ludzie starsi którzy w pełni rozumieją ile czasu trwa zrobienie napisów i dzieciaki które dobe przed wyjściem nowego epka nie śpią tylko czekają z zegarkiem w ręku i odliczają minuty do nowego epka a gdy on już wyjdzie to myślą że suby powstaną w 15 min od wyjścia tylko dlatego że on chce obejżeć nowy epek.

Ostatnio edytowany przez nevistus (2006-10-11 08:10:34)

#1462 2006-10-11 09:02:42

Beavis
Zbanowany

nevistus napisał:

... dzieciaki które dobe przed wyjściem nowego epka nie śpią tylko czekają z zegarkiem w ręku...

Ja tak dalej mam smile_lolszalony[zezik][hehe]

Nie zazdroszczę osobom, które czytają mangę i wiedziały już rok temu o Kakashi Gaiden, a zanim to nastąpi w anime to szlag wie ile potrzeba jeszcze czasu oczkod.
Te trzy odcinki nawet zaczęły się interesująco, jednak historia została rozciągnięta i dalej wiadomo jak było kupa[kupa][kupa]

PS. Nevistus krasnale Ci ukradły "przecinek"? smile_big

papa

#1463 2006-10-11 15:46:45

Eternit
Użytkownik

ich chyba porąbało, najpierw piszali że odcinek 202 Best Five Bouts nie będzie nalezał do numeracji i dlatego napisali że specjal to 202-204. Teraz studio znowu to zmieniło i jednak tamten odcinek będzie się liczył w numeracji, czyli odcinek specjalny jest od 203-205. A odcinek 206 będzie sie nazywał tak jak miał się nazywać odcinek 205, czyli: Episode 206: "Genjutsu or Reality? Those Who Control the Five Senses"

I do tego pojawiły się tytuły następnych odcinków:

Episode 206: "Genjutsu or Reality? Those Who Control the Five Senses"

Episode 207: "The Ability Which is Sealed"

Episode 208: "Rare Vessel, The Weight of Beauties of Nature"

Episode 209: "The Enemy 'Shinobazu'"

I są to fillery, tak przynajmniej pisze na leafninja.

Ostatnio edytowany przez Eternit (2006-10-11 15:48:57)

#1464 2006-10-12 20:37:38

Franko
Użytkownik

Mnie troche śmieszy to że tak co poniektórych bolą rozmowy o końcu fillerów, a niby o czy mamy gadać to jest wątek o anime, a w anime są fillery, poniewż historie zapychedeł kończą się po 1-5ep. to niema sensu o tym zabardzo gadać, zwłaszcza że filler-Naruto nie wciaga tak bardzo i nie zostawia niedopowiedzeń więc czego się spodziewć. Jakbyśmy zaczeli rozkminiać na tym forum np. skąd Kakashi na sharingan, co dalej z akatsuki, kto jest w akatsuki, czemu Orochimaru z niej wystąpił i dlaczego mu na to od tak pozwolili itd to zaraz odezwą się ci ktorzy już to wiedzą z mangi i popsują frajde przy oglądaniu(od razu mówie że ja mangi nie czytałem i pewnie zanim sie anime nie skończy nie przeczytam, lub przeczytam do momentu który akurat jest w anime, to tak jakbym walną gdzieś jakąs głupote), a gdybania w stylu co lepsze sharingan czy byakugan(to sie tak pisze?)są już w ciągu ostatniego roku tak obcykane że już sie nawet nie chce gdybać.Więc nie ma sensu sie stresować i krzyczeć na ludzi jacy to oni nie są głupi bo się pytają. Pytali sie rok temy, pytają sie teraz i pytać się bendą tak długo aż sie nie skończą te "gorsze" odcinki i nikt nic na to nie poradzi.

P.S.
Hatake: Uważaj bo jeśli twoje zniecierpliwienie rośnie liniowo to niedługo sam skoczysz z mostu i to nie z powdu że się doczekać aż sie fillery skończą nie możesz, tylko dlatego że niemożesz sie doczekać aż sie pytań o ich koniec skończą(jest to tak samo prawdopodobne)

P.S.
Tylko na mnie nie krzycz:P Bo się i tak ciebie ni boje:P

Ostatnio edytowany przez Franko (2006-10-13 23:22:35)

#1465 2006-10-12 21:02:20

Eternit
Użytkownik

Mam takie małe pytanko:

Chcę wysłaś list do studia które produkuje to anime, ale nigdy nic nie wysyłałem za geranicę i nie wiem jak napiszać poprawnie aby doszło do studia a nie zginęło gdzieś po drodze. Tak więc może ktoś wie co mam wpisać i adres, i ogólnie wszystko co jest potrzebne łącznbie z danymi studia.

