Nie jesteś zalogowany.
jak mi na czyms zalezy naprawde to nie czekam na zadne napisy -dzieki bogu umiem na tyle angielski ze mi obejrzenie odcinka z angielskimi subami nie sprawia żadnych problemow. ale porozmawiajmy o naruto... ciekaw jestem czy naruto bedzie kiedys w stanie zostac tym hokage... czy nauczy sie wiecej ciekawszych technik niz replikacja cienia
czy nauczy sie wiecej ciekawszych technik niz replikacja cienia
Jako ten który czyta mange muszę ci powiedzieć że tak, a nawet....:P . O tym to już dowiesz się później.
SPOILER
On nie doskonali rasengana, tylko go dokańcza, bo jak się okazało 4th Hokage nie umiał dokończyć tej techniki, a według Kakashiego Naruto, jako jedyny z wioski Liścia, może ją dokończyć. Rasengan+czakra wiatru, to niezłe połączenie, ciekawe co z tego wyjdzie...
a wie ktoś skąd ściągnąć mange??
Widze ze jeszcze nikt nie znalazl chyba tej stronki http://www.narutohajime.com/site/ ma naprawde niezly tranfer tyle ze suby sa po hiszpansku:( nop ale jesli ktos i tak czeka na nie to chyba nie ma problemu no i co najwazniejsze to nie torrent:)
Acha mam jeszcze takie pytanko co sadzicie bo moim zdaniem kiedy skonczyla sie konkurencja przy robieniu napisow to troszke spadlo tempo ich robienia:P co prawda ten ep jest dluzszy no ale mimo wszystko.Acha i Hatake nie bierz tego do siebie masz prawo robic te napisy tyle ile chcesz poprostu MOIM zdaniem jest to powod spadku tempa:P
no fakt, spadło, ale to przez to, że się opi***** z deka. za to sorki, ale jakoś nie chciało mi sie do tej pory zabierać dalej za ten odcinek, bo taki głupi i nudny... ale już połowa jest i prawdopodobnie jutro dodam.
BTW Hatake od kiedy uczysz sie enlisha? ;p
Hah niema to jak w sobote wieczorkiem usiasc sobie przy nowym godzinnym odcinku naruto ogladajac go na nowym lcd ktory akurat sobie kupilem ^^ Hatake mam nadzieje ze lisi demon da ci swoja czakre abys mial power do dokonczenia napisow
za to sorki, ale jakoś nie chciało mi sie do tej pory zabierać dalej za ten odcinek, bo taki głupi i nudny... ale już połowa jest i prawdopodobnie jutro dodam.
Za co ty przepraszasz? Za to, że robisz wolno napisy z dobrej woli? No bez przesady Poczekają sobie ludkowie. Anyway, już lekko denerwuje to ciągłe pytanie w komentach "kiedy napisy?", bo ciągle trza to kasować. Ale niech się trochę niecierpliwi podenerwują
[hehe]. Wiem jestem wredny
. Czasami mi się zdaje, że niektórzy to nie potrafią żyć bez Naruto - dosłownie.
Na przykład z tąd.
Nie mogłem się powstrzymać i zapytam... co to za słowo "tąd".
Ostatnio edytowany przez Wanderer (2006-10-13 23:55:55)
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
SPOILER
On nie doskonali rasengana, tylko go dokańcza, bo jak się okazało 4th Hokage nie umiał dokończyć tej techniki, a według Kakashiego Naruto, jako jedyny z wioski Liścia, może ją dokończyć. Rasengan+czakra wiatru, to niezłe połączenie, ciekawe co z tego wyjdzie...
dokanczanie czy doskonalenie dla mnie to jest to samo. Grunt, ze 4-ty Hokage nie opracowal jej do konca
Hatake napisał:za to sorki, ale jakoś nie chciało mi sie do tej pory zabierać dalej za ten odcinek, bo taki głupi i nudny... ale już połowa jest i prawdopodobnie jutro dodam.
Za co ty przepraszasz? Za to, że robisz wolno napisy z dobrej woli? No bez przesady
Poczekają sobie ludkowie. Anyway, już lekko denerwuje to ciągłe pytanie w komentach "kiedy napisy?", bo ciągle trza to kasować. Ale niech się trochę niecierpliwi podenerwują
[hehe]. Wiem jestem wredny
. Czasami mi się zdaje, że niektórzy to nie potrafią żyć bez Naruto - dosłownie.
