Nie jesteś zalogowany.
mam pytanie, zewzględu na zapychacze przestałem oglądać naruto dawno temu i czy mugłby mi ktoś powiedzieć czy jusz sie skończyły czy jeszcze nie, jeśli tak to od kturego odcinka leci zgodnie z mangą
Jeszcze sie nie skonczyly... Ty specjalnie robiles te bledy ortograficzne ?
jestem dyslektykiem
Wszystkim dys-okolwiek_tu_macie proponuje instalacje FireFox 2.0, przegladarka sprawdza na bierzaco ortografie podczas wpisywania postow.
Przyzwyczaiłem sie do Opery i nie będe sie przeżucał na inną przeglądarke bo ta mi pasuje
Są inne metody sprawdzania pisowni, dysleksja nie zwalnia od myślenia...
ale slownik chyba masz ?
Ja polecam ta stronke... klik
pogięło was? Niech pisze jak chce
Hatake mam pomysł, tłumacz jedną minutę na jeden dzień. To ludzie tu przebywający dosztaną szału:D
jedna minuta na 1 dzien:D to jest cos:D
Hatake mam pomysł, tłumacz jedną minutę na jeden dzień. To ludzie tu przebywający dosztaną szału:D
haha, wiesz? dobry pomysł:D chyba z niego skorzystam[hehe] serio mówię![szpan]
ps: 2.5/3 zrobione
Chociasz jeden sie za mną wstawił dziex Aizen. A reszcie jak przeszkadza moja pisownia to niech nie czytają
[cytuj]14:56:20 (8354804)
Siemka
14:56:26 (8354804)
kiedy beda napisy??[/quote]
...................... to już przekracza wszelkie granice no ......................
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-10-15 14:58:22)
Hatake, proponuje ci na przyszlosc nie podawanie zadnych kontaktow publicznie, boje sie co sie bedzie dzialo jak skoncza sie fillery i fani beda czekac na pierwsze "mangowe" odcinki, lepiej sie zabarykaduj albo cos...
I co sie dziwisz, ktos niezaglada na forum to niewie co sie dzieje a ze czeka dlugo na napisy wiec postanowil sie zapytac. Pewnie jeszcze duzo bedziesz miec taki wiadomosci bo forum czyta tylko nieliczna grupa narutomaniakow.
I co sie dziwisz, ktos niezaglada na forum to niewie co sie dzieje a ze czeka dlugo na napisy wiec postanowil sie zapytac. Pewnie jeszcze duzo bedziesz miec taki wiadomosci bo forum czyta tylko nieliczna grupa narutomaniakow.
to ich sprawa, jak to mówi moja była pani od polskiego: "trzeba było się dowiedzieć"
Boje sie troche, bo mam zamiar robic suby do naruto, kiedy sie skoncza fillery i anime wejdzie na wlasciwy tor ^^
[cytuj]15:37:51 (8866199)
siemka
kiedy napisy do naruto ?
15:38:01 (8866199)
bo juz troche dlugo kurwa robisz[/quote]
next