#1466 2006-10-12 21:20:30

MistrzSztuki
Zbanowany

brakslowojej[fuj]8-D[cholera][cojest][roftl]
Poszukaj w INTERNECIE. [zezik]Posłuży ci do tego Internet Explorer, Opera albo FireFox.
Nie wyrobię.[gwizdze]
No chyba nie sądzisz, że ktoś odwali za ciebie CAŁĄ ROBOTĘ.[hehe] Pomęcz się trochę.

P.S. Poza tym... @taipan mówi: nie wyśmiewaj innych, więc nie będę... więcej.[madrala]

C.D...A w ogóle, to nie wiadomo w jakim celu i jaki list chcesz napisać, więc skrytykować ciebie też nie mogę.

#1467 2006-10-12 21:47:57

BeAsTMaStEr
Użytkownik

Eternit pyta sie tylko o adres wiec nieweim o co ci chodzi

#1468 2006-10-12 22:03:02

Hatake
Użytkownik

Franko napisał:

Mnie troche śmieszy to że tak co poniektórych bolą rozmowy o końcu fillerów, a niby o czy mamy gadać to jest wątek o anime, a w anime są fillery, poniewż historie zapychedeł kończą się po 1-5ep. to niema sensu o tym zabardzo gadać, zwłaszcza że filler-Naruto nie wciaga tak bardzo i nie zostawia niedopowiedzeń więc czego się spodziewć. Jakbyśmy zaczeli rozkminiać na tym forum np. skąd Kakashi na sharingan, co dalej z akatsuki, kto jest w akatsuki, czemu Orochimaru z niej wystąpił i dlaczego mu na to od tak pozwolili itd to zaraz odezwą się ci ktorzy już to wiedzą z mangi i popsują frajde przy oglądaniu(od razu mówie że ja mangi nie czytałem i pewnie zanim sie anime nie skończy nie przeczytam, lub przeczytam do momentu który akurat jest w anime, to tak jakbym walną gdzieś jakąs głupote), a gdybania w stylu co lepsze sharingan czy byakugan(to sie tak pisze?)są już w ciągu ostatniego roku tak obcykane że już sie nawet nie chce gdybać.Więc nie ma sensu sie stresować i krzyczeć na ludzi jacy to oni nie są głupi bo się pytają. Pytali sie rok temy, pytają sie teraz i pytać się bendą tak długo aż sie nie skończą te "gorsze" odcinki i nikt nic na to nie poradzi.

P.S.
Hatake: Uważaj bo jeśli twoje zniecierpliwienie rośnie liniowo to niedługo sam skoczysz z mostu i to nie z powdu że się doczekać aż sie fillery skończą nie możesz, tylko dlatego że niemożesz sie doczekać aż sie pytań o ich koniec skończą(jest to tak samo prawdopodobne)

