Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
Tzn dla ciebie jedyna obiektywna recenzja to taka, która zgadza się z twoją (oczywiście obiektywną)??? Już pomijam fakt, że Zjadacz napisał (po polsku nawet), że obejrzał całość, ale ten fragment wyjątkowo nie pasuje do twojej teorii "nie oglądałeś - nie wiesz o co w tym chodzi - jakbyś oglądał - to byś wiedział - że było smutne ( ) i cool", dlatego rozumiem (bujną mam wyobraźnię i potrafię myśleć abstrakcyjnie), dlaczego uporczywie go pomijasz.
Tom, żal mi ciebie. Napisałem że oglądałem to anime/hentai ale widzę że czytanie to u ciebie egzotyka. Jeśli nie podoba ci się zdanie innych to nie zakładaj takich tematów lub po prostu dodaj notkę "ludzie którzy nie uważają tego anime za fantastyczne mają zakaz odzywania się"
"Skazany na zajebistość"
Sam się naucz czytać.
Bo z tym słowem fantastyczne to nieźle wyskoczyłeś.
Przecież każdy ma prawo do swojego zdania i oceny.
Ale ta ocena nie moze być napisana w sposób bezsensowny.
Jeśli coś krytykujesz to podaj konkretne powody a nie coś w stylu co napisałeś.
Ostatnio edytowany przez tom_21 (2006-10-14 21:01:38)
Teraz to naprawdę mi cię żal. Piszę ci co post że to anime ma płytką fabułę i jest zbyt brutalne by można je było oglądać. Chcesz jeszcze inne argumenty?? Mam ci opisywać moje osobiste odczucia?? Ja już naprawdę przestaję cię rozumieć...
Przecież ma prawo do swojego zdania i oceny.
Ale ta ocena nie moze być napisana w sposób bezsensowny.
Czyli nie może być niezgodna z twoim tokiem myślenia. Napisałem ci że to anime jest WEDŁUG MNIE (pogrubiłem żeby do ciebie dotarło) do bani, a ty od razu zacząłeś mnie jechać.
"Skazany na zajebistość"
Chyba oszalałeś.
Nawet nie zrozumiałeś poprzedniego postu a już się plujesz.
Napisałem że śmieszny jesteś uważając że ja uważam to anime za fantastyczne albo że wogóle wymagam samych pozytywnych opini co jest oczywistą nieprawdą.
tom_21: piłeś - nie pisz, nie piłeś - wypij :] wszyscy będą zadowoleni :] my - będziemy mieć wreszcie spokój, ty - białe myszki cię będą słuchać, pani z monopolowego - zysk będzie miała :]
btw. czy wiesz w ilu miejscach się z ciebie ludzie śmieją?
@down: śmieją się wszyscy, mi chodzi o miejsca w których się śmieją (ile stron, forów/fór (jak to się pisze? :/), kanałów ;])
Ostatnio edytowany przez grejpfrut (2006-10-14 21:53:09)
tom_21 wszedzie gdzie widze jakies twoje posty/komentarze to doslownie sie we mnie gotuje. Tak chamskich, glupich i zarozumialych wypowiedzi to jeszcze nie czytalem. Juz nie wspomne nawet o zachowaniu jakiejkolwiek kultury osobistej. Na 10 twoich tematow/wypowiedzi czy co tam chcesz, ponad polowa to jakies glupie odzywki w stylu "Sam sie naucz czytac", "Chyba oszalales"... jeju skad sie biora tacy ludzie. Ciesz sie, ze nie zalapales jeszcze zadnego warna od modkow, bo ci sie ihmo nalezy.
grejpfrut wyczarowal:
"btw. czy wiesz w ilu miejscach się z ciebie ludzie śmieją?"
- miejscach? ja bym raczej zadal pytanie ilu ludzi
Ostatnio edytowany przez KAT (2006-10-14 21:51:19)
/offtop
Coz widzialem wiele hentajow, lecz gdzie byly prawdiwe dziewice gdzie bylo wyraznie widac ze zostaly poddane defloracji to "immoral sisters" oraz "Slutty-Princess Diaries" no moze byly jescze ze 2 ale niestety nie pamietam :/ , a tak jak juz jakas "dziewica" pojawia sie w hentaju to co najwyzej z odzysku }:>
/offtop
Co do koalicji anty "tom/anfan" ...coz...kazdy ma jakiegos bznika..kotka rybke oraz psa }:>
Dyskusja w tym temacie jest daleka od takiej, jaką być powinna. Użyję zatem mojej nowe emotikonki
Imperare sibi maximum est imperium
Strony Poprzednia 1 2