Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
Nie zdecydowalibyśmy się na zmiane, gdyby plusy z niej wynikające (zarówno te dla was jak i nas) stanowiły za mało przekonywujący argument.
Ja bym raczej obstawiał za gtw znaczy - Grupa Tracąca Władzę. Bo coś słabiutczy są.
A może GTW to Go To Work O.o...
DO ROBOTY, DO ROBOTY! ! ! xD
thak, phacować! napishy rhobić!
Ostatnio edytowany przez grejpfrut (2006-10-11 21:05:39)
Grejpfrut zlituj się i nie pisz językiem 15toletniej maniaczki różowych blogów
Ależ, ależ... on chyba ma prawo, w końcu 8 lat xD.
Suchy i nie pisz tyle na forum, bo każda minuta poświęcona na pisanie na forum, to minuta mniej na robienie napisów xD.
Ard pożegnał się z forum i trafił do GTW Albo trafił do GTW i pożegnał się z forum
No i mam lekturę na jutro. PF
Ostatnio edytowany przez dzimbo (2006-10-11 23:34:05)
Do GTW się nie trafia. GTW się stanowi
Stanowi? Ciekawe co zezna Pan Leszek XD
O nie!
Tojest strona stowarzyszenia GTW.
My stowarzyszeniem nie jesteśmy.
Witryna nie działa
szkoda bo chciałem coś sprawdzić w PF
i pobrać coś z działu download (który jest całkiem niezły )
Serwer (a konkretnie to baza danych) momentami się nie wyrabia.
Spróbuj troszkę później.
Ostatnio edytowany przez Suchy (2006-10-15 15:37:09)
Czyżby już "(..) koniec imprezy. Nie ma takiego subowania! Dziękuję, dobranoc!"? O ile słabo sobie przypominam, żeby można było odżałować jakiegoś ich suba ostatnimi czasy, to tych artykułów i poradników byłoby szkoda, a szczególnie podręcznika.
Najpierw grupa pada (bo umarła, nie oszukujmy się), potem strona. Cóż, shit happens, nic nie trwa wiecznie, wszystko przemija. Amen.
Nie dałoby jakoś rady wyciągnąć tego poradnika tam u nich? Może ktoś ma możliwość? Było to naprawdę fajnie i porządnie zrobione. Można by było zamieścić gdzie indziej.
Nie dałoby jakoś rady wyciągnąć tego poradnika tam u nich? Może ktoś ma możliwość? Było to naprawdę fajnie i porządnie zrobione. Można by było zamieścić gdzie indziej.
Napisz do admina ANSI, on też tam przecież siedział. Jak ktoś może coś z tym zrobić, to pewnie tylko on.
Te poradniki były fajne, ale wyłączały mi przeglądarkę (nie wiem czemu), dlatego nie korzystałem z nich. Szkoda że nie wydali multimedialnego pdfa.
Strony Poprzednia 1 2