Ależ Wandzia (możesz mi mówić Hataciątko[los]), niecierpliwią się oni, i ja tak samo jestem wredny, bo sie mnie pytają na gg, a ja prosto z mostu blok, a jednego to nawet w konia robiłem:D Nie zdaje ci się, tylko naprawdę tak jest, że niepotrafią żyć:P A ty sie mnie nie pytaj za co ja przepraszam, po prostu mam dobry dzień i sobie tak już napisałem no...:D
Swoją drogą, dzięki, że czyścisz komentarze od tych zbędnych zapytań, no ale w końcu od czego jest moderator:P Można się wami wyręczać do woli^^
PS: Ciebie tylko lekko denerwuje, bo sobie pokasujesz kilka komentów, a ja... na gadu, na tlen, na pw, nawet jedno mi na emaila przyszło:P świra można dostać... nawet groźby szły przyznam się.
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-10-14 00:56:06)
to ja też będe wredny i was doobije na forum ;] ... kiedy napisy ? ;p
Hehe ... to zart oczywiście nie oglądam Naruto na zapychaczach a zaczne jak się skończą ;]
A co do mangi to:
Naruto dokonczy jutsu już napewno ... Asuma nie żyję, więc Kishi dał mu odpowidnią motywację... i mi się wydaje, że Asuma zmarł z powodu takiego właśnie, by Naruciak mógł opanować resztke swojego jutsu ;]
hahah a mnie jeszcze nie zablokował :p
moze mi ktos podac Link z dobra strona do sciagania Naruto i z wszystkimi odcinkami ... bo co wejde na jakas to tlyko najnowsze odcinki .. a ja chce od nowa ogladac
Chyba trzeba bedzie sie zalogowac, ale nie jestem pewny odcinki od 1-135 22GB do sciagniecia, powodzenia.
hehe, dzisiaj już 3 bloki:P, a jeden typ nawet założył nowe gg i 2 raz do mnie z tekstem: "mam prośbę, nie blokuj mnie odrazu, chodzi mi o napisy do naruto" xDDDD
hehe, dzisiaj już 3 bloki:P, a jeden typ nawet założył nowe gg i 2 raz do mnie z tekstem: "mam prośbę, nie blokuj mnie odrazu, chodzi mi o napisy do naruto" xDDDD
Lol że też im się tak chce Większość z tych co do ciebie pisali to chyba dzieci jakieś... większość ludzi by już dawno sobie z eng subami obejrzała.. a jak by nie wszytko zrozumieli to by obejrzeli jeszcze raz jakby już twoje suby wyszły.
Pragnę zauważyć, że niektórzy mają Rawy. A co do napisów, to Hatake mnie już denerwuje swoją postawą. Łaskę robi, że napisy zrobi. Zwodzi tylko wszystkich i ma uciechę z blokowania ludzi (może nawet i słusznie w niektórych przypadkach) którzy chcą się dowiedzieć czegoś, co można wywnioskować z jego wypowiedzi. Zrozumiem wszystko - że nie chce mu się, nie ma czasu - OK, no problemo. Powinien jednak napisać jasno na forum, że już nie będzie subów do Naruto, bo fillery, bo tamto i owanto. Nie było by problemu, nie było by zbędnych postów, zawsze znajdzie się ktoś inny, kto zrobi.
Patrząc na ostatnie strony tematu, to można wywnioskować, że niektórzy forumowicze wypowiadający się tutaj to prawdziwe chamy. Świadczą o tym posty w stylu "niech sobie poczekają" - to, że ktoś ogląda Naruto, to nie znaczy że należy nim pomiatać lub dyskryminować. Jedni ściągają bo im się podoba, inni bo się przyzwyczaili, itd. Są różni ludzie i różne gusta, a onich jak wiemy się nie dyskutuje. Skoro wam się nie podoba Naruto to po kiego grzyba wypowiadacie się w tym temacie !!?? Jak ktoś będzie bluzgał na wasze ulubione anime to będziecie szczęśliwi ??
Ostatnio edytowany przez yasiu777 (2006-10-14 13:25:28)
Zastanowiłeś się jak pisałeś tego posta? Najlepiej to ja proponuję tobie udać się do przychologa, bo jeżeli myszlisz że hatake jak przestanie robić suby do naruto to musi to napisać na forum to z tobą jest cos nie tak. A i jeszcze jedno, jak byś umiał czytać to hatake napiszaqł kiedy powinien wystawić napisy. A ja tobie powiem idź do przychologa bo jesteś znerwicowany.