Nie jesteś zalogowany.
Jaki jest wasz ulubiony kom? Albo moze jaki wam sie podoba? Piszcie mzoe komus tez jakies informacje o nim sie przydadza.
Mnie np podoba sie Sony Ericson W300i i mam go na oku, fajny kom z serii walkman, moze aparat ma slaby ale mi niepotrzebny jest az tak, a wy jak go oceniacie?
Telefon neizly ma kolorkow 262 tys. karty pamieci,mp3,i ma klapke co jest nieraz lepsze od zwyklych telefonow no i zewnetrzny wyswietlacz na klapce.
Siemens S8. Ma duże gabaryty, więc może służyć do obrony lub jako domofon, co świadczy o tym, że jest uniwersalny.
Szkoda tylko, że jest jednozakresowy
Mi sie bardzo podoba Nokia 6260
nie ma za dobrego aparatu (jedynie 0.30 mpx) ale za to ma wiele innych ciekawych bajerow takich jak chociazby Symbian
Ja mam panasonica x700 z symbianem i k310i, mnie to wystarcza az nadto. Do fotek mam dobry aparat cyfrowy a do muzyki mp3playera wiec koma mam glownie do dzwonienia
se k750i + karta pamięci 1 gb, odtwarzacz jest ok, całkiem przyzwoity aparat fotograficzny jak na komórkę... no cóż, ulubiony, bo go mam
symbiana nie ma - jak dla mnie to zaleta - działa szybciutko, a javę też ma dosyć rozbudowaną
marzenie: Nokia N 95
realia: Ericson T630
aktualna: Siemens C60
i komóra brata (obecna, aktualna) Siemens CX 75
Informacje o telefonach komórkowych itp to chyba najlepiej szukać na http://www.mgsm.pl/
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-10-14 14:22:59)
Mój ulubiony KOM
hm moja aktualna: siemens c75 i jak narazie mi to wystarcza, jako ulubiona, jak i do użytkowania, nie uganiam się za komórkami, która ładniejsza itp. chociaz c75 urzekł mnie, bo rzeczywiście ładny i do tego srebrny:P
aparat z deka słabiutki, nagrywając filmiki (przekładając na komputer płynność około 6-7 fps, czasami 10), a do zdjęć, jak dla mnie wystarczający, ma mida, ma kolorowy wyświetlacz, duży, mi to styka, jedno co mnie dręczy to brak mp3, bo chciałbym mieć taki normalny dzwonek a nie midi:D ale wav i amr do 8 khz wchodzą więc... chociaz dziwne bo od kumpla mam wav 16 khz i dziala, a jak wgrać z pc to nie działa^^. dobra koniec, bo widzę, że się zaczynam rozpisywać...
Aktualnie mam Ericssona k300i i mi odpowiada, jedyne minusy to brak obsługi kart pamięci (a 12 mb pamięci na telefonie to mało, zwłaszcza na mp3) i niska rozdzielczość ekranu, przez co mi sporo gier w javie źle działa (tzn. widać 1/4 ekranu).
Aktualnie mam Ericssona k300i i mi odpowiada, jedyne minusy to brak obsługi kart pamięci (a 12 mb pamięci na telefonie to mało, zwłaszcza na mp3) i niska rozdzielczość ekranu, przez co mi sporo gier w javie źle działa (tzn. widać 1/4 ekranu).
zauwazyłem, że ostatnio jest jakaś moda na erricsony:P każdy, albo k300i, albo k700i hehe. nie żebym miał coś przeciwko, poprostu mnie to zaciekawiło:P cała moja klasa oprócz mnie i 2 kumpli to sony erricson 300 i 700i:D
moja wymarzona komórka
Ostatnio edytowany przez szefu (2006-10-14 16:05:55)
zergadis0 napisał:Aktualnie mam Ericssona k300i i mi odpowiada, jedyne minusy to brak obsługi kart pamięci (a 12 mb pamięci na telefonie to mało, zwłaszcza na mp3) i niska rozdzielczość ekranu, przez co mi sporo gier w javie źle działa (tzn. widać 1/4 ekranu).
zauwazyłem, że ostatnio jest jakaś moda na erricsony:P każdy, albo k300i, albo k700i hehe. nie żebym miał coś przeciwko, poprostu mnie to zaciekawiło:P cała moja klasa oprócz mnie i 2 kumpli to sony erricson 300 i 700i:D
Ja zawsze miałem Ericssony, przejściowo inne marki, ale ta wg mnie jest najlepsza
Obecnie mam P910i (troche ceglasty ale ma wszystko co powinien mieć)
Ostatnio edytowany przez okami (2006-10-14 16:40:36)
zergadis0 napisał:Aktualnie mam Ericssona k300i i mi odpowiada, jedyne minusy to brak obsługi kart pamięci (a 12 mb pamięci na telefonie to mało, zwłaszcza na mp3) i niska rozdzielczość ekranu, przez co mi sporo gier w javie źle działa (tzn. widać 1/4 ekranu).
Fakt, kupiłem sobie tą komórkę podczas wakacji, pojechałem do kuzyna, okazało że on też ma taką, poszedłem do znajomej mieszkającej w pobliżu jego domu, też ma k300i, jej mama również, wyjechałem w góry i tam też widziałem masę ludzi z tą komórką, zaczął się wrzesień, poszedłem do szkoły, i połowa klasy ma k300i. Wydaje mi się że jest to spowodowane m. in. tym że kiedy wybierałem komórkę w mixie to wyraźnie było widać że wszystkie inne po cenie poniżej 20 zł były wyraźnie gorsze od k300i.
Motorolka E398
Telefon genialny. Ma wszystko, to czego potrzebuje. Po zmianie softa na E1 jest jeszcze lepszy Półtorej roku już go mam i nadal wygląda jak nowy.
Mój "telflon" to SE k600i wypas phone ale ma jedną wade że nie można dołożyc karty pamieci
czemu każdy mówi o telefonie który ma wszystko najlepszy to taki który ma możliwość dzwonienia noi wysylania sms reszta to pic na wode;p chociaż nie móie bo lubie bajerki
Aktualnie posiadam Siemensa CXT65. Chciałbym Nokie 6288, n71 lub SE K800
hehehe
sprzedam siemns c65 :p stan igła;p
Obecnie mam Nokie 3330, idealna do działań zaczepno-obronnych