Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
ogolnie da sie zauwazyc ze poziom filerow od zwyklych odcinkow rozni sie i to bardzo... bugi czasami sie zdażają ale glownie nie zwraca sie na to uwagi... osobiscie uwazam ze sztuczna scena np: brak pocalunku w takiej scenie za dalbym sobie odciac reke ze bedzie pocalunek, jest gorsza od przejezyczenia, to byl akurat przyklad ktory mi dokucza i jest w dosc sporej czesci anime, ale sa i tez inne, po ktorych widac ze jest nieslychanie sztuczna- jesli chodzi o zachowania/ emocje itp. w Naruto bylo dosc sporo sytuacji ktore zmuszaja do myslenia ale o filerach nie mozna juz tego powiedziec... takze ja bym sie bardziej martwil o filery/sztuczne sytuacji niz o przejezyczenia/bugi...
też zauważyłem ten śmiech na siłe i te krzywe gęby kto to wogołe rysuje dorwać go
A jak dla mnie to wcale nie są bugi np. wielki Itachi gdy odwiedził Konohe radził nie lekceważyć Gai, Kakashi też się specjalnie go nie bał, co do Orohimaru też bym nie powiedział że on sie boji samego Itachiego a raczej jego sharingana, a dodam jeszcze że Kakashi bał sie Orochimaru. Zresztą myśle że ciężko mówić o tym że na tym najwyższym poziomie ktoś sie kogoś naprawde boji, np: Kabuto dawał wycisk Tsunade (też jest poziom różnicy miedzy nimi), po to żeby w końcu oberwać od Naruto (więc nie chodzi tylko o moc a może raczej o to jak komu odpowiada styl przeciwnika, jak kto jest zmotywowany itd). I myśle że gdzieś tu jest powód dla którego Itachi nie zaatakował wtedy Jirayę on nie tyle bał sie że przegra co raczej brał pod uwagę że przy tym poziomie nigdy niemoże być pewien zwycięstwa więc wolał przeczekać niż ryzykować bo może np Jiraya wolałby zabić Naruto niż go oddać a oni nie dali by rady go przed tym powstrzymać.
Co do Lee on nie może stosować technik nija, ale chyba tylko tych które wymagają wykonywania tych śmiesznych pieczęci, a kontrole chakry ma jak każdy z nich, więc chodzenie po scianach i sufitach jak i po wodzie nie jest problemem. Ale to tylko moje zdanie.
Ostatnio edytowany przez Franko (2006-10-19 22:43:08)
No chciałem napisać to samo o kontrolowaniu chakry :PA co do teori Franka że ci na wyższym poziomie nie bardzo mogą być pewni swojego zwycięstwa itp. też jestem skłonny przyznać mu racje.
Strony Poprzednia 1 2