P.S.
Nie krzycz tylko na mnie:P Bo się i tak ciebie ni boje:P

ja ciebie też ziom:P ale napiszę, spoko rozmawiać, każdy może o wszystkim, bo to mi nie przeszkadza, no ale co kogo obchodzi, narzekanie innych, wiesz jak to denerwuje? chodzi mi o teksty typu: "noż, kur.... kiedy się skonczą te głupie zapychacze w końcu?!" - to dobija, kto skąd ma to wiedzieć, po co to komu, i po co ten ktoś to pisze, jak każdy oglądający naruto wie, że zapychacze wpieniają?, następny dobijający tekst: "czy ktoś wie, kiedy się skończą zapychacze?" - no wiem, kishimoto to mój wujek i mam od niego bierzące informacje, a za 3 lata zrobi mnie prezesem studia pierrot i zrobie wam z godnie z mangą bleacha... o to mi chodzilo, o reszcie, że sobier rozprawiacie itp. no to nikomu nie przeszkadza. a 3 denerwujące pytanie: "kiedy będą napisy do naruto tego i tego odcinka?" - jeszcze ewentualnie zrozumiem, bo ktoś się niecierpliwi i zżera go ciekawość kiedy zrobię, jak mam dobry dzień to ładnie odpowiadam, ale jak przychodzi mi kolo z tekstem "no, kurde, dodaj wreszcie te napisy", "kiedy w końcu je dodasz", "dodawaj, bo wszyscy czekają", "dodaj napisy bo mi sie do cholery jasnej czekać już nie chce, no!" - no to tu mnie już krew zalewa. do reszty, spoko. mam nadzieję, że mnie zrozumiałeś jezor a że są głupi, to może i są, może i nie, nie wiem, ale skoro odpowowiedź, na nurtujące ich pytania była podawana 10000 razy to warto użyć głowy i przejść te kilka stron wcześniej, albo UŻYĆ OPCJI "SZUKAJ:D" widzicie jak prosto? a teraz lekcja 3... pisanie postów... (kto oglądał te flashe, wie o co chodzi:P)

PS
Franko: nie bój ty się, już miałem kilka momentów, że chciałem skakać z mostu, i to nie tylko z powodu tutejszego forum:P a za taką głupotę nie skoczył bym za chiny, (tak samo jak skakanie z mostu, bo fillery [lol], no toż co za problem nie oglądać, albo zająć się czym innym, chociażby obejrzeniem innych serii?, albo poczytajcie chociaż harryego pottera, naprawdę w ciąga), więc nie wciskaj mi tu, tego, czego nie zrobię, pardon...

PS2
nie tylko na ciebie, i czego tu sie bać, a po drugie co bym ci zrobił jak ty 2 koniec polski gdzieś:D

#1469 2006-10-13 15:27:06

Franko
Użytkownik

Hatake: Już miałem gościa który mi się odgrażał że już wsiada w pociąg i bedzie mnie bił(on był z Poznania ja ze Szczecina więc niby odległość to nie problem jak ktos sie wkurzy), gzecznie mu podałem gdzie i kiedy możemy się spotkać i stwierdziłem że jak mu niepasuje to niech on mi napisze gdzie mieszka to jak bede w okolicy i bede miał nastrój to sam go odwiedze. Niestety już mi nie odpisał, a miałem taką nadzieje, z tym że tamten (sądząc po słownictwie) dres wyglądał na o wiele mniej wkur... niż Ty ostatnio. Dlatego napisałem ostatnią linike. jezor A i troche źle składnie dobrałem bo wyszło na to że tylko na mnie krzyczysz, miało być "tlylko na mnie nie krzycz".

P.S.
Wiesz może kiedy sie fillery skończą? I kiedy napiski? Bo ludzie sie niecierpliwią! jezor<joke> Skoro masz takie wtyki jak wyżej napisałeś to pewnie wszystko na ten temat wiesz:P

Swoją drogą jak ktoś studiuje socjoligie to może se wejść na te forum bo ono ciekawie się rozwija i co z tego że nie w tym kierunku co trzeba...

Ostatnio edytowany przez Franko (2006-10-13 23:24:15)

#1470 2006-10-13 16:15:41

GhostofOrion
Użytkownik

Ludzie spokojnie, przeciez to tylko anime, wiem że każdy czeka na nowe odcinki naruto( nie fillery) bo ja z reszta też, ale takie emocje jak w waszych postach to lekka przesada.

#1471 2006-10-13 17:15:13

Kisiel
Użytkownik

Skoro już mowa o teledyskach oczkod

Zetsumo - w tym AMV'le została przedstawiona jakby alternatywna historia - lub jak kto woli ta sama ale w innym świetle, w każdym razie powinno na was zrobić niezłe wrażenie (jak na mnie). Zabierając się do oglądania go nie podchodzcie jak do standardowego Naruto tylko jakby to byłwasz pierwszy kontakt z tym anime smile Gwarancja zdziwienia.

Pojawiają sie pary, wątek zdrady i zemsty.
Świetny montaż i efekty.

