Nie jesteś zalogowany.
Nokia 8210. Mam ja juz z 5 lat, dzialala bezawaryjnie, nawet pare razy miala kontakt z asfaltem/betonem. Teraz juz zaczyna sie powoli sypac staruszka, bateria krotko trzyma, ale i tak ja kocham
w dzisiejszych czasahc nosic dwa telefony jeden dla złodzieja drugi dla siebie;p
zergadis0 napisał:Aktualnie mam Ericssona k300i i mi odpowiada, jedyne minusy to brak obsługi kart pamięci (a 12 mb pamięci na telefonie to mało, zwłaszcza na mp3) i niska rozdzielczość ekranu, przez co mi sporo gier w javie źle działa (tzn. widać 1/4 ekranu).
zauwazyłem, że ostatnio jest jakaś moda na erricsony:P każdy, albo k300i, albo k700i hehe. nie żebym miał coś przeciwko, poprostu mnie to zaciekawiło:P cała moja klasa oprócz mnie i 2 kumpli to sony erricson 300 i 700i:D
Heh... To ja powiem, że praktycznie wszyscy mają k300i. U mnie w klasie oprócz mnie, mają jeszcze dwie dziewczyny. Kumpel, który przyjechał aż z drugiego końca Polski, zjechał mnie - "Ty też to masz?! ...ech... To już jest obsesja."
k300i jest taki sobie... ujdzie.
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-10-14 18:15:41)
Ja miałem już pare komórek ale najlepsza jaką miałem była nokia 3100 , jest w tym dobra że się nie psuje , i jest wytrzymała
ostatnio mialem:
- Nokia N70 (badziewie z tym symbianem)
- Nokia E61 (ta z tym wyje... wyswietlaczem, no ale WLAN'a ma ^_^)
- Siemens EL71 (badziewiowata bateria, 1 dzien i trzeba ladowac)
teraz czekam na szajsunga yyy... to znaczy SAMSUNGA E900 (ten gdzie na wyswietlaczu pokazuje miasto w ktorym jestes)
Ja ja mam Sony Ericsson W810i i jestem z niego zadowolony
Siemens M65.
Jedyny plus: Może robić za licznik rowerowy.
Ostatnio edytowany przez pawel198804 (2006-10-14 18:57:34)
Ja mam k310i, wiem że słaby i mam mało pamięci ale więczej mi nie potrzeba. Zdjęciateż może robi nie najlepsze ale mi one jakoś nie są potrzebne. Głównie to potrzebuję kom tylko do dzwonienia i dlatego nie potrzebuję lepszego.
Nokia N-Gage Classic. Czemu?
-Symbian 6.1 (OS)
-Procek 122mhz!
-Lekki mimo wielkosci
-Potrafi uniesc mmc 1gb, w sumie slyszalem ze 2gb tez O_o
-Wymienne obudowy
-GRY na NG poprostu zwalają z nóg.
-Pisałem już o procku ? ;p
-dźwiek STEREO
-multimedia można śmiało prównywać z windosem
Co jeszcze? hmm QD sucks.
Ogólnie to moge powiedziec ze już NIGDY nie kupie telefonu bez symbiana ^^. Lub innego OS'a (chyba że bedzie lepszy od symbka )
Ostatnio edytowany przez Guard (2006-10-14 19:27:44)
tylko pamietaj by nie wlaczac Bluetooth'a za czesto bo mozna vira dostac >>'
moto ROKR E1 !!
Bez obrazy dla autora, ale dla mnie temat z dupy.
Temat brzmi jak bym posiadal z 10 komorek i ktora lubie najbardziej...
Ale wracajac do "tematu" inni wola "oryginalna" komorke, inni mini kompa.
Zreszta "co chwile" wychodza nowe modele i to co sie podobalo dzisiaj, jutro moze juz byc blee.
A jak juz musisz wiedziec jaki tel. to (stan na dzien dzisiejszy):
Nokia 93, SE W950i, M600, K800i, Qtek 8310, dobry PPC.
