Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
oglądał ktoś, bo właśnie teraz trwa pierwszy odcinek (na jetix)... z tego co wiem, to jest to koprodukcja francusko-japońska... według anidb.info na razie wyszło 16 odcinków...
jak by kogoś interesowało to w weekendy o 11:15, 17:10 i 19:25, a w piątki 17:10 (dwa odcinki)... pewnie w piątki będą powtórki z weekendu...
Widzialem jakąs reklame o tym, i własnie myslalem, ze japonczycy mieszali coś w tym... ale jakoś mi to nie podchodzi... jeszcze polski Dubbing... BLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
ja omijam jetix z daleka bo to co emitują jest poniżej krytyki.
no i obejrzałem dwa pierwsze epki, bo jakoś w zeszły weekend przegapiłem drugi, a pierwszego całego nie obejrzałem...
jak dla mnie bomba, znaczy się takie by coś obejrzeć... te francuskie efekty 3D (jak ktoś widział Galactik Football, to wie) i te japońskie "coś"... tylko szkoda, że postacie są takie jakieś nie ten tego...
Postacie nie mają nosów :/
jak dla mnie bomba, znaczy się takie by coś obejrzeć... te francuskie efekty 3D (jak ktoś widział Galactik Football, to wie) i te japońskie "coś"... tylko szkoda, że postacie są takie jakieś nie ten tego...
Jak dla mnie efekty 3D w ANIME i komputerowe animacje to GÓWNO. Spójrzcie na taki tytuł: "Akira". Tam nie ma żadnej animacji komputerowej! Wszystko rysowane. To samo - "Animatrix: World Record" - no cudeńko. A te tam badziewia komputerowe to wielki SYF i lenistwo! Nie ma w tym niczego pięknego, wręcz przeciwnie.
FAiM napisał:jak dla mnie bomba, znaczy się takie by coś obejrzeć... te francuskie efekty 3D (jak ktoś widział Galactik Football, to wie) i te japońskie "coś"... tylko szkoda, że postacie są takie jakieś nie ten tego...
Jak dla mnie efekty 3D w ANIME i komputerowe animacje to GÓWNO. Spójrzcie na taki tytuł: "Akira". Tam nie ma żadnej animacji komputerowej! Wszystko rysowane. To samo - "Animatrix: World Record" - no cudeńko. A te tam badziewia komputerowe to wielki SYF i lenistwo! Nie ma w tym niczego pięknego, wręcz przeciwnie.
Zgadzam sie, choc nie widzialem tego anime, o ktorym mowicie, ale czasem sa wstawiane rozne rzeczy zrobione na kompie w utawarerumono i orazu odechciewa mi sie ogladac takie anime.
komputerowa animacja jest teraz w każdym anime, więc nie gadaj głupot (vide Arjuna, która została stworzona wyłącznie przy użyciu grafiki komputerowej, a tylko helikoptery i Raaja wyglądają jak grafa 3D)... a co do efektów 3D, to zależy od rodzaju, bo niektóre wyglądają dość normalnie (vide Galactik Football), a niektóre dziwnie (vide Appleseed)... wszystko zależy od chęci, więc mówię jeszcze raz: nie gadaj głupot...
Anime jest dość ciekawe , z tego co wiem odcinki po polsku są już na forum strony bajki.tv.pl
Ja bym tego nie nazwał anime.
Nawet nikt tego nie subował.
Czyli wiadać jaki to shit.
Shaman King był subowany bo widocznie jest dużo wartościowszy.
Według mnie nie chodzi o to że oban jest mniej wartościowszy ale o to że shaman king był dość łatwo dostępny w internecie ( chociaż szczerze mówiąc wole shaman kinga )
chodzi o to, że szybko wyszło poza Japonię (tydzień po japońskiej premierze była światowa), jak każda koprodukcja, dlatego nikt tego nie subował, bo po co?
Oban Star Racers jest slabo zrobiony jezeli chodzi o jakosc, nie oddaje klimatu anime ktory ludzie cenia. A ogolnie to ja takze lubie Shaman King'a
Strony 1