AuN - Zetsumo(Naruto, Hamasaki - Game).avi - XviD

AuN - Zetsumo(Naruto, Hamasaki - Game).mp4 - h.264 (dla posiadaczy lepszych maszyn)

A teraz wyobraźcie sobie jakby to oglądałą osoba co nigdy jeszcze nie widziała żadnego epku Naruto. smile_big
Totalne nastawienie na inną historię w anime i (co najmniej) zwiększenie powagi.

Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-10-13 17:16:53)

10721827ve.gif

#1472 2006-10-13 17:27:50

yasiu777
Użytkownik

hatake proponuje, abyś napisów do naruta nie wstawiał, bo jak tylko się pojawią, to zjedzą cały limit transferu animesub i zniknie one nam na 2 tygodnie oczkod

Ostatnio edytowany przez yasiu777 (2006-10-13 17:28:19)

#1473 2006-10-13 17:46:17

wasileq
Użytkownik

Mam pomysł. Zróbmy petycję i wystawmy ją fanom Naruto. Treść petycji będzie prośbą o puszczanie "normalnych" odcinków a nie zapychaczy co wy na to??:P

#1474 2006-10-13 18:26:03

GhostofOrion
Użytkownik

Raczej nie przejdzie ten pomysł z petycją. Smutne ale prawdziwe.

#1475 2006-10-13 18:30:47

kirei
Użytkownik

[cytuj]A teraz wyobraźcie sobie jakby to oglądałą osoba co nigdy jeszcze nie widziała żadnego epku Naruto.
Totalne nastawienie na inną historię w anime i (co najmniej) zwiększenie powagi.[/quote]

Rzeczywiście trochę zmienili w tym teledysku historię. Tak w ogóle to oglądało się go miło i fajnie jest zmontowany. Dzięki ~Kisiel za linka.

#1476 2006-10-13 18:40:32

bartas21
Użytkownik

to ja mam pytanie
kiedy koniec tych zapychaczy
joke
tak na powanie to cos interesujacego było od ep hmmm 170 bo przestałem sie tym interesować i niejestem w temacie

#1477 2006-10-13 18:41:10

harnas02
Użytkownik

Co do amv.. znikło kilka postów, m.in. linki do AMV autorstwa jednegoz forumowiczy..Przecierz to nie był spam, tylko linki do amv z m.in. Naruto.

#1478 2006-10-13 19:23:40

yunik
Użytkownik

bartas21 napisał:

to ja mam pytanie
kiedy koniec tych zapychaczy
joke
tak na powanie to cos interesujacego było od ep hmmm 170 bo przestałem sie tym interesować i niejestem w temacie

Nic co by było warte twojej uwagi...choć ten ostatni epek był nawet wporzo.

#1479 2006-10-13 19:30:36

Sobol666
Użytkownik

Widze ze jeszcze nikt nie znalazl chyba tej stronki http://www.narutohajime.com/site/ ma naprawde niezly tranfer tyle ze suby sa po hiszpansku:( nop ale jesli ktos i tak czeka na nie to chyba nie ma problemu no i co najwazniejsze to nie torrent:)

Acha mam jeszcze takie pytanko co sadzicie bo moim zdaniem kiedy skonczyla sie konkurencja przy robieniu napisow to troszke spadlo tempo ich robienia:P co prawda ten ep jest dluzszy no ale mimo wszystko.Acha i Hatake nie bierz tego do siebie masz prawo robic te napisy tyle ile chcesz poprostu MOIM zdaniem jest to powod spadku tempa:P

#1480 2006-10-13 20:22:25

bodzio
Użytkownik

Sobol666 napisał:

Acha mam jeszcze takie pytanko co sadzicie bo moim zdaniem kiedy skonczyla sie konkurencja przy robieniu napisow to troszke spadlo tempo ich robienia:P co prawda ten ep jest dluzszy no ale mimo wszystko.Acha i Hatake nie bierz tego do siebie masz prawo robic te napisy tyle ile chcesz poprostu MOIM zdaniem jest to powod spadku tempa:P

Chyba nie jest tak źle, lepsza jakość wymaga czasu. Gdyby Hatake odstawił kaszane, to bym go 'zdjadł', sam zresztą o tym wie. Jak się komuś śpieszy, to niech sam zrobi:-D
Ale chyba coś w tym jest, że konkurencja motywuje;)

wladza1.png

Stopka forum

© Animesub.info 2025