Jak widac jestem pazerny na nowosci, ale zadnego z w/w sobie nie kupie. (No chyba ze pensja/totolotek pozwoli na zakup albo te telefony beda po 2 latach stosunkowo tanie)
Ostatnio edytowany przez s0n1c (2006-10-14 22:57:53)
dla mnie, wazne zeby telefon dzwonil, nie byl duzy i zeby mi go odrazu nie ukradli.
Ja tam obecnie posiadam SAMSUNGA SGH-E720... taki sobie fonik z klapeczka ale ma 90mb wbudowane no i mp3 fajnie sie slucha ( oczywiscie na sluchawkach ), oprocz tego mialem wczesniej Nokie 3100 co nie powiem telefon z betonu!!! prosty w obsludze wytrzymaly... ale minus ze brak bajerow, jeszcze wczesniej posiadalem Nokie 5510 cegla jak cegla ale za to twarda jak czolg taka bron do walki z tlumem, jednakze jeszcze wczesniej posiadalem Ericsona T10 XD ten to wymiatal raz spadl i po histori... a jeszcze wczesniej przewinol mi sie przez rece Alcatel i Motorolla, ale mniejsza z nimi.
Na chwile obecna nie chce mi sie zmieniac telefonu ze wzgledu na szokujace ceny konkretnych modeli.
patrzę na tytuł "Jaki jest wasz ulubiony kom" i się zastanawiam;
ulubiony komputer...?
ulubiony komiks...?
ulubiony com...? (adres, czy port jakiś???)
do głowy mi nie przyszło, że może chodzić o komórkę (gdyby nie rozwinięcie "Mnie np podoba sie Sony Ericson W300i[...], zupełnie nie domyśliłbym się o co ci chodzi). napisałbyś przynajmniej "JAKA" i "ULUBIONA", albo tel kom to może dałoby by się coś wywnioskować z tego tematu.
literek ci zabrakło na klawiaturze uzumaki174, czy nie wiedziałeś przez jakie "u/ó" się komórka piszę?
Hehe ~Farfarello zgadzam się z tobą całkowicie !! Jak zobaczyłem ten topic to dla mnie kom to .com tylko w jakieś dziwnej wersji a'la polskiej.
Jeśli każda firma wypuszcza po nascie modeli w ciągu roku z nowymi super wypaśnymi telefonami to ciężko wskazać "swój the best"...prawie jak wybór ciuchów w sporej galerii handlowej...
Mi się marzy totalny kombajn multimedialny...coś w stylu N-gage...tylko jeszcze z .avi i jakimś fajnym OSem, by nowe kodeki chodziły ^_^ i kamerką bym nie pogardził...może jeszcze radyjko i jakaś mp3...ostatecznie tak ze 4GB najmniej + slocik na pamięci...
Poczekam jeszcze parę miesięcy i na pewno coś takiego wypuszczą ...
Teraz mam SE k700 i jak go brałem to w cenie poniżej 150 zł + abonament <40 zł to był najbardziej wypaśny...to i cała historia....
A co do innych marek to : Siemens po tym jak go przejął BenQ są strasznie kiepskie (bateria itp), Sagemów nie cierpie (francuska myśl techniczna, hehe), Nokie są dla frajerów (chybaże wydasz 2000 zł to dopiero są ciekawe tel.), Samsungi są supraśne, dobrze zrobione, ciekawe dodatki itp, LG jak na koreańczyka mogły być lepsze (ale i tak są o niebo lepsze od Sagemów, hehe), o SE nie pisze, bo jak były kiepskie to bym go nie miał , a o Motorolach to mam mieszane uczucia, są OK ale coś mi jednak nie pasuje w amerykańskiej technologii...inne marki nie są popularne w PL i nie ma sensu o nich pisać ...
No trochę mi się napisało...
A jeszcze jedno w moim SE najbardziej podobają mi się motywy ... rewelka !! mam ich sporo i większość z anime ... hehe nie ma jak zobaczyć z rana jakiś fajny motyw z